Şimdi Ara

Yıkıksınız, tipsizsiniz, kelsiniz ve kızlar bakmıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumun %70i bu halde geri kalanlarında yaşı geçmiş zaten.

Şimdi size bu durumu tersine çevirmenin taktiğini vericem. Bu durumu lehinize çevirebilirsiniz!!
    Evet tipsizliği bir avantaja dönüştürebilirsiniz. Hatta kendi kendinize "iyiki tipsiz bir insanım" bile diyebilirsiniz.

Şimdi iyi dinleyin yıkık kardeşlerim. Hepinizin morali bozuk ikide bir saçma sapan tipsizim konuları açıyorsunuz. Birkere bunu yapmaktan vazgeçiceksiniz. Önce bir kendinizle barışın. Değiştirmeyeceğiniz şeyler için boşu boşuna üzülüyorsunuz. Tipsiz birisi olabilirsiniz, bu çoğu zaman elinizde değil ama yıkık birisi olmak tamamen sizin elinizde.

Şimdi tipsiz bir yıkık olmanın insana kattıklarından bahsedelim. İlk olarak hayatın ne kadar acımasız olduğunu görüyorsunuz. Erken yaşta beyninizden vurulmuşa döndüğünüz için anlık zevklere pek düşkün olmuyorsunuz. Yanlızlık nedir bilirsiniz. Psikolojiniz muhtemelen normal bir insana göre oldukça dayanıklıdır. Empati yeteneğiniz gelişmiştir.

Kızlarla zaman kaybetmiyorsunuz!

Hepiniz kızlar bakmıyor diye endişeliniyorsunuz ama biraz kafayı çalıştırsanız bunun çokta önemli olmadığını anlayacaksınız. Ülkemizde kadın erkek sayısı eşit arkadaşlar. Kadın kıtlığı yok merak etmeyin. Biraz sosyal becerilerinizi geliştirin azcık kendinize gelin sonra kız meselesini düşünürsünüz. Daha dik bir şekilde yürüyemeyen adam kızlar bana neden bakmıyor diye düşünüyor. Saçmalamayın arkadaşlar, eziksenizde bu kadar belli etmeyin.

Kız mevzusunu kafaya çook takıyorsunuz hayat bundan ibaret değil. En verimli olduğunuz yaşlardasınız bu yaşlarda edindiğiniz kazanımlar sizin geri kalan hayatınızı belirleyecek. Ama siz ne yapıyorsunuz gelip burda "kizlar neden bakmıyor", "bu nasıl tip","çok tipsizim yaşamak istemiyorum" gibi konular açıp ağlıyorsunuz. Ağlamaya devam edin. Kafanız azcık çalışıyorsa adam gibi para kazanıcak iş bulur hayatınızı da 10 numara yaşarsınız. Çok zor değil, maliyeti de yok. Sadece tek birşey gerekli oda İRADE. İradenize sahip çıkın emin olun yüzünüz gülecektir. Zaten kızlar bakmıyor size. Doğru düzgün arkadaşınız yok. Boş zamandan başka birşeyiniz yok gelip forumda takılıyorsunuz. Sabahtan akşama kadar pc oynuyorsunuz. Gidin birşey öğrenin bir işte usta olun, insanlar size saygı duysun. Tipiniz olmasa da bir karizmanız olur.

Sokaklarda alfa boy takılan barzoların ne beyinleri nede cepleri dolu!!

Birçoğunun beyni yıkanmış, biraz tipleri var diye kendilerini dünyanın fatihi sanıyorlar. Eğitim yok, bilgi yok boş kafa. Saçma sapan bir bölüm okuyup kasiyer olarak hayatlarına başlarlar(kasiyer arkadaşları aşağılamıyorum alınmasınlar) . Yıkık insanlarda bu kibir olmadığı için hayata bakış açıkları farklı olur. Kendi gelecekleri hakkında daha fazla endişe sahibidirler ve bunu erken yaşta fark ettikleri içinde birçok şeyi düzeltebilirler.

