Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.823
Cevap
176
Favori
934.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cihannahic kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınızı güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanızı diliyorum. Hayırlı olsun.
    Dün Herter bayisine Vitara Sticker'ı almaya gitmiştim. 1.4 Allgrip Vitaranın 180 küsür gibi fiyat etiketi gözüme çarpmıştı. Bence iyi fiyata almışsınız.
    Anahtarsız kapı açma ise anahtar cebinizde iken ön kapı kollarında ve bagajda bulunan siyah tuşa bastığınızda da açıp kapanıyor. Eğer bundan farklı birşeyden bahsediyorsanız ben de bilmiyorum.
    Aracınız tekrar hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tşk ederim. Evet liste fiyatlarına yazıyorlar yüksek rakamlar ama hurda indirimi, bayi indirimi, ooo hemşerim hoş geldin indirimi derken rakam değişiyor :) Araçtan çıkınca, açarken bastığımız yere basınca kapanıyor yani. Bir de havuzlu paspas, bagaj havuzu ve cam rüzgarlığı almak istiyorum bir an önce, eğer alıp kullananlardan tavsiye edebilecek varsa çok sevinirim. Bagaj havuzu alt ve üst olarak mı satılıyor, hangisi daha kullanışlı olur bilemedim? Ön cama şeffaf film yaptırdım demişti sanırım bir arkadaş, daha önce hiçbir aracımda yaptırmadığım için bilemedim kullanışlı mıdır? mikro sd kısmında kart yok aracımda, olması gerekiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihannahic -- 10 Eylül 2019; 9:32:32 >
  • cihannahic kullanıcısına yanıt
    Sanırım şimdi ötv durumundan satışlar durgun bildiğiniz gibi, o yüzden böyle indirim yapılmıştır. Ama daha iyisi olabilir miydi bilemiyorum. Yine de bence güzel olmuş.
    Ben havuzlu paspas olarak sdizayn'ın 4d paspasın almıştım gayet kullanışlı. Havuzlu paspas olarak aradaki raf ya da bölmeyi çıkardığım için alt için almıştım, markasını hatırlamıyorum ama sdizayn'ınkini alabilirsiniz. Cam rüzgarlığı I da niken marka kromlu olanı almıştım. Cam filmi de yeni yaptırdım. Ön kapıdaki camlara 1 numara geçen lumar, arka kapı ve bagajdaki kelebek diye tabir edilen camlara da Air 80 çektirdim. Ön görüş ve bagaj kapağındaki rezistanslı camlara film çektirmedim. Uv korumalı olan filmler ısıyı gerçekten engelliyor.
    Ön görüş camına da gözlük kullandığım için bana çektirmek uygun gelmedi.

    Ek: Multimedyanız 3. Nesil olduğundan harita için mikro sd kart yoktur. Sanırım o gömülü geliyor. Bizim harita için mikro sd kartın olduğu yerde sizde usb girişi mevcut. Sağ taraftaki mikro sd yuvası için kullanıcıya bırakılmış, siz bir kart takıp müzik video vs için kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 10 Eylül 2019; 11:8:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cihannahic kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Paspas olarak Atakan Bey 'in tavsiye ettiği 4d paspası ben de kesinlikle tavsiye ederim. Pahalı derseniz 3d olan da iş görür. Bagaj havuzu olarak da, ben üste "halı bagaj havuzu" koydum. Halı olduğu için aracın kendi parçası gibi duruyor, cırtcırt yapışabiliyor ve normal bagaj havuzu gibi de yıkanabiliyor. Ancak üste havuz koymanın bir dezavantajı var, alta ulaşmak için ara bölmeyi kaldırdığınızda havuzun arkası araya sıkışıyor. Ama azıcık çekip kaldırınca sorun yok. Alta havuz koymadım çünkü katlanan sandalyeler yükseklik olarak ucu ucuna sığıyor ve oraya da havuz koysam ara kapak kapanmazdı muhtemelen. Cam rüzgarlığı ben de düşünüyorum ama piyasadaki en kaliteli ürün nikelajlı Niken. Onun kalitesinde nikelajsız göremediğimden daha taktıramadım. Bu arada merak eden varsa servis orjinal cam rüzgarlığına (simsiyah değil de filmli gibi güzel bir parça) yaklaşık 1000 TL ücret istiyor :D




  • cihannahic kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.

    Ben geçen sene aracımın arka cam hariç tüm camlarına LLUMAR AIR 80 film yaptırdım. Taksitle 1.000 TL'ye maloldu.
    Amacım güneşin zararlı ışınlarından ve sıcaktan korunmak olduğu için bu filmi seçtim. Film en açık tonda, ışığı kesmiyor ama ultraviyole ışınları kesme özelliği var.
    Film olmadan önce klima zor soğutuyordu. Film yaptırdıktan sonra bariz şekilde sıcaklık düştü.
  • Çok teşekkür ederim. Arka camlar zaten aldığımda filmliydi, ön yanlara aracı teslim almadan ben yaptırdım. Sadece ön karşıya kaldı, onu yaptırayım diyorum. Aracı teslim almadan bir şey demediler ama ilk bin km sonrası kontrol için gitmek gerekir mi? Bir de SD kart yuvası boş, navigasyon yazılımı falan var demişlerdi diye hatırlıyorum forum içinde. Eğer olması gerekiyorsa servise uğrayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihannahic -- 10 Eylül 2019; 13:41:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihannahic

