K

Er
17 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar Depreme Maraşta yakalanmış bir dostunuz olarak şu an aşırı plansızlık içindeyim

Tyt 100-105 arasındayım zaman sorunum olmuyor mattan soru kaçırıyorum genelde işlem hatası dikkat hatası gibi boş şeyler

Ayt bugün girdiğim denemede 63 geldi 14 fizik 8 kimya 11.75 biyoloji mat 30 civarındaydı ayt geometriden çok soru kaçırıyorum konularım aslında bitmişti ama nedense tam oturmamış kötü geliyor baya . geriye kalan mat yanlışlarımın neredeyse hepsi dikkat hatası yani genel olarak sizden tavsiye isteğim ayt geo üzerine olacak ne tavsiye edersiniz

Ya abi youtubeye giriyorum karşıma çıkıyor "soruyu çözene 45 cm bol soslu soğansız hatay zurna dürüm yedirticek cinsten zorlukta" ya abi çıkan soru aşırı spesifik bir formülden çıkıyor ya da bomboş müfredat dışı 40 sene geçse üni sınavında çıkmayacak cinsten önerdiğiniz kaliteli çözen kanal var mı
Ya arkadaşlar bütün soru çözümlerinde anında çözen bir hocamız vardı kimdi o hatta hesap makinesi misiniz hocam falan diyorduk lakap gibi kalmıştı öyle anlık geldi ve nerede okuduğunu merak etti
Açılan konulara yönelik ben de böyle bir konu yazmak istedim
Kyk yurt sorunu dolayısıyla çer çöp bölümlerle kyk yurtlarını doldurmaları diye konu açan arkadaş acaba öğrencilere yurtta kalmayın diye çağrıda bulunmak yerine niye belediyelere bu çağrıda bulunmuyor
Obp sorunu herkes için büyük sorun birisi obp haksızlığını dile getirince hemen başka bir öğrenci "aynen kardeşim seni kesin dinlerler" diyor yav biz elimizden geleni yapalım çoğu öğrenci olarak kenetlenelim zaten en büyük oy gençlerden illaki bir parti liderinin dikkatini çeker belki düzeltilir bile ama işte denemeden bile yine başka bir öğrenci tarafından susturuluyor

Eğer vakti olup okumak isteyen olursa da şöyle hoşuma giden bir metni aşağıya bırakıyorum

Cehennemde yeni bir zebani işe başlamış. İlk gün kıdemli zebani tarafından gezdiriliyormuş. Her yerde dev, yüksek kaynar kazanlar içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış. Bizimki bakmış derin bir kazanın başında 5 zebani bekliyor.
– Bu ne demiş ?
– Bu Almanların kazanı, sürekli birlik olup yardımlaşıp üst üste çıkarak yukarıya tırmanıyorlar ve oradaki zebaniler de tırmananı tekrar aşağıya atıyor…
Biraz daha ilerlemişler dev bir kazan daha. Başında 3 zebani bekliyormuş. Bizimki yine dayanamamış;
– Peki burada niye 3 zebani bekliyor?
– Bu da Amerikalıların kazanı, bunlar da arada yardımlaşıp çıkmaya çalışıyorlar ve görevli 3 zebani yukarıya çıkanı tekrar aşağıya atıyor.
Bizimki bakmış bir sürü dev kazan ve her kazanın başında çeşitli sayıda görevli zebani varken ileride bir kazan var ki başında hiç zebani falan yok. Hemen atılmış;
– Yahu bu kazanda niye görevli zebani yok, boş mu?
Kıdemli artık bıkkın bir şekilde cevaplamış;
– O Türklerin kazanı. Görevli zebaniye gerek duymuyoruz. Zaten içlerinden birisi çıkmak için çaba sarf ettiğinde diğerleri birlik olarak hemen onu aşağıya çekiyor.
Arkadaşlar foruma göre maaş hesaplamanın formülünü buldum karekökünü alıp 87 ile çarparsanız gerçek maaş değerine ulaşırsınız
Örnek verecek olursam diyelim ki forumda bir tıplı arkadaş doktor maaşının 50k olduğundan bahsetti hemen orada gerçek bir dh tayfa olarak karekökünü alıp 87 ile çarpıyoruz
50000nin yaklaşık karekökü 223 87 ile çarptığımız anda 19.401 değerine ulaşıyoruz aşağı yukarı cevap budur
Ya arkadaşlar gözünüzü seveyim İTÜ ODTÜ BOUN dışında üniversitelerde lütfen kısaltma kullanmayın ya ben kullanıyordum ne kadar saçma olduğunu farkettim çocuk biosuna BÜ yazmış lan bü ne bilkent mi başkent mi bilecik mi bolu mu Bozok mu bitlis mi bingöl mü konularda da anlam karmaşası oluyor.
Son zamanlarda görmüş olacaksınızdır dandik instagram sayfalarının gazına gelip yok işte günde 20 saat çalışıyorum günde 18 saat çalışıyorum diyen bir kitle ortaya çıktı

Çalışmaya yeni başlıyorsanız bu saçma sapan kanalları dikkate almayın çoğu kolpadan ibaret hiç kimse 10 saatlerin üzerinde çalışamaz çalışıyorsa bile verimli olmaz artık. bu tarz kanalların çoğu yks günü kanalını instasını kapatıp kısaca arkadaşlar yığılma bilmem ne diyen bir tayfa

Fosforcuların daha cringe bir versiyonu
Mezunum ayrıca geçen sene ucuza kapattığım ipad+ kalemim var böyle imkanları olmayan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz?
345 tyt fizik + birey b geo neredeyse 300 tl istediler

(Az önce yanlışlıkla ipad forumuna açmışım gören olduysa diye )
Silinsin yanlış yer

TYT SB

MAT: 3D(Problem Kısmı) - Orijinal

Türkçe: Bilgi Sarmal (Dil Bilgisi + Paragaf)

Biyoloji: Palme

Fizik: 345

Kimya: Orbital

Sosyal: Apotemi (Toplu Bütün Derslerin Olduğu)

AYT SB

MAT: Karekök - 3D - Orijinal Fasikül

Biyoloji: Palme

Fizik: 345 - Bilgi Sarmal - 3D

Kimya: Orbital - Aydın

Geometri: Acil - Orijinal

TYT Deneme

MAT: Bilgi Sarmal - 3D - Metin

Türkçe: Bilgi Sarmal - Apotemi

Fen: 345 - Bilgi Sarmal

Fizik: ESŞ

Sosyal: Bilgi Sarmal - 3D

AYT Deneme

MAT: Bilgi Sarmal - 345 - 3D

Fen: 3D - Bilgi Sarmal

Fizik: ESŞ - Nihat Bilgin (?)

Kimya: Aydın

Mat kısımlarında 345 koymamamın sebebi geçen sene çözmüş olmam

bu kadar kaynak yetişir mi diyenler için de mezun senem sağlık durumlarından son aylarda geriye düşmüştüm bu sene yetişeceğini düşünüyorum okul olmadığı için

dipnot: konuyu hazırlarken sağolsun @RamseyBolton hocamın tavsiye konusundan birçok kaynak aldım tavsiye konusunun linkini aşağıya koyuyorum görmeyenlere

https://forum.donanimhaber.com/ramseybolton-tavsiye-konusu-say-yer-869--153367224

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 368
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 280)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 510 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.