Yarbay
06 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 121 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Makine Elektrolux 1286 LEW. Bayram tatili nedeniyle yaklaşık 15 gündür kullanılmadı. Makineyi eşim kullanıyor. Bugün ben çalıştırayım dedim ve contada aşağıda resimleri görünen kiri tespit ettim. Yumuşak siyah balçık gibi bir kir, parmağımla sıyırdığımda bir kısmı parmağıma geldi. Bu neden olur ve contaya zarar vermeden en iyi nasıl (ya da ne ile) temizleyebilirim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Çamaşır Makinesi Kapak Contası İçinde Balçık Gibi Siyah Bir Kir Oluşmuş.
Dell vostro 3360 ultrabook sahibiyim. i5 , 4+4 Gb Ram ve 320 G HDD'e sahip. Orijinalinde Ubuntu yüklü idi.
Samsung PM851 128 Gb.lık bir mSata SSD aldım. USB'den windows kuruyorum. Kurulum esnasında ilk restart yaptığında mSata'dan boot etmiyor. Bios'ta boot bölümünde de mSata disk görünmüyor. Bios A04 sürümünden A18 sürümüne yükselttim, sonuç değişmedi. A04 sürümünde olmayan UEFI gelmiş.
Normal kendi HDD'den boot ettiğinde mSata görünüyor ama boot ettiremiyorum.
Bu sorunu yaşayan var mı?
Nasıl halledebilirim?
Edit: İki kez gönderilmiş.
......
quote:

Yabancı bir site reklam amaçlı 180 günlük yani tam 6 aylık Kaspersky Internet Security Lisansları dağıtıyor. Yapmanız gereken çok basit sadece resimlerdeki açıklamalara göre formu doldurun ve onaylayın. Lisansınız anında veriliyor.

Linke tıklayıp açılan sayfadaki formu resimdeki gibi doldurun.
http://www.pctidningen.se/polopoly.jsp?d=312&a=10824

KIS 2009 6 aylık lisanslı key

KIS 2009 6 aylık lisanslı key

Ben şimdi yaptım 183 gün olarak aldım. Paylaşıldıysa özür dilerim.
Tavsiye üzerine bu anakartı bir arkadaş için tercih ettim. Ancak ethernet sürücüsünü ne XP için ne de Vista için kuramadım. Gerek kendi sitesinden, gerekse realtek'in sitesinden indirdiğim sürücüler de bir işe yaramadı. Bu kartı kullanan arkadaşlarımdan bana yardım etmelerini rica ediyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim?
Arkadaşımın 2 Gb lık Kingston migo marka flash belleği var. Ancak virüs bulaşması sonucu yazma korumalı oluştuğunu sandığım bir sorunu var. Bir kaç kişi ile sorunu paylaştık. Linux altında formatlanırsa düzelebilir dendi. Ben de 10 gün önce pardus kurmuştum, bir denemek istedim. Ancak nasıl format atılacağını çözemedim. Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar elimde Amerika'dan gelme Canon A510 var. Dolayısıyla Türkçe kullanım kılavuzu yok. Elinde en azından PDF formatında olan arkadaşlar varsa paylaşarak yardımcı olabilirler mi? Çok teşekkürler.
Arkadaşlar excel ile basit bir uygulama yapmak istiyorum ama işin içinden çıkamadım. Şöyleki:
3 adet çalışma sayfam var. Bunlardan ilk ikisi kendilerine has konuları kapsıyor. 3 ncü sayfa ise ilk ikisini de kapsıyor. Örneğin sayfalar 5 sütunlu satırlardan oluşuyor ve 5 nci sütun tarih sütunu. Bu tarihe gelindiğinde komple bu satır 3 ncü sayfadaki diyelim 8nci satıra kadar dolmuş, 9ncu satıra komple (4 sütun olarak) yazılacak. Aynı şey diğer 2nci sayfa için de geçerli olacak. Yani 1 ve 2nci sayfalarda bulunan satırlar 5 ci sütunlarındaki tarihlere geldiklerinde sırayla 3 ncü sayfaya kaydedilecekler. Bunu nasıl yaparım acaba, uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Edit: Örnek bir çalışma dosyasınıhttp://rapid-share.com/files/11333298/Sorun.rar buraya yükledim.
Arkadaşlar dün Ankara Bimex'te bu model speaker'ı gördüm fiyatı kdv dahil 45 dolar ve world karta 15 taksit yapıyorlardı. Zamanım olmadığı için sesini dinleyemedim. Bunu kullanan veya en azından X-230 ile karşılaştıran arkadaş oldu mu acaba? Varsa görüşlerini yazabilirler mi?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.525
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 8.570 (Bu ay: 423)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 178 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.