    Çok teşekkür ederim. Arka camlar zaten aldığımda filmliydi, ön yanlara aracı teslim almadan ben yaptırdım. Sadece ön karşıya kaldı, onu yaptırayım diyorum. Aracı teslim almadan bir şey demediler ama ilk bin km sonrası kontrol için gitmek gerekir mi? Bir de SD kart yuvası boş, navigasyon yazılımı falan var demişlerdi diye hatırlıyorum forum içinde. Eğer olması gerekiyorsa servise uğrayım.
    Aracınız hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız acaba ve kredi kullandınız mı? Bana 1,4 4x4 tek rengi o fiyata bırakmışlardı. İlk bin km den sonra sıvı kontrolüne çağırmışlardı beni. 150 km yol gidip gelmiştim. Ne olur ne olmaz bence siz de kontrole gidin. Multimedyanız 3.nesil olduğu için sd kart yok, oraya siz bir kart takıp kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • knopix2626 K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ankara herterden aldım. Şu an aracın içinde yoğun bir çaba içindeyim ama ayarlar kısmında genel görünmüyor ben de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun öncelikle.
    SD Kart yuvası iki adet birinde navigasyon lisans mevcut ve application. Arka camlar siyah renk kendiliğinden karartmali. Yasal yani. Ön cam için 2 veya 2 numara olması yeterli olacaktır.
    Kol dayama,yan basamak ve spoiler takılması çok mantıklı ve güzel olur.
    Aynı renk ve 4 çeker. Şeffaf film olarak ön kısım ve direkleri yaptırmanız çok iyi olur. Taş izi vs gibi olumsuzlukları engelliyor. Kapı eşikleri bagaj korumalıklari şart faydası olacaktır.
    Ayrıca ben kendi aracına dashboard için Çinli siteden kaplama aldım siyah renk güneş yansımasına faydası çok oldu.
    Güle güle kullanın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2.nesil multimedyalarda birisi navigasyon kartı olmak üzere iki adet mikro sd kart yuvası,
    3.nesil cihazlarda ise 1 adet mikro sd kart yuvası var ve 2.nesilin map (navigasyon) kartının olduğu yerde Usb girişi bulunmaktadır. 3.nesil cihazlarda navigasyon işini sanıyorum cihaz içine gömülü hale getirmişler. Detaylı bilgi içinwww.yenivitara.com adresine bakabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk muaynede tek kusur silecekler yıpranmış çıkmıştı.

    Dün Bosch marka silecek aldım.fena değil.ustundekinden iyi bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    aynen,
    geçen ay vizede silecekler hasarlı çıkmıştı.
    n11 den 22tl ya hyundai i20 için olan RBW muz silecek aldım,
    şimdilik sorunsuz kullanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci sürüm multimedya kullanan arkadaşlarımız varsa orijinal halindeki easyconnet app ni gönderebilir mi? Ben araçtan sildim yeni sürüm yükledim ama telefon sürekli kopuyor ve telefona yeni app yüklüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yada android telefon için ekranı direk multimedya ya atan bir başka app önerisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muzi_ko kullanıcısına yanıt
    Ben yedek almışım ama hangi versiyon olduğunu bilmiyorum, ancak eski bir versiyon olduğunu zannediyorum.https://wetransfer.com/downloads/c7bd403f43e4e0276a32380986f6796a20190912135918/f3d4bd
  • Şuan için otomatik vitara fiyatları ne kadardır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar agama car launcher yükledim gerçekten çok başarılı ve gösterişli bir program. Ama radyonun program açıkken kapanması konusunu bir türlü çözemedim, yardımcı olabilecek var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HesaplayanAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim indirip kuracağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2018 GLX 4x4 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

    ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim ,

    aracı Bodrum'dan satın aldım, Kastamonu'ya kadar 6.9lt yaktı.

    atmosferik motora göre bence performansı fena değil , sport moduna alındığında ayırt edici performans gösteriyor.

    iç malzeme sert plastik v.s videoları izlerken çok dert etmiştim ama hiç sorun edecek bir durum yok.

    motor sesi bence fazla sanırım bu suzuki markası ile alakalı birazda.

    genel olarak şuan için memnun olduğumu söyleyebilirim ,iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.
  • 2016 Kasım'ayıda aldığım 1.4 S aracımda Daichi multimedya aygıtının arayüz yazılımını (periyodik bakımlarda) hiç güncelletmedim ve bildiğim kadarıyla cihazın android versiyonu da hiç güncellenmedi. Android KitKat 4.4.4

    Son 6-7 aydır (internetten .apk indirerek kurduğum) "contacts", daha doğrusu android ayarlarında, "Hesaplar" altındaki google hesabım menüsünde "kişiler" internete bağlıyken senkronizasyon yapamıyor.(google.contasts.sync ise android 4.4.4'ün desteklediği son versiyon)

    Çözümü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.