Şimdi Ara

Yerli arama motoru Yaani resmen tanıtıldı! İşte tüm detaylar: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
6.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apiyi al yandexten al sana arama motoru şaka gibi.

• Bakalim bunlar googlein sekil degistirmisi olacaklar mi?

Ama internet kampanyasi iyimis. Onun icin indirir, gbler geldikten sonra sileriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulama arama motoru değil tarayıcı,tarayıcıyı mı kullanmak kotadan yemiyor?

• isim için çok düşünmüşlermi acaba
  • "Yerli" kelimesini duyunca bir şaşırıyorum.
  • bende onu anlamaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraix

Ne çok bilen insan var burada madem çok biliyorsunuz çıkın siz birşeyler önerin paylaşın yazın iletin birşeyler yapın yaani...

Yok şunu mu almışlar yok bunu mu yok ordan kısayol yapmışlar falan filan.
    Bir yere kadar yönlendirme yapar yandex bu işi size gösteririz ama 1-2 yıl bize kazandırın der sonrası sizin elinizde der.
    Anlaşma bu sonuçta geliştirilir ve kendi başına bir arama motoru olabilir ilerde...
    Ülkecek birşeyleri ezmeye aşağılamaya ne çok bayılıyoruz ya...

Geliyoo fiyaskosundan sonra insanların daha da hassas olmasını doğal karşılamak lazım. 5dk'lık işi senelerdir üzerinde çaşıyoruz, devletten şu kadar milyon lira destek aldık vs diye yayınca milletin çıldırması normal. Dh Geliyoo konusunda da çok biliyorsanız siz yapın dediler, en az 20 kişi geliyoo gibi siteyi 5-10dk içinde kodladılar. Hatta yapım videoları çektiler. O yüzden siz yapını karıştırmayın bence, api koymak 5dk'lık iş. İnsanların ezmeye merakı yok, o kadar dolandırıcı arttı ki, millet artık tötünü koruma derdinde. Elin Ogeri gelir 6 milyona Türk Telekom'u alır, hem de bizim devletten 4 milyon kredi çekerek alır, sonra bir ton da borç takar gider, köprü yapılır, yap işlet, geçen olmazsa parası bizden denir, kimse köprüden geçmez, giren bize girer. Yani bunların hepsinin bedelini sen ben vergi olarak öderiz. Yoksa giren çıkan sadece saray sahiplerine olsa bize ne, istedikleri kadar geliyoo, gidiyoo, geçiriyoo diye %100 yerlil(!) arama motoru için milyonlarca dolar kaynak ayrılsın. Ha ama gerçekten milli bir proje olsun, bu hissedilsin, millet vergiyi bırak cebinden bile direk gider para yatırır. Sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 25 Ekim 2017; 11:57:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Bende yerli araba anladım başlıktan sevincim kursağımda kaldı

Aynen , nasıl olur falan derken konuya girip okuduktan sonra anladım.

Geliyooo mu yerli araba motoru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

uygulama arama motoru değil tarayıcı,tarayıcıyı mı kullanmak kotadan yemiyor?

sadece arama sonuçlarının görüntülendiği sayfalar kotadan yemiyor. sonuçlara tıkladıktan sonra açılan sayfalar tarifenizi etkileyecek
  • YANDEX GİBİ BERBAT BİR PLATFORM VARSA BU İŞİN İÇİNDE uzak durun bence

• Yaani olmuş mu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

quote:

Orijinalden alıntı: kraix

Ne çok bilen insan var burada madem çok biliyorsunuz çıkın siz birşeyler önerin paylaşın yazın iletin birşeyler yapın yaani...

Yok şunu mu almışlar yok bunu mu yok ordan kısayol yapmışlar falan filan.
    Bir yere kadar yönlendirme yapar yandex bu işi size gösteririz ama 1-2 yıl bize kazandırın der sonrası sizin elinizde der.
    Anlaşma bu sonuçta geliştirilir ve kendi başına bir arama motoru olabilir ilerde...
    Ülkecek birşeyleri ezmeye aşağılamaya ne çok bayılıyoruz ya...

