Şimdi Ara

Yine Algı Operasyonu Başladı : Neymiş Akp %46 Bandıydaymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son seçimdede %48'iz falan diyorlardı, ülkeye naptılar ki birden böyle yükselsinler?

inanmayın maaşlı çoğu bunların, klavyeden atıp tutuyorlar

%41'i alsınlar öpsünler başına koysunlar

ARTIK TEK BAŞINIZA İKTİDAR OLMA DEVRİ BİTTİ, THE END YANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiesto188 -- 16 Ekim 2015; 19:49:40 >

• Tokatı yiyecekler merak etmeyin

eski çal çırp devri bitti

zaten çalacak bişeyde bırakmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Tokatı yiyecekler merak etmeyin

eski çal çırp devri bitti

zaten çalacak bişeyde bırakmadılar

merkel gelecek pazartesi
    para verip bu suriyelileri besleyin kalacak yer ayarlayın felan diyecekler
    1 kasımdan sonra akp iktidardan düşerse yerine geçicek partinin ve ülkenin başına büyük bela almış ve paralarıda cukka yapmış olacak
    hayırlısı bakalım
  • Tiesto188 kullanıcısına yanıt
    Yav he he deseydin kardeş eski seçmen kitlesi yok artık.Tek başına iktidar olma devri bitti artık unutsun onu herkes uyandı eskiye göre çok fark var.Doğuyu komple alıcakmış bu sefer HDP oradaki arkadaşımla konuştum AKP nin oyları zaten otomatik olarak CHP ve MHP ye gidiyor heleki eski seçimlere göre çok düştü herkez uyandı
    Doğudan AKP oy alıyordu artık onuda alamiyacak.Geçti o devir.

Bizim Küçük enişte atıyor. Kafasından daha açıları bile bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 16 Ekim 2015; 20:01:15 >
  • hayatın gerçeklerini konuşalım kör ideolojiyi değil..
    1 cisi akpli değilim forumda herkes bilir ama akp nin oyları artıcak...
    çevremde herkes işi gücü olan insanlar kriz çıkar ülke dahada karışır işimden gücümden ekmeğimden olurum korkusuna girdi bile ve bu korku ortamıyla oylar malesef akp ye donecek....
    chp mhp nin koalisyon olasılığı hayal ürünü imkansız olduğuna gore kimse muallak karışıklık istemiyor artık..kısaca akp ekmek korkusundan kazanacak...nekadar kazanır orası muamma en az + %2-%3 bekliyorumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ekim 2015; 20:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

hayatın gerçeklerini konuşalım kör ideolojiyi değil..
    çevremde herkes işi gücü olan insanlar kriz çıkar ülke dahada karışır işimden gücümden ekmeğimden olurum korkusuna girdi bile ve bu korku ortamıyla oylar malesef akp ye donecek....
    chp mhp nin koalisyon olasılığı hayal ürünü imkansız olduğuna gore kimse muallak karışıklık istemiyor artık..kısaca akp ekmek korkusundan kazanacak...nekadar kazanır orası muamma en az + %2-%3 bekliyorumm..

Bu forumda kimse senin ne olduğunu bilmiyor.
  • Beyler oylar soğanlı partisine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyları çalacaklarından şimdiden ufak ufak bilinç altımıza sokmaya çalışıyorlar bu rakamları
  • Sabahtan akşama kadar senin oy verdiğin partiye oy vermediler diye insanları tahkir etmeyi bırakmazsan;birileri,çalıntı veya alıntı sonuç olarak prototip de olsa bir yerli otomobil ortaya çıkardıklarında "Öyle yerli otomobil mi olur?İşte yerli otomobil budur!" diyerek bu konuda kendi projeni ortaya koymak yerine hazzı kolaylaştıran o kadar çok şey olmasına rağmen hazımsızlık edip kendince bu projeyle dalga geçersen daha çok böyle "Ahanda algı operasyonu!" diye konu açarsın.Şimdi söyle bakalım...Ben neden CHP'ye veya MHP'ye veyahut da AKP'ye oy vermeliyim,vermemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamurgan

Sabahtan akşama kadar senin oy verdiğin partiye oy vermediler diye insanları tahkir etmeyi bırakmazsan;birileri,çalıntı veya alıntı sonuç olarak prototip de olsa bir yerli otomobil ortaya çıkardıklarında "Öyle yerli otomobil mi olur?İşte yerli otomobil budur!" diyerek bu konuda kendi projeni ortaya koymak yerine hazzı kolaylaştıran o kadar çok şey olmasına rağmen hazımsızlık edip kendince bu projeyle dalga geçersen daha çok böyle "Ahanda algı operasyonu!" diye konu açarsın.Şimdi söyle bakalım...Ben neden CHP'ye veya MHP'ye veyahut da AKP'ye oy vermeliyim,vermemeliyim?

" Yerli " kelimesini hangi anlamda kullandığınız çok önemli bu mesajda .

Mesela ben Bmw üzerine bir proje yapsam ve kimseye de telif hakkını aldığımı söylemesem bu yerli olur mu ? Hadi laa bu bmw sen ne anlatıyorsun der geçersin .

Bunların da yaptığı bu Eğer biz bu aracın Cadillac olduğunu söyleyip tepki göstermeseydik sence bu adamlar ya biz yanlış açıkladık aslında platformu satın aldık der miydi?

Herkesin bildiği bir şey bu : Bir mal , bir proje falan filan tanıtıyorsan her noktasına değinirsin gün gün işte şöyle böyle demezsin ne gerçek var ise söylersin en başında .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Ekim 2015; 21:29:37 >

• İşleri güçleri algı operasyonu kendinden olmayanlara iftira ve kumpas..
  • seçim sonucu paylaşıldığında 1 tane akpli bulamazsınız burada
  • yav siz bi sıkıntı yapmayın kendinize.

