Şimdi Ara

PS5 Pro'nun yeni versiyonu geliyor: Ne farkı olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS5 Pro'nun yeni versiyonu geliyor: Ne farkı olacak?
    Sony, Avrupa pazarında PlayStation 5 Pro'nun yeni bir revizyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Güvenilir sızıntılarıyla tanınan billbil-kun, oyun konsolunun güncellenmiş versiyonu hakkında ilk bilgileri paylaştı.

Ayrıca Bkz.Elektrikli araç yangınlarına bir garip çözüm: Batarya fırlatma teknolojisi

Söz konusu kaynak daha önce PS5 Slim modelinin 825 GB SSD ile geleceğini doğru tahmin etmişti. Dolayısı ile yeni PS5 Pro modeliyle ilgili söylediklerinin doğru olma ihtimali son derece yüksek. Yeni modelin kod adı CFI-7121. Tasarım ve teknik özelliklerde herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

PS5 Pro'nun yeni versiyonu geliyor: Ne farkı olacak?

Beklenen değişiklik

PS5 Pro yine 2 TB SSD depolama alanını koruyacak. Beklenen tek önemli değişiklik, konsolun enerji verimliliğinin artırılması olacak. Bu sayede cihaz daha az ısınacak ve daha sessiz çalışacak. Sızıntıya göre yeni PS5 Pro'nun Eylül sonu veya Ekim başında satışa çıkması planlanıyor. Fiyat konusunda da bir sürpriz yok.

Aktarılan bilgilere göre konsolun Avrupa fiyatı, şu an olduğu gibi 800 euro olarak kalacak. PS5 Pro, halen günümüzün en güçlü oyun konsolu konumunda. 2 TB depolama alanı ve gelişmiş donanımı sayesinde, geliştiricilere temel PS5 ve Xbox Series X'e kıyasla oyunlarda çok daha kaliteli görüntüler sunma imkanı tanıyor.

Kaynak:https://www.dealabs.com/magazine/une-nouvelle-version-de-la-ps5-pro-arriverait-bientot-voici-ce-que-lon-croit-en-savoir-60579

• 1 nesilde 8 tane versiyon çıkarsınlar...

• Bunlar iyice kafayı yedi konsol zaten sessiz ısınmıyor şaka gibi 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Pro kullanıcısı olarak ben bir anormallik bir durum gözlemlemedim.Lakin konsolu günde enaz 10 saat kullananlar konu hakkında görüş beyan etsinler.

• ürünün parti numarası değişmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
  • Ps5 Pro'da büyük sorun yok zaten, çok da önemli değil.

• Oyun var mı tabi ki yok almaya gerek var mı ?

• PS5 Pro'nun yeni versiyonu geliyor: Ne farkı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95'te ilk PlayStation konsolumu almıştım. O zamana kadar hep Sega'dan devam ederdim. Nintendo'nun oyun firmalarını sadece kendi konsollarına oyun çıkarması konusunda tehdit etmesi sebebiyle ta bugüne kadar bir türlü sevemediğim ve uzak durduğum bir firma oldu Nintendo. Sega piyasadan çıkınca Sony ile devam ettik ve geçen o kadar zaman içinde alamadığım tek Sony konsolu oldu PlayStation 5. PS4'te zaman durdu benim için. Standart maaşla çalışan bir insanım, kirada oturuyorum ve maalesef PS5 alamıyorum. PlayStation ile geçen 30 yıl içinde ilk kez bir PlayStation konsolunu alamadım. Ne zaman PS5 haberi görsem içimde bir acı, kırıklık hissediyorum.

• wox kullanıcısına yanıt
    Yeni mi aldınız tax free vs tam olarak kac euro ya denk geldi

Kesinlikle öyle. Bende Dijital sürüm olanı aldım ne ısınma ne ses var. 5k fiyatada bir disk sürücü aldım 300-400 tl arasına oynamadığım Ps4 oyunlarını da alıp oynuyorum. Fanteziye girip pro muro almanın hiç bir mantığı yok şuan.

• Koskoca bir PlayStation nesli, düzgün bir exculisive oyun olmadan bitmeyi başaracak gibi. Nerde PS2 PS3 zamanı 😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 28 Eylül 2025; 14:41:47 >
  • Onu bunu bırakın da ben hangi ps5 i alayım, sıfır alacağım ve dijital olacak.

• kapitalizm yakında yılda bir konsol sistemine geçecek gibi

oyunlar da eskinin yenisi remake falan olacak hep

• Aktif pro kullanıyorum oled ekranla beraber.Eskiyi satıp üzerine 10bin ekleyerek abd den alabilince mantıklı gelmişti.Şu kadar söyleyim sıfırdan almak isteyen ya da upgrade yapmak isteyenvarsa üzerine 5 bile fazla o da ssd farkı olsun hadi.Şimdi lou 2 remaster bedava olunca bir indirip farkını anlarım dedim o kadar az bi fark varki OLED de bile, fark var diyenlerin hepsi artık almış bulundukları için öyle diyorlar NET.Güzel yedi herifler bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrophyAddictt -- 29 Eylül 2025; 4:48:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.