Yani uzun lafın kısası boş şeyler düşünüp kendinizi hiç üzmeyin. Ne yapmanız gerektiği ortada. Bahaneler üretip kendinizi kandırdığınız sürece bu durumdan kurtulamazsınız. Önce kafanızı sonra da cebinizi doldurun. Adam gibi helalinden kazanın insan gibi yaşayıp gidersiniz. Kız işi de zamanla hallolur kafasından büyük saçı olan tiplerin hükmü çok sürmez merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 10 Kasım 2019; 7:7:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir donanım forumunda bu kadar çok sosyoloji odaklı low iq konular görmek gerçekten çok üzüyor beni..

Konu da ilginç şekilde kız arkadaşım yok diye ağlayanlarla kızları bencillikle suçlayan bir güruhla kızlarla zaman geçirmenin çok değerli olduğunu süren bir güruh var ki zaten kendini bir şey sanan sadece kendinde olduğunu düşünen insan evlatları bu mesajlarınızı okudukça daha çok ego orgazmına uğruyor..

Mesele aslında ne sevgilinizin olmaması ne karşınızdaki aptalları kendinizden çok büyük görmeniz de ne de tipinizde sorun tamamıyla karşınızdaki kızların aptal, cahil, kültürsüz, iki sohbet etseniz sıkılacağınız tipler olması ki belli bir genel kültüre sahip her konuda anlaşıp konşabileceğiniz (ve evet cinsellik de) kızların sayısı çok kısıtlı.

Haliyle kendine faydası olmayan insanlar için kendinizi kasıp üzülüyorsunuz, bir sal kardeşim ya sana bir selam verip yanına otursa ya da eskilerinizle barışsanız dünya sizin falan olmayacak yani ne abartılı konu arkadaş..

gerçekten bu materyal dünyada kendinize ve ilerde karşınıza gelecek partneriniz için yapabileceğiniz en büyük iyilik araştırmanız, okumanız genel kültüre sahip olmanız, ilgilendiğiniz bir hobi de olması.

Gerçekten anlamıyorum tipsizim, yıkığım falan ne kadar ezikçe kelimeler ya karşınızda sümüklü bir kız var aslında ilah yapıyorsunuz onu...

Gidin spor yapın, fitness a vg ye beslenmeye sarın, kitaplar okuyun, filmler izleyin bir-iki kişi diyebileceğiniz çok iyi dostlarınız olsun bakalım tip ile alakalı bir sıkıntı kalacak mı tabi kendinizi dertten sömürüp 20 li yaşlarda saçlarınız dökülüp otoban olmadıysa ki bunun da sebebi aptal insanları kafaya çok takmanızdır.

insan her zaman kendine keyifle konuşabileceği sohbet edebileceği bir partner arar siz de bu çizgi de yürüyün ve low iq kültürsüz sadece okul okuyup, bilmem kaç bölüm bitirip, sayısız çap yapıp her şeyin daha iyi olacağını düşünenlerden, sadece ders, hoca, kitap, not muhabbeti yapanlardan uzak durun

ve kendinize güvenin sadece hadin peace..
  • Olm dik sekilde yürüyemiyorum sirtimda kambur var hafif ATRRGGHH demek o yuzden bakmiyolat

• Kas adam kullanıcısına yanıt
    Kardeşim osurmasan çok yakışıklı çocuksun aslında ama işte osuruyorsun sürekli.

• Salmak lazim o zaman niye tasiyom ben bu dötü

Artık kızların yanında osurarak moonwalk yapma devri kapandı. Wc de o işi halledebilirsin

• Tamamdr

• ben bayaadır takmıyorum bu konuyu yaş da ilerledi retired from international football oldum. güzel kız görünce bakıyorum geçiyorum. cünkü gerçekçi değil benim ona bakmam. kız olmadan da hayat var bu yaşa kadar olduysa bundan sonra da olur. yaptığın tespitler doğru sanırım herkes de bunların az çok farkında.. ben zamana bıraktım her şeyi hayırlısı olsun saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali Ağaoğlu çok mu yakışıklı? değil,ama yanında 20 yaşında hatunlar var. yani zenginseniz çirkin olup olmadığınızın bir önemi de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Olm dik sekilde yürüyemiyorum sirtimda kambur var hafif ATRRGGHH demek o yuzden bakmiyolat
    Kanka barfiks cek