Geliyoo fiyaskosundan sonra insanların daha da hassas olmasını doğal karşılamak lazım. 5dk'lık işi senelerdir üzerinde çaşıyoruz, devletten şu kadar milyon lira destek aldık vs diye yayınca milletin çıldırması normal. Dh Geliyoo konusunda da çok biliyorsanız siz yapın dediler, en az 20 kişi geliyoo gibi siteyi 5-10dk içinde kodladılar. Hatta yapım videoları çektiler. O yüzden siz yapını karıştırmayın bence, api koymak 5dk'lık iş. İnsanların ezmeye merakı yok, o kadar dolandırıcı arttı ki, millet artık tötünü koruma derdinde. Elin Ogeri gelir 6 milyona Türk Telekom'u alır, hem de bizim devletten 4 milyon kredi çekerek alır, sonra bir ton da borç takar gider, köprü yapılır, yap işlet, geçen olmazsa parası bizden denir, kimse köprüden geçmez, giren bize girer. Yani bunların hepsinin bedelini sen ben vergi olarak öderiz. Yoksa giren çıkan sadece saray sahiplerine olsa bize ne, istedikleri kadar geliyoo, gidiyoo, geçiriyoo diye %100 yerlil(!) arama motoru için milyonlarca dolar kaynak ayrılsın. Ha ama gerçekten milli bir proje olsun, bu hissedilsin, millet vergiyi bırak cebinden bile direk gider para yatırır. Sıkıntı olmaz.

Geliyoo kim abi? 3-5 web tasarımcısının laf ebeliği yapıp milleti ikna ederek kurduğu bir çer çöp...
    Ben ona zerre kadar inanmadım kaale dahi almadım.
    Bu ülkede birşeylerin ilerlemesini istiyorlarsa işi biliyorlarsa eğer büyük bir firmanın çatısı altında yer bulunca yükselebilirler.
    Yok bana bağış yapınlarla bilmem neyle olacak iş değil bu tarz şeyler bizim ülkede.
    İşi bilen projesini sunsun göstersin kendini büyük bir firma çatısı altında onun desteğiyle yürür gider...
    Kısa bir süre sonra turkcell basar reklamı televizyonlara.
    Kendi mağazasında sattığı telefonların içerisine gömer bu arama motorunu da.
    Belli bir kullanıcı kitlesi oluşur.
    Yandex bir ruslar için yerli bir arama motoru ama belki de ruslar google'ı rusayda kaldırtmasalar hala şuan google yandexten fazla kullanılıyor olacaktı.
    Bizde bir yandex kadar olabilirsek bir gün o zaman bu tarz yasaklamaları desteklerim. Sadece kendi arama motorunun kullanıldığı bir ülke güzel olur.

• Ne kadar yavaş bi arama motoru indirip kullandım çok yavaş Google yine en iyisi boşverin siz

• Google çok aranan popüler şeyler vb olduğunda iyi ama aslında ulaşamadığımız çok şey var. Son zamanlarda bu karşıma çok çıkmaya başladı. Buna bir çözüm nasıl geliştirilebilir bilmiyorum. Orada olduğunu bildiğim ama bulamadığım çok şey oluyor son zamanlarda yeniden favorites ihtiyacı artmaya başladı.

• 3. dünya savaşı çıkarsa ve tüm internet giderse bizim arama motorumuz çalışmaya devam edebilecek mi?

• Bence iyi yani neden bu kadar kötüleniyor anlamadım. Şu an uygulamadan yazıyorum. Bir sıkıntı göremedim. Bu arada turkcell abonesiyim ama internet falan gelmedi bakalım beklemedeyiz.

Edit: Indirdikten yarım saat kadar sonra geldi internetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenakif -- 25 Ekim 2017; 12:51:26 >
  • Geliyoo, yaani ne la bu gevşek gevşek isimlendirmeler böyle aptal isimli skin giydirilmiş arama motorunu kimin kullanacağını düşünüyor bu dengesizler!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönlendirme usulü olduğunu iddia eden arkadaşlar, bunu neyle ispat edecekler acaba merakla bekliyorum.

• Rusya burnumuzun dibinde kucaginda da !!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.