Şimdi Ara

Yeni parti (PAL )Ps3'ler sorunlu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni PS3 sahipleri gürültü ve kusurlu ürünlerden şikayetçi olmaya başladı.

Önceki 6 aylık dönemi sorunsuz atlatan PS3, yeni üretilen bazı 60GB'lık modeller hakkında playstation.com'un resmi forumuna şikayetler yağdı. Birçok kişi sistemin açılışından birkaç dakika sonra, yani sıcaklığın artmasıyla başlayan sesler yüzünden rahatsız. Bu sorun özellikle 2007 Ocak ayında üretilmiş CE133190xxx ve CE133212xxx seri numaralı ürünlerde ortaya çıkıyor. Sony'nin açıklamasına göre ise sorun genel değil ve yalnız bu ufak parti üründe geçerli.

Kaynak: Technolabs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy_Hilfiger -- 13 Nisan 2007; 21:54:25 >

• bu konu çok tartışılır
  • turkıyeye yollanan mallar kesın arızalıdır
  • inşallah değildir,yine olan bize olmasın
  • benim aletin seri CECHxx olarak geçiyo son kısmı sanıyorum ki Türkiye'ye gelenler de de buna yakın seri numaraları vardır.
  • ee işte bekleyip işler in gün yüzüne çıksın öyle alalım alın diyoruz öneriyoruz ama işte insanlar merak ediyor hevesleniyor ama malum herşeyde olduğu gibi bu ps3 onu bırakın buzdolabında bile serilerde değişim farkediyor.

ps2 için de böyleydi.bazı serilerde donma ve ısınma sorunları oluyordu.ben çok geç aldım ama son çıkan serilerdendi.biraz bekleyip görmek lazım diğer serileri şu an bir belirsizlik var sonyde.şimdide 20gblıkları üretimini iptal etti.daha neler gelcek başımıza bakalım
  • seri no suna nerden bakıyoruz.benimki ilk üretimler olmasına rağmen bazen gürültü yapıyor.ama xbox 360 ı açınca hiç bir ses kalmıyor.360 onunkini bastırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende İsveçten bir arkadaştan duydum pal ps3 lerde acayip sorunlar varmış..Neogaf sitesinede bir sürü şikayetler yağıyormuş..Bana kesinlikle PS3 alacaksan pal alma çok sorunlu alacaksan japon veya usa al dedi..
  • O zaman ilk golü ben yemiş oluyorum, çünkü dün yatak odasında PS3 açıkken uyumak mümkün değildi, kapatmak zorunda kaldım. Burada birçok arkadaş "PS3 çok sessiz çalıştığı farkedilmiyor bile" demişti. Fakat makine çalıştıkça içindeki fanın gürültüsü arttı. Kıyaslayabileceğim başka bir PS3 te yok etrafta. Ne tavsiye edersiniz? Yani makinem gerçekten gürültülü mü değil mi kıyaslamadan anlayamayacağım sanırım. :( Bi sorun varsa tiz zamanda değiştirmek lazım.
  • Hadiyin PS3 sahipleri sorunlarınız veya size enteresan gelen şeyler varsa yazın çekinmeyin..Alacak olan kişiler ona göre karar versin..Merak etmeyin xbox360 fanları sizi kızdırmazlar..
  • bence fazla ses çıkarması fazla bir sorun değil çünkü oyun oynarken fan sesini duymazsınız bile bence fazla pimpirikleniyorsunuz
  • Sorun mu? Ben de donma falan, bozukluk var sandım. Vy anasını fanın dönme sesi ne zamandan beri sorun olarak nitelendirilyo ki? Eşşek kadar fanın da dönme sesi yüksek hızlarda olsun bi zahmet... Tamam PS3'ün mükemmel olmasını bekliyo herkes, anlıyorum ama ufak bi fan sesi olur öyle. Nazar bozar. Alemsiniz
  • PS3'ü ilk aldığımda demoları indirmek için odama kurmuştum o sıralar belkin pre-n wireless router olmadığı için ethernetden bağlamam gerekmişti o geceyi PS3'le beraber geçirdim ve pekde güzel uyumuştum hiç rahatsız edici bir ses çıkardığını duymadım şimdiye kadar. Fanın dönerken çıkardığı hafif bir ses var ama gürültü değil. Paracelcius yaşadığın tecrübe doğrultusunda hem aldığın yer ile görüşmeni hemde çevrende varsa başka bir PS3 sahibinin PS3'ünüde incelemeni öneririm ancak ben senin belirttiğin gibi bir problem yaşamadım ancak bahsi geçen konu oldukça göreceli birşey sesin tanımını burada yazıyla yapmak imkansız. Elimdeki cihaz ntsc-j 60gb ve ses konusunda kesinlikle sorun yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

PS3'ü ilk aldığımda demoları indirmek için odama kurmuştum o sıralar belkin pre-n wireless router olmadığı için ethernetden bağlamam gerekmişti o geceyi PS3'le beraber geçirdim ve pekde güzel uyumuştum hiç rahatsız edici bir ses çıkardığını duymadım şimdiye kadar. Fanın dönerken çıkardığı hafif bir ses var ama gürültü değil. Paracelcius yaşadığın tecrübe doğrultusunda hem aldığın yer ile görüşmeni hemde çevrende varsa başka bir PS3 sahibinin PS3'ünüde incelemeni öneririm ancak ben senin belirttiğin gibi bir problem yaşamadım ancak bahsi geçen konu oldukça göreceli birşey sesin tanımını burada yazıyla yapmak imkansız. Elimdeki cihaz ntsc-j 60gb ve ses konusunda kesinlikle sorun yaşamadım.