ülkenin %60'ı hadi len diyip geçer bu habere. sadece %40lık akpye oy veren kesim inanır buna, onlarında inanmadığı şey yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

quote:

Bu forumda kimse senin ne olduğunu bilmiyor.

Güvendiğimiz dağlara kar yağıyor

Ragnar sen de ileride Akp li çıkar mısın acaba yoksa ben de çıkabilir miyim ? Deli sorular var kafamda Ya akp li çıkar isem ??

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Tamurgan

Sabahtan akşama kadar senin oy verdiğin partiye oy vermediler diye insanları tahkir etmeyi bırakmazsan;birileri,çalıntı veya alıntı sonuç olarak prototip de olsa bir yerli otomobil ortaya çıkardıklarında "Öyle yerli otomobil mi olur?İşte yerli otomobil budur!" diyerek bu konuda kendi projeni ortaya koymak yerine hazzı kolaylaştıran o kadar çok şey olmasına rağmen hazımsızlık edip kendince bu projeyle dalga geçersen daha çok böyle "Ahanda algı operasyonu!" diye konu açarsın.Şimdi söyle bakalım...Ben neden CHP'ye veya MHP'ye veyahut da AKP'ye oy vermeliyim,vermemeliyim?

" Yerli " kelimesini hangi anlamda kullandığınız çok önemli bu mesajda .

Mesela ben Bmw üzerine bir proje yapsam ve kimseye de telif hakkını aldığımı söylesem bu yerli olur mu ? Hadi laa bu bmw sen ne anlatıyorsun der geçersin .

Bunların da yaptığı bu Eğer biz bu aracın Cadillac olduğunu söyleyip tepki göstermeseydik sence bu adamlar ya biz yanlış açıkladık aslında platformu satın aldık der miydi?

Herkesin bildiği bir şey bu : Bir mal , bir proje falan filan tanıtıyorsan her noktasına değinirsin gün gün işte şöyle böyle demezsin ne gerçek var ise söylersin en başında .

Bu ülkede Türk bilim insanlarının alın teriyle oluşturulmuş her proje benim için yerlidir.Memleketine hizmet etmek konusunda can atan herkese saygım sonsuzdur.Yani şu hâliyle mesela yeni bir otomobil alacak olsam,ve hâlihazırda böyle bir otomobil olsa ben bu aracı seçerim.Vay bu kadillak,vay bu bemeve demem yani.Yerli otomobil hususu bu şekilde benim için.Öte yandan mesajımın özünde otomobil motomobil yok.Bu sabah TV'de CHP'nin reklamına şahit oldum.Eğitimle ilgili bir reklamdı.Bir şeyler dendi reklamda.Sonunda da "Kaynağını sorarsanız eğitim uzmanlarımız,akraba değil!" gibisinden bir şeyler söylendi.Yahu bakın,bu parti milyonlara ulaştığı TV reklamında bile birilerine giydirmeye çalışarak prim yapmaya çalışıyor.Algıyı zaten sen uyandırıyorsun arkadaş.De ki mesela "Şu eğitimlerden geçmiş,muasır medeniyetlere meydan okuyabilecek,eşitlikçi,özgürlükçü,memleketi için yorulmadan çalışan eğitimcilerimiz bu projenin mimarı!"Ama yok!Sen hâlâ kendi reklamında bile AKP'yi hissettiriyorsan bu saçmalığın daniskasıdır.Buraya gelip de algı operasyonu diye konu açmayacaksın.Sen zaten teslim olmuşsun.

• Oylar artacak AKP nin kendinizi kandırmayın boşuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına olamaz artık. Halkın güvenini yitirdi ülke Afganistan a döndü. Bombalar ardı ardına patlıyor dört biryanda teröristler kol geziyor. Ortadoğu aşkı sonları oldu. Yanlış politikaları bitmek bilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 16 Ekim 2015; 21:53:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitti lale devri daha demin davutoglu konuşuyor salıyorda sallıyor eskiden seçim zamanlarında hatılarsanız
    hulki cevizoglu programında ecevit,erbakan,mesut yılmaz ,türkeş çıkardı işte ben o siyaaseti özledim
  • quote:

İyice komik olmaya başladınız bu mesajlarınızla. Zaten her zaman söylediğimiz gibi sorun sizin duruşunuzun olmaması.
    Daha AKP'li olduğunu bile yazamayan, bu dürüstlüğe sahip olmayan insanlardan memlekete ne hayır gelecek merak ediyorum.

AKP'ye gelirsek;
    Evet oy oranı o kadar artmış olmalı ki, bugün yapılacak Bursa mitingi için hafta başından beri sabit hat üzerinden tüm Bursa vatandaşlarına otomatik başlayan ses kaydı ile miting çağrısı yaptılar. Gerçekten işler iyi gidiyor demekki.

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    1 kasımda grş kanka halk boş idelojilerle uğraşmıyor burdaki gençler gibi cebine girene çıkına bakıyor bu sonuçlar aynen devam ederse yine kimse kimseyle kuramaz o buna sallar şu bana sallar uzar gider(25+ yaş iş güç sahibi kesim bunun farkında) kapıda yine kriz olan yine halka v.s korku ortamından akp nevaleyi götürecekk...benim yazımda insanlar akp yi beğenerek oy atıyor diye bişey varmı?? kendi kız kardeşim bile kriz olur işten atılırım korkusuyla akp ye vercem dedi geçen seçim chp ye atmıştı......cevremde akp kızıp dönen sayısıda oldukça yoğun beğendiklerinden değil başka parti bulamıyorlar + tamamiyle ekonomik işimden aşımdan olurum korkusundan......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ekim 2015; 2:02:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.