Şimdi Ara

Yeni partilerin kurulması önümüzdeki seçimleri nasıl etkiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP cephesinden çıkan siyasal parti, AKP oylarını düşereceğe benziyor. Düşen AKP oyları CHP yi iktidara taşımaya yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Organismus

Bu mesaj silindi.
    Hayır

• Yeni parti falan yok ortada. Modifiye edilmiş kaybedenler kulübü var.

• Bence çok oy toplayamayacaklar ak parti cephesindeki elemanların çoğu erdoğan aşkıyla ak partiye oy veriyor.

• Up

• Kaybeden demeyelim onlara, RTE'nin başkanlık yolunda harcadıkları diyelim. Yoksa onlar RTE'den daha kötü olduğundan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali babacan dışında işe yarar adam yok. Davutoğlu hayaller peşinde koşan ülkeyi batıran biri. O adama 10 sene başkanlık yaptır ülke garantili olarak yıkılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olumlu etkiler fazladan seçenek her zaman iyidir en azindan sagdaki kapanmayan boslugu biraz da olsa doldururlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• bence demokrasimiz açısından güzel olacaktır

pek çok insan alternatif parti yok diye hayıflanıyor
  • Kararsız bir seçmen kesmi var. Onları ne kadar etkiler acaba?

• Organismus O kullanıcısına yanıt
    Ne alaka?
  • Aksine chp den oy alır çünkü akp den chp geçen %3-4 kesim var onu alması muhtemeldir.insanların aklında hala 30 sene önceki chp var ve akp liler oy atmaya giderken akıllarında mesihleri var başka bir şey için oy atmıyorlar.

• Alternatifin yıllarca Erdoğan'ın sözünü dinleyen kuklalar olması da hoşmuş. dış politika ve ekonomi konusunda çok katkıları oldu ülkeye. Gerçi o da Erdoğan'ın işiydi suçları bunlara attılar. Ama yinede ben ne Babacanin ne de Davutoğlu'nun başarılı olacağına inanıyorum.

Oy bölünme ihtimali olacağını da sanmıyorum. Olur ama kritik bir şey değil. Zaten şimdiden fetöcü oldular. AKP seçmenini daha başlamadan uyutuyorlar. Umarım bunlar gibi siyasal İslamcılar iktidar olmaz. Soylu gibi Erdoğan'a atıp tutarlar ama Erdoğan yanlarına alsa susarlar. Erdoğan,Babacan,Soylu, Davutoğlu hepsi aynı ideolojiye hizmet ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 5 Temmuz 2019; 12:5:5 >
  • Ali Babacan'ın ciddi derecede etkileyeceğini düşünüyorum ancak Davutoğlu %0.5 oy alırsa öpsün başına koysun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.