Galiba pal cihazlar sorunlu imiş japon ve usa cihazlarda sorun yokmuş

• x360 dada sorunlar var (gerçi onda hala devam ediyor hatta hiç bitmedi ) ps3 dede olucak sonuç itibariyle yüksek performaslı cihazlar ayrıca yeni üretilen bu tür ürünlerde ilkbir sene içindeki ürünlerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor. yani bu normal birşey ben x360 sahibi olmama rağmen (yani ben fan filanda değilim mesajlarımdan anlayabilirsiniz) bence öyle ortalığı yaygaraya vericek birşey yok. bir kaç geçsin ps3 sahipleri artsın daha çok sorunlar çıkıcaktır. ps2 dede bu olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnakresss -- 13 Nisan 2007; 17:36:08 >
  • quote:

PS3'ü ilk aldığımda demoları indirmek için odama kurmuştum o sıralar belkin pre-n wireless router olmadığı için ethernetden bağlamam gerekmişti o geceyi PS3'le beraber geçirdim ve pekde güzel uyumuştum hiç rahatsız edici bir ses çıkardığını duymadım şimdiye kadar. Fanın dönerken çıkardığı hafif bir ses var ama gürültü değil. Paracelcius yaşadığın tecrübe doğrultusunda hem aldığın yer ile görüşmeni hemde çevrende varsa başka bir PS3 sahibinin PS3'ünüde incelemeni öneririm ancak ben senin belirttiğin gibi bir problem yaşamadım ancak bahsi geçen konu oldukça göreceli birşey sesin tanımını burada yazıyla yapmak imkansız. Elimdeki cihaz ntsc-j 60gb ve ses konusunda kesinlikle sorun yaşamadım.

Ya dediğin gibi sesin tanımı yapılamaz ve göreceli birşey. Fakat biçok kişi PS3 çok sessiz, çalıştığı farkedilmiyor deyince ve bugün de bu konu açılınca açıkçası işkillendim. Yazık bi ton para verdik, ufak ta olsa böyle bir soruna tahammülüm yok.

• bence sorun sadece ses değil daha önce foruma kipa çiğli avmde gösterilen ps3 hakkında konu açmıştım. icelemeye ve biraz da oynamak için oraya gittiğimde iki görevlinin aralarında geçen bir konuşmaya şahit oldum.aşırı ısındığında kontrollerın yani sixaxis in donduğunu söyledi.ve dediği gibi oldu ve makinaya reset atttı.ayrıca bu ısınma sonucu ps3 ün tuşuna basıp menüye geçmek istediğinde makina yanıt vermedi.

ayrıca dergilerde ps3 ekranında hdd okuma sorunları yazısı çıktığı gibi iddaalar da bu ayki sayılarda börmek mümkün
  • NTSC/J konsola sahibim, açıldığı andan itibaren tiz bir ses geliyor ve çalıştığı sürece bu seste artış gözlemedim. Dikkat kesilmedikçe farkedilecek cinsten bir ses değil, çok sessiz çalıştığını ifade etmiştim bende ilk izlenimlerimde. Pal makinalarda gerçekten bu sorun kronik ise yakında kokusu çıkar, sanmıyorum ki tüm makinalarda bir sorun olsun. Başlıkta genelleme yapılmış ama Sony sadece bir partide böyle bir sorunun gözlendiğini ifade etmiş.
  • ilginc.bende neden sorun olmadi kitlenme disinda hic?
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

bence sorun sadece ses değil daha önce foruma kipa çiğli avmde gösterilen ps3 hakkında konu açmıştım. icelemeye ve biraz da oynamak için oraya gittiğimde iki görevlinin aralarında geçen bir konuşmaya şahit oldum.aşırı ısındığında kontrollerın yani sixaxis in donduğunu söyledi.ve dediği gibi oldu ve makinaya reset atttı.ayrıca bu ısınma sonucu ps3 ün tuşuna basıp menüye geçmek istediğinde makina yanıt vermedi.

ayrıca dergilerde ps3 ekranında hdd okuma sorunları yazısı çıktığı gibi iddaalar da bu ayki sayılarda börmek mümkün

Dediğim gibi tr de pal ps3 sahibi çok az..O yüzden sorunlar pek bilinmiyor..Bu Neogaf diye bi site varmış..İngilizcesi olan girsin baksın incelesin orada çok şikayet falan var dedi arkadaş bana..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.