arkadaşlar cod 3 ü bi arkadaş forumda yazmıştı,almış dnr dan fakat ps3 okumamışmı ne cd yi sora geri iade ettiğinde cd nin bozuk olduğu ortaya çıkmış..yani cod 3 lerde bi sorun olabilir ki bunun ps3 ün ısınmasıyla hiçbir alakası yoktur Adventure arkdaşımız doğru yorumlarda bulunmuşturayrıca soğutma gayet başarılı ısınan havayı mükemmel bir şekilde dışarıya atıyor makina,aynı şekilde soğuk havayıda attığı kadar da içerisine alıyor..bırakın da koskoca fanın bi çıkardığı ses olsun.+oyun oynarken kim duyar fan sesini??yani üzerinden okadar voltaj geçen bir cihazı soğutmak kolay değil ne bekliyodunuz pasif soğutucumu?fan sesi gayet normaldir arkadaşlar
Ama sorunlar PAL makinaların bir bölümünde varmış zaten.Yani burada NTSC konsollu arkadaşların sorun yaşamaması bir tezat değil.Olabilir.Ama sorun olduğu zaman da sorun yok demeye gerek yok,ne olacak ki,olabilir,elektronik alet bunlar....
ps3 e gürültülü diyen bi insan x360 a ne der bilmiyorum gerçekten, sanki dvd romun içinde dvd değil taş parçaları felan dönüyo sanırsınız kullanan arkadaşlar bilir, yani abarttığımı dşüneceksiniz ama x360 çoğu beyaz eşyadan fazla ses çıkarıyor, geçen arkadaşım getirdi kurduk makinayı yeni aldığımız çamaşır makinasının sesini bastırdı (gerçi çamaşır makinası mutfakta ama olsun) ses felan benim için sorun değil derdim ama cidden x360 kadarınıda beklemiyordum, gece oyun oynamak nerdeyse imkansız, hele evinizde çocuk felan varsa
power512;
Bence biraz abartmışsın.Özellikle gece oynamak imkansız,hele çocuk varsa kısmında.Eğer oyunu sessiz oynuyorsanız,ses ancak size rahatsızlık verebilecek nitelikte,kapı açık olsa da yan odaya gitmez ses yani.Oyunu konsantre olduğunuz taktirde zaten sesi pek farketmeyeceksiniz.Ya da hoparlör açık olduğunda.
Ama konsol da sessiz değil asla.Ancak o kadar da abartılacak bir durum yok....
bak sana şöyle bi örnek vereyim, normalde ben tv de dizi felan izlerken annem çamaşır makinasını yada elektrikli süpürgeyi çalıştırırsa buna acayip sinir olurum eminim bi çoğunuzda oluyosunuzdur ama x360 çalışırken annem makinayı açtığını fark etmedim fazla, en azından konsantremi bozamadı bu sefer, çocuk konusunda haklı olduğun taraf çocuk eğer farklı bi odadaysa doğru sonuçta x360 tan torna makinası kadar ses çıkaracak bi alet değil ama cidden acayip rahatsız eden bi sesi var
valla benimki aşırı ısınıyor ve açtıktan bi yarım saat sonra donuyordu. Her donduğunda da Hard Disk ışıgı yanık kalıyordu sarı olan. 2 hafta önce servise verdim hala haber yok ama çarşamba günü aradığımda firma yurtdışıyla görüşüyor değiştirme yapıcağız dediler. Bekliyorum valla.
quote:
Orjinalden alıntı: epikman
valla benimki aşırı ısınıyor ve açtıktan bi yarım saat sonra donuyordu. Her donduğunda da Hard Disk ışıgı yanık kalıyordu sarı olan. 2 hafta önce servise verdim hala haber yok ama çarşamba günü aradığımda firma yurtdışıyla görüşüyor değiştirme yapıcağız dediler. Bekliyorum valla.
valla buda bi gelişme
Konuyu saptırmak istemeden bahsi geçtiği için bende birkaç şey söylemek istiyorum.
Cod3'ü xbox'ta oynamadım ama whncstr'ın bahsettiği adamlarınızın önünüzde mıh gibi durması gibi bazı sıkıcı ayrıntılara benimde başıma geldi sürekli değil ama birkaç bölümde yaşadım aynı olayı, save etme konusunda hiç sorun yaşamadım veya oyunun donmasıyla ilgili, multiplayerda oynadım dile getirebiliceğim bir sorun yaşamadım multi oynarkende. EA oyunu port ederken ne yapmışsa artık yapay zekadanmı kısmış bilemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: wnchstr
dostum ben pal ps3 sahibiyim.. konsolumun sağ alt tarafı fazla ısınıyor,hatta 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısı iyice artıyor(rom un altı) ve zaman geçtikçe fanın sesi artıyor.. dün cod3 ü bitirdim,saça sapan birsürü olayla karşılaştım oyunda..cod3 ü 360 da da bitirdim ve mükemmel bir oyundu..ama ps3 versiyonunda duvardan mermiler geçiyor,kendi adamlarım fazlasıyla ayağıma dolaşıyor..oyunun bazı bölümlerinde 4-5 kişi ilerliyorsunuz ekip halinde ve aranıza bomba düşüyor ve kendi ekibiniz öyle sabit duruyor,tabi sizde onlara takılıp kalıyorsunuz..sonra güümm!! kendi adamınız kapının önünde duruyor ