bu konuda uzmanlasan arkadaslari tebrik ediyorum. ben elendim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yksnin en zor konusu : problemler

-
-
Soruların çoğunluğunu az çalışıp zorlanmadan yapabilmek için geçmişten gelen bir yatkınlık gerekiyor. Aslında soruların hepsi çok basit ama önemli olan hızlıca denklem oluşturabilmek. Paragraf sorularında sona gelene kadar kopmamalısın. Bir de biraz sorulara aşinalık gerekiyor. Kesirde falan direkt ortak katı yapıştırıp devam edeceksin.
Sayı, kesir ve yaş kısmını Bıyıklı Matematiğin yeni videolarıyla hallet. Bir de hocalarla aynı denklemi kurman gerekmiyor. Ben yarısından çoğunda hocalardan farklı denklemlerle çözüyorum. Onlardan sadece püf noktayı alıp kendi tarzını oluştur.
-
Ben de buradan polinomda uzmanlaşmış kişileri tebrik etmek istiyorum 345 Karekök Orijinal 3D bitirdim bu konudan hala aytdeki soru deli gibi zor geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Problemler, Tyt Matematiğinin kalbi. Bir üslü-köklü-mutlak sorusunu dahi problemleştirip öyle soruyorlar. O yüzden problemlere iyi hakim olmak gerekir. Bunun için de konu çalışmaktan ziyade pratik yapmak gerekli. Bir problemler denemesi alıp ilk başlarda 40 dakika verip daha sonra süreyi azalta azalta 12 soruyu 15 dakikada çözmeye çalışabilirsin.
-
Bir süre sonra sorular tekrara düşüyor problemler fasikülü çözmek çok önemli
hocam cidden çok zorlanıyorum 25-28 net yapmam lazım sınavda
-
Türev sorusu o. Bu arada Bıyıklı Matematik'in Polinom videolarından en sonuncusunu izlemeni öneririm. Videonun sonunda o soruyu da çözüyor ama ona gelene kadar bütün Polinom kazanımlarını veriyor o soruyu çözmede kullanılan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sabaha kadar kazanım anlatsın ısterse o sorunun hakkı bos bırakılmaktır bana gore
ben esitsizligi gorecem de grafikte teget oldugu yerlerı gorucem de falan fıstan 5-6 kıtaptan polınom coz sınavda yıne apısıp kalırsın oyle lanet bı soru o
-
Ben katılmıyorum hocam. Bence gerekli yorum-kazanımı elde edince böyle bir çözüm çok da uzak olmasa gerek. Zor mu? Evet. Belki de en zor iki sorudan biriydi. Ama yapan var mı var
Siz eğer bu şekilde düşünmeye devam ederseniz beyniniz kendi kendisini koşullandırır. Siz yapacağım deyin bırakın gerisini beyin halletsin :)
ben kendı acımdan yorumladım ya oyle sorulara bazen eyvallah benden bu kadar deyıp koseye cekılırım sınav 40 soru kımse bıze polınom sorusunu yapamazsan tıp,muh. kazanamazsın demıyor sonucta o sacma soruya verecegın sureyı gıt geoya ver ayt21de geo soruları aman aman da zor degıldı eseklık bızde ıste dımyata pırınce gıderken eldekı bulgurdan da olduk
-
Bana en zor gelen konu permütasyon kombinasyon olasılık
3 kez bitirmeye çalıştım 3 ündede beceremedim sonrasında bırak çalışmıyorum diyip kenara attım
Bende başlayacağım yakında fonksiyonlardan çıkınca kolaymış gibi geliyor kısa konu sonuçta.
-
Ben bu konuyu bitirmiştim zamanında az sövmezdim bu konuya sınavdada full gelmişti buralar ama bazen öyle sorular oluyor ki adamı dinden imandan çıkarır , konu polinom gibi birşey kolayda çıkar zorda
Biraz sabır istiyor hocam sonra ilginç bir şekilde akıyor konu
En Beğenilen Yanıtlar

Ben de buradan polinomda uzmanlaşmış kişileri tebrik etmek istiyorum 345 Karekök Orijinal 3D bitirdim bu konudan hala aytdeki soru deli gibi zor geliyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X