|
Yeni PS5 Slim modeli resmen tanıtıldı: Daha hafif ve daha küçük

-
-
antep fıstığı v2.
-
Kardeşim bari siyah renk yapsaydınız. Gene mi beyaz?
-
ekmek kızartma makinesi?
_____________________________ -
Arada zammı da gecirmisler dijital 400den 450 dolara çıkmış
Neyse Sony benim icin zaten bitti bu ps plus fiyatlarından sonra
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Fiyat aynı kalmış sürüm güncellemişler resmen ben beğendim. Zaten Amerika dışında tüm bölgelerde zam yemişti düz kasanın AB fiyatı da 450-550 euroydu. Halen ps 5’i gerçek anlamda zorlayacak bir oyun gelmedi pro model gereksiz olurdu zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene. -
2 sene sonra da böyle bir şey gelir
Çöp
Muhtemelen soğutması iyileştirildi ve garantilik sorun çıkaran paraçalarda bileşenlerde güncelleştirmeye gidilmiştir. Konsol almamış olanları için bence alınabilir. Makyajlı kasa araç iyileştirilmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyaz yeri mad siyah ince beyaz yeri kirmizi veya mavi led olacak nefes alip veren mod olacak dehset olur ama bunlar beyinsiz kabak gibi beyaz yapmislar yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Tasarım olarak Ps5 ile benzerlik içersede konsolu yatay kesen o hat çizgisi farklılık getirmiş ben beğendim.
-
Elimizdeki iğrenç tasarıma oranla oldukça şıklaşmış, ben beğendim.
Yalnız gizli zam var. Fiyatlar yine 450/550 dolar ama dikey stant ayrı satılıyor, o da 30 dolar.
Zam geçirmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 10 Ekim 2023; 22:38:50 >
30-40 bin olur fiyati
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
対馬用 -
xbox güruhu kafası... komik değilsin...
-
kapak değişir olunca gerek yok dediler yada siyah ve renk seçeneği ekstra seçenek diye satarlar...
-
Firmalar iyice tembellesti 0 inavasyonla eskiyi yeni gibi ittiriyorlar
Bunlar gene en azindan utanip slim adini koymamislar yada unuttular veya usendiler belki
Biz de diyoruz ki indirim gelecek slim model 400 dolar olacak puhahah cok safiz ya kapitalizm delirmis artık
Neyse ps plusim biter bitmez 4 proyu satip bir daha sony marka konsol almayacağım 1440 lira ps plus odemek istemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Orjinal PS 5 görüntü olarak cirkin bir alet. Beyaz, mat, göze hitap etmeyen heyula bir cihaz. O yüzden bu slim versiyonu beğendim. Tasarım olarak daha iyi. Çıkartıp takılabilen Bluray sürücüsü güzel bir ayrıntı olmuş.
Metal standın parayla satılması ise tam bir çakallık. Apple her sene bir şekilde bunlara geçiriyor nasıl olsa, biraz da biraz geçirelim be brom diye düşünmüşler herhalde😂 Haksız değiller gerçi, tüketici olarak yalama olduk zaten.
Farklı renklerde farklı editionlar falan çıkarabilirlerdi Nintendo’nun genelde yaptığı gibi ama yapmamışlar. Halihazırda PS5’i olan birisi bunu neden alır bilmem..keşke yanında birkaç tane de oyun açıklasalarmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
_____________________________ PS5 Pro | LG G4 OLED 65 | Samsung Q990C Soundbar | Samsung Odyssey G7 27 | Creative SBX G6 + Beyerdynamic DT 990 Edition | Galaxy S23 Ultra
-
Tamda heves edip xbox ın yanına birde geçeb hafta ps5 almışken yapılcak şeymi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
2 sene sonra da böyle bir şey gelir ![]() |
Kardeşim bari siyah renk yapsaydınız. Gene mi beyaz?
|
Arada zammı da gecirmisler dijital 400den 450 dolara çıkmış
Neyse Sony benim icin zaten bitti bu ps plus fiyatlarından sonra |
![]() Hayret kimse paylaşmamış. Not: PS5 kullanıcısı. |
oyun yapın oyun. ulan oyunsuz biterecekler 5 serisini şaka maka
|
antep fıstığı v2.
|
Adamlar dijital sürümden zammı saplamışlar yine. Ulan Sony çok çakalsın. Bir de zamanında slim haberi geldiğinde şu tasarım sızıntı diye paylaşıldığında aynı tasarımın devam etmesini eleştirmiş ama bakalım belki gerçek tasarım değildir diye ümitlenmiştim. Maalesef gerçek çıkmış. Arkadaş insan bari tasarımı değiştirir. Aynı şeyi biraz küçültüp tekrar satıyorsun. Çok çakma duruyor. Hani eskiden kasetli konsollar olurdu ya böyle PS1 gibi konsolların görüntüsünde daha küçük yaparlardı. Aynı onun gibi duruyor, andırıyor. |
Diskli versiyon doğum yapmak üzere herhâlde.
|
xbox güruhu kafası... komik değilsin...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X