Beyler dün aracımı yetkili servise bıraktım bu gün akşam üzeri teslim aldım, teslim etmeden önce göstergenin fotosunu çektim, servisten çıkarken de yine çekip eve doğru yola çıktım. Eve gelip kontrol ettiğimde aracın 50 KM kullanılmış olduğunu fark ettim, daha bir ay önce de aynı yetkili servise aracı bırakmıştım yarım depo ile bıraktığım aracı çeyrek depo ile aldım ama göstergenin görüntüsünü almayı o gün akıl edemediğim için itirazda bulunmadım, o günlerde yaklaşık 4 gün motorda arıza tespit için bir kaç yer sökük parça bekleyene kadar kaldı araç. Keza bana öyle söylendi. Yarım depo benzin ile araç test edilir mi? hadi onu geçtim bu son bıraktığım da arıza tespit için 50 km araç sürülür mü? Benzininde falan değilim, bu süre zarfında araç ile nereye gidildi, kim kullandı hangi amaç için, her yer eds ceza yendi mi kafama takılan takılana. Yarın servise gidip birebir soracağım bu yaşatılanları. Neredeyse önceki bıraktığım da parçaların değişmediğini bile düşünmeye başladım çünkü arıza testinden önce gittiğim ses şikayeti o derece yüksek olmasa da devam etmekte. Elime çıkartılan parçaları tutuşturdular ama ne bileyim bu yarım depo araç kullanımı ve son bir gün için de 50 km yol yapılması aklımı karıştırdı. Böyle bir durum başına gelen var mı? Normal mi değil mi boşuna mı vesvese yapıyorum? |