Gunde 10dk ayırarak zıpkın gibi yuruyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Barfiks demirim yok onun yerine sınav cekem

Hocam postür düzeltme üzerine bir sürü sırt egzersizi var. faydalı olabiliyorlar, bi araştırın derim.
  • Ok

• Yaw abi dışarda yakışıklısı değil onlar zaten benim gözümde tanrı gibi,normal tipte insanlar yanlarında benim sürekli hayallerini kurduğum kızlar oluyor.ben ise ortalamanın altında altı da bir tip ve vücutla yalnız bir şekilde onları izliyorum.nas delirmiyim abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Fazla hayal kurma hocam sende. Yada hayallerine ulaşmak için çabalayacaksın. Ama sana diyorum bu iş biraz boş. Fazla kafana takma yani. Önce bi kendini kurtar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Barfiks demirim yok onun yerine sınav cekem
    Olmaz reis

Bul bir yerlerden

Sınav sırt kaslarına etki etmez

Barfiks yada ona muadil hareketler sart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın reis ya böyle boş şeyler düşüne düşüne hem hayatımı yaşayamıyorum hem kendimi gelistiremiyorum.varsin benimde sevgilim olmasın.varsin benim tipim olmadın kızlar bana bakmasın.reis bundan sonra hayata kendimi geliştirmek gözüyle bakacağım.ozellikle dik yürüme konusu,ve hayatımın en verimli zamanlari konusu gerçekten içime dokundu.fava ettim yaziyi.

Aktarabileceginiz başka şeyler varsa okumak isterim hocam

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam arada böyle konular açıyorum. Önceki konularımı da okuyabilirsin.

Hocam hiçbirşey için geç değil, kendine ufak hedefler koyarak başla onlara ulaştıkça motive olursun. Kendine de fazla yüklenme birazda nasip kısmet işleri bunlar.

Geçen bi adamla tanıştım yaşı 40 a geliyor. Evlenmemiş, dindar da birisi. Bi an adama acır gibi oldum. Sonra baktım ki adam mutlu. Yüzü gülüyor gayet de keyfi yerinde. Demek ki olay karı kızdan ibaret değil. Ama olmasın da demiyorum, sadece tüm gençliği bunu düşünerek mi geçireceksin yoksa kendine daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışarak mı?

• konu tamamen cop ve low iq urunu
    kizlarla vakit kaybetmiyormus ahahahahaha. ulan bir tane kiz denk gelse anasini babasini bile satar bu tipler. en onemli isini birakir onun yanina gider. kendini avutmak ne kolay degil mi?
    ayrica hayat sizin varos mahallenizden, taksim batakligindan falan ibaret degil. hem zengin, hem yakisikli, hem kulturlu hem de kizlarla takilan gayet kaliteli adamlar var.
    heriflerin hayal gucu bile o kadar olu ki meslek lisesi kizlariyla takilan tinerci tayfa disinda bir sey dusunemiyor bile

• kiz mevzusunu tabi kafaya takacak baska ne yapacak?
    cay bahcelerinde cay icip tavla oynayip 101 oynayip cigkofte yiyip erkek yurtlarinda ogrenci evlerinde testis kokusuyla kankalik edebiyati mi yapacak? halisahaya mi gidecek?
    bunlarin hicbiri bi kizla gecirilen dakikanin bile yerini tutmaz.
    milleti avutmak icin millete yalan soyleme.

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin o bahsettiğin insanlar cocukluktan doğru düzgün bir eğitim almış geleceği planlanmış olan insanlar. Herkesi aynı kefeye koyma. O adamın gelecek gibi bir derdi yok ki. Zaten bu insanlar toplumun ufak bir kesimini oluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 10 Kasım 2019; 0:39:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.