Şimdi Ara

2020 aytnin söylenildiği kadar kolay olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce sakin bi şekilde sorulara göz gezdirdim bu zamana kadar ösym matlarından çok farklı olmadığı kanaatindeyim polinom soruları gayet seçici kaç yıl sonra binom sorularak ters köşe yapılmış trigonometri açı sıralama sorusu geo kabin sorusu kağıt yırtma sorusu olasılık soruları geçen yıllarla aynı seviyede küme sorusu keza orta üstü gayet de seçici sorular var bence sınavda fizik ve biyo geçen seneye göre 1 tık zor kimya aynı seviye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam bence tüm konulara düzgünce çalışmış biri teklemeden bitirirdi sınavı. ben salak gibi binom ve küme çalışmadım birer boşum var bir tane de geo boşum var yani rahat bir sınavdı bence

geçen seneki mavi üçgenli trigo, polinomlar, küme sorusu daha zordu bence. lti ise gayet kolaydı
  • bu senenin diğer senelere göre basit olduğu bariz, fakat ayt den 5 çıkar tyt den 10 çıkar değil. tyt 2 ayt 2 çıkar 2020 sıralaması diye düşünüyorum

• Hocam forum olarak 345,apotemi,metin vs çözerken sınav bunlara göre alt seviye geldi yani bütün curcuna ondan kaynaklanıyor, ayt fen aynı diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka bence mesele sinavin seviyesi değil. Mezuna kalmak artik çok normal hatta mezuna kalmamak normal değil. Zaten sinav çok kolaydi diyenlerin buyuk cogunlugu mezun. 3 sene 4 sene mezuna kalan ögrenciler var artik. En az 2 sene boyunca yks odakli calisan ogrencilerin sinava zordu demesi absurt kaçardi zaten. Bana sorarsan geçen seneyle zorluk olarak farki yoktu. Hatta bu seneki biyoloji kat kat zordu gecen seneden. Ama dedigim gibi yine de yigilma olabilir çunku tecrubeli ogrenci sayisi her yil artiyor.

• apotemi deme bana, fen ayt denemesini çözdüm proteinin işlevselleşmesi sırasında özel enzimlerle metiyonini çıkardığını gördüm ya ösym ya apotemi yanlış.

• Fazla iyimser

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence kolay olduğunu düşündüren bir nokta da zorlanılan konulardan zorlayıcı soru yoktu . Olasılıktan kombinasyondan trigonometri vs. Diğer konulardan zor soru olsa bile ugrasilip yapılabilir cinstendi, vakit de olduğu için yapılabildi

• Ya bence de bu sene biraz daha kolaydı matematik ama özellikle 2019 ayt ile 2020 arasında çok bir zorluk farkı olduğunu düşünmüyorum. 2-3 tane daha seçici soru sorulabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonikooS

apotemi deme bana, fen ayt denemesini çözdüm proteinin işlevselleşmesi sırasında özel enzimlerle metiyonini çıkardığını gördüm ya ösym ya apotemi yanlış.
    Apotemi fen pismanliktir

• Bu sene binom çıkması allahın emriydi ters köşe değil bence, o kadar konu çıkarıldıktan sonra.
  • Tabi ki bence de geri gidecek sıralamalar ama bu denildiği gibi 2 katı falan değil taş çatlasın 2k oynar ilk 10k da

• Mat kolay, fen zordu.

• cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Geometrinin son 3-4 sorusu biraz basit olmuş bence bunlar bi tık daha zor olabilirdi onun dışında hemen hemen aynı zorlukta

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Binom ben de çalışmamıştım sınavda görünce geçtim direkt pişmanlık oldu keşke çalışsaydım diye ama sonra dönünce formülü aklıma geldi yaptım soruyu 40 bekliyorum ben de

• Katılıyorum 👍🏻 ama konular azaldı ve herkesin konusu yetişti bence bundan dolayı 1-2k lık oynama olabilir

• Hocam matematigin gecen seneye gore kolay olmasina sebebiyet veren geometri soru sayinin 2 artmasi ve geometrinin gecen seneye gore bir tik kolay olmasi bence ilk 30 soruda 2019 ayt matematik = 2020 ayt matematik

• Jessepinkmannn kullanıcısına yanıt
    sınav sabahı aklıma geldi matematiğin güler yüzünden izledim keşke başkasından izleseydim çok karışıktı. 3-5 dakika soruyla uğraştım yapamadım pisi pisine gitti
  • Jessepinkmannn kullanıcısına yanıt
    Aynen. 2 analitik fasikülü bitirdim gelen sorulara bak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.