Şimdi Ara

DÜĞÜN SALONUNDA ÇALIŞMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler mesela aranızda çalışan var mı? İyi para veriliyor diye duydum. Zaten bir düğün kaç veya nişan kaç saat sürer ki? max 4-5 saat. 60-70 ateşliyorlarmış en az. Var mı bilgisi olan? Böyle cemiyetlerde her türlü ayakçılığı yaparım.

Düğün Salonunda Çalışmak

Düğün salonunda çalışmak, zorlu ancak aynı zamanda ödüllendirici bir deneyim olabilir. Bir düğün salonunda çalıştığınızda, benzersiz ve unutulmaz bir olayı organize etmekten ve hayata geçirmekten sorumlu olacaksınız.

Görevler

Bir düğün salonunda çalıştığınızda, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli görevlerden sorumlu olacaksınız:

• Mekanın kurulumu ve dekorasyonu
    • Çiftlerin düğün planlamasına yardımcı olma
    • Tedarikçilerle koordinasyon
    • Yemek ve içecek ikramı
    • Düğün törenine ve resepsiyona ev sahipliği yapma
    • Misafirlere destek sağlama

Çalışma Saatleri

Düğün salonlarında çalışma saatleri tipik olarak uzun ve düzensizdir. Hafta sonları ve akşamları çalışmayı beklemelisiniz. Düğünler genellikle 5-8 saat sürer, ancak kurulum ve temizlik ile birlikte toplam çalışma süresi daha uzun olabilir.

Gereksinimler

Düğün salonunda çalışmak için aşağıdakiler de dahil olmak üzere belirli gereksinimler vardır:

• Mükemmel iletişim ve kişiler arası beceriler
    • Dikkat ayrıntısına sahip ve organize çalışma
    • Stresli ortamlarda çalışma yeteneği
    • Müşteri hizmetlerine odaklanma

Faydaları

Düğün salonlarında çalışmanın bir takım faydaları vardır, bunlar şunları içerir:

• Çiftlerin özel günlerini paylaşma fırsatı
    • Çeşitli ve zorlu bir çalışma ortamı
    • İyi kişilerarası beceriler geliştirme imkanı
    • Müşteri hizmetlerinde deneyim kazanma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mevsimlik iş düğün pastası kolaydı nikah şekeri filan karnını doğursun bunu için çalışmana gerek.yok zaten düğünlerde kimse kimseyi tanımaz davetli gibi katıl bir köşeye otur . Ne ikram edilirse al ye ses etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yakaza01

Mevsimlik iş düğün pastası kolaydı nikah şekeri filan karnını doğursun bunu için çalışmana gerek.yok zaten düğünlerde kimse kimseyi tanımaz davetli gibi katıl bir köşeye otur . Ne ikram edilirse al ye ses etme
    Ben bi ara yapıyordum, gidip etli pide yeyip ayran içiyordum.Halay çekenleri izliyordum, alkış çalıyordum.

Gayet zevkli oluyor denemeyen varsa tavsiye ederim.Düğün sahibini tebrik etmeyi unutmayın.

Allah hayırlı uğurlu eylesin

Özgüveni olmayan kişiler için en iyi taktiklerden birisidir.
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • düğün 4 saat sürer düğün başına salon sahibinden 40 -50 tl alırsın haricinde pasta kesiminde damattan ne koparırsan. sonrasında düğün sahiplerinin babalarını bi köşeye cekersin 50 ser kağıtta onlardan koparırsın. totalde 4 kisiyseniz cebe düşen ortalama para 100 tl.pasta dağıtımi haricinde düğün sonunda geriye kalan pisliği temizlersin hadi eyw der gidersin. güzel iş. varsa tanıdığın çağır beni de hafta sonları 4 düğün yapsak ayda 1200 tl ek kazanc yaparım kendime.

Orijinalden alıntı: sinner97

düğün 4 saat sürer düğün başına salon sahibinden 40 -50 tl alırsın haricinde pasta kesiminde damattan ne koparırsan. sonrasında düğün sahiplerinin babalarını bi köşeye cekersin 50 ser kağıtta onlardan koparırsın. totalde 4 kisiyseniz cebe düşen ortalama para 100 tl.pasta dağıtımi haricinde düğün sonunda geriye kalan pisliği temizlersin hadi eyw der gidersin. güzel iş. varsa tanıdığın çağır beni de hafta sonları 4 düğün yapsak ayda 1200 tl ek kazanc yaparım kendime.
    Valla hocam bizim akrabalar çalışıyor hafta sonları. Sabah gidip öğlen gibi geliyorlardı. Sünnet vs. için günlük 150-200 alıyorlardı. Ki yanlarına verilen yemek,hediye vs. ayrı. Çok güzel iş. Arıyacam buradakileri varsa organizasyoncu alsınlar.

neler gördük neler

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

daracik giyinen kapalilar iyi oluyor

Adamın derdi başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sinner97

düğün 4 saat sürer düğün başına salon sahibinden 40 -50 tl alırsın haricinde pasta kesiminde damattan ne koparırsan. sonrasında düğün sahiplerinin babalarını bi köşeye cekersin 50 ser kağıtta onlardan koparırsın. totalde 4 kisiyseniz cebe düşen ortalama para 100 tl.pasta dağıtımi haricinde düğün sonunda geriye kalan pisliği temizlersin hadi eyw der gidersin. güzel iş. varsa tanıdığın çağır beni de hafta sonları 4 düğün yapsak ayda 1200 tl ek kazanc yaparım kendime.
    Arkadaşın dediği gibi ortamı var. Özgüven, ticari zeka varsa bahşişin a.. koyarsın :) Ama mevsimsel iş, geçerliliği yok. Yazın çalışılır 👍

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • tanıdıksız zor

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

daracik giyinen kapalilar iyi oluyor

Adamın derdi başka

Alıntıları Göster
    Senin derdin başka asıl, ne hatunlar geliyor tahmin edemezsin. Kimse görmesin diye kapalı kızlar viski, vodka içecek yer var mı diye soruyodu bana. Sütyensiz gelenler, minileri giyip halay çekenler.. Baldızın erkek arkadaşıyla ablasının odasında (gelin odası) yiyişmesi vs vs. olan şeyler bunlar.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

• Bizim düğün salonumuz var.Düğün 4saat ama hazırlığı öğleden sonra başlar.Garson komiler saat 4 de gelir.Düğün biter etrafın toplanması sonraki organizasyonun düzeninin atılması takımların silinmesi kafadan 1saat sürer.Düğün yemekli değilse çok ağır iş olmaz.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

ben 2,5 sene yaptım o işi,
    cebime para sıkıştıranlar, koçum peçete diyenler
    bana numarasını bırakan bekar kızlar içip içip kusan gelinler
    neler gördük neler
    Hocam nasıl başlarım ve çalışma saatleri ve fiyatlar nasıldı? Yazlık yapacam zaten öyle kariyer hedefim yok.

@hqlo02
    Hocam zaten mevsimlik çalışmak için diyorum. Akşamları atıyorum düğün veya kına işte akşam 7-12 arası. O ara gidip getir götürü yapmak istiyorum.

@DH | equ*
    hocam fiyatlandırma nedir?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.