Binbaşı
28 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 85 (Bu ay: 1)
Gönderileri

İlk maçta Çin ' i yenmemizin ardından Twitter da sanki dünya şampiyonu olmuşuz gibi yüzbinlerce tweet atıldı takıma methiyeler düzüldü.

Ama dün İtalya bugün ABD ye verdik maçları. Yendiğimiz ile övündüğümüz Çin zaten 3 te 0 yaptı yani o maçta da biz iyi olduğumuz için değil onlar kötü olduğu için aldık daha çok.

Biz ne zaman kazandığımız maçlar ile değil de kazandığımız kupalar ile övünebileceğimiz büyüklükte bir takım olacağız sizce?

Merhaba arkadaşlar. Hemşirelik Lisans son sınıf öğrencisiyim. Denemelerde 80-85 arasında puan alıyorum. Kpss sınavında birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile bir wp grubu kurmak istiyorum. Hem öğrendiğimiz bilgileri güzel soruları birbirimize sorup hem de çözemediğimiz soruları beraber çözüp öğreniriz.

Örneğin: NATO ya hangi konferans sonucunda üye olduk?
Kazım Karabekir hangi savaş sonucu Mareşal unvanı aldı?
Avakado mu? Avokado mu?
Üyelerinin tamamını CB nin seçtiği kurum?
Ben bunları bugün öğrendim. Ve bunu grupta size soracağım aynı şekilde sizde bu şekilde soru cevap şeklinde ilerleyeceğiz.

Katılma şartları: Haftada en az 10 soru yazmak.
Üye sayısı : Max 20
Katılmak isteyenler dm den numarasını atabilir.
Arkadaşlar kız arkadaşımla fotoğraf çekildim ancak karede bir abi de çıkmış hem etik olarak hem de fotoğrafta iyi durmadığı için kaldırmak istiyorum ama bilmiyorum tam olarak yardımcı olursanız sevinirim
Tek yaptıkları savaşa Türk askerini gönderip ülkemizde bedavadan yaşayıp bizim vergimizle nargile fokurdatan bizim vergimizle her türlü sağlık hizmetini alan sınırsızca sevişip çocuk yapan suriyeliler bu yerel seçimde oy kullanacak.
AKP döneminde insana yapılan tüm yatırımşaları neredeyse CHP meclise teklif etmiştir. AKP yol köprü park bahçe yapıp inşaat haricinde insana doğrudan hiç bir şey sunmadı

Asgari ücret 1000 Ken KK 1500 yapıcam dedi 7 kasık seçimleri AKP oy kaybı yaşadı ve asgari ücret 1300 olacak dedi ve oyu geri aldı.

Bu seçimde emekliye maaş bağlama olayı da yine CHP nin adayı incenindi aynı zamanda memura 3600 ek göstergesi olayı da öyle.

Yani AKP li arkadaşlar varsa biz sizi sizin partinizden daha çok düşünüyoruz. CHP gibi bir muhalefet olmasa terörist dediğiniz dinsiz dediğiniz hain dediğiniz şuan vatandaşın hali çok daha içler acısı olurdu. Bu bilgileri araştırmanızı tavsiye ederim.
Beyler mesaj yeni geldi yıllar önce üye olmuştum gelen mesaja bakın nasılda kendilerini buna inandırabiliyorlar. çocuk gibi. yok amelika 40 yıllık planı rte 4 saatte bozdu, İsrail Türklerle artık baş edemeyeceğiz falan. Bu mesajı atan herif ünili bide ilerde bizi bunlar yönetecek işte ünilerde torpille akademik kadroya geçip gelenlerin beynini yıkama operasyonları falan geçmiş olsun.

İyi bayramlar beyler. Bi kız arkadaşımın sevgilisi olmuş. Çocuk o kadar yobaz ki gelmiş bana salça oluyor instagramdan. Bana mesaj attı X'i engeller misin birader ben sevgilisiyim dedi. Bende sevgiline söyle isterse o engellesin dedim. Ona söyledim kıskandırmak için engellemiyor sen engelliceksin dedi. Bende bu seninle kız arkdaşın arasındaki sorun bana gelip onu engelle bunu engelle gibi sosyal kabadayılık yapamazsın dedim. O da bayramdan sonra geleyim görürsün kabadayılığı falan demeye başladı. Yani lavuğun yobazlık seviyesine bakın. Gelmiş sevgilisine demiyor onun arkadaşlarını bulmuş tek tek engelletmeye kalkıyor bu neyin kafası. Gelsin kavga ederim sorun değil belki dayakta yerim o da önemli değil ama böyle magandalar bu kadar rahat olamasın bu nedir ya ben bu elemanı nereye şikayet edebilirim? Direkt polise gitsem ilgilenirler mi? Sosyal medya şikayeti gibi bişey var mı yardımcı olur musunuz?
Son yüz yıllarda buluşların hepsi avrupa kültüründen yani hristiyan kültürü.

Osmanlı'da bir gün ilk uçuşu yapan bir bilim insanı padişah tarafından sürülmüştü. Bu olay belki avrupa'da olsa uçak çok daha önce bulunacaktı. Aynı şekilde eğer elektriği müslüman bir bilim insanı bulsa ve yetkililere söylese hemen şöyle bir fetva gelirdi bence dönemin din adamlarından. Eğer allah bizim karanlıkta görmemizi istese güneşi 24 saat yeryüzünde tutardı. Ama o sadece gündüzleri istediği için böyle yaptı. elektrik sayesinde kullanılan lambalar yeryüzünü 24 saat aydınlık yapacak ve bu Alla'a şirktir. Bu buluşun derhal yasaklanması lazımdır.

Ya da uçak bulduğunu varsayın bu seferde Allah bize istese kuş gibi kanat verir uçururdu. Uçak bizim doğamıza aykırı bulun şu buluşu yapan bilim adamlarını derhal şirkten kelleleri vurula.

Tüm dünyaya müslümanlar hakim olsa gerçekten ilk çağda yaşardık tüm tarih boyunca çünkü bilimden teknlojiye insan ilişkilerinden insanlara kadar ne varsa her şey kısıtlanıyor.
Sinan Oğan o kadar ekonomi eğitimi almış. Ama ikna etmeye çalıştığı kitleye trol diyerek söze başlıyor. Bu nasıl bir siyasi liderliktir? Güya seçim parolalarında birleştirici Türkiye ve Türkiye iyi olarak. Bu diksiyonla sizce AKP li bir insandan oy alınabilir mi? Adam dolar 10 da olsa gidip yine buna vermez oyunu. Biraz muhalefetin de suçu var. Bu hususta.

İşte bu ibadetlerin ezbere yapıldığının kanıtıdır.
Madem 1400 boyunca her ay açları anlamak için oruç tutuyoruz. Neden hala dünyada açlık var kalan aylarda bunu çözmeye çalışmamız gerekmez mi ama nerde görev tamamlandı hadi baklavalar sarmalar bayram ohh.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.899
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 262.120 (Bu ay: 1.311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.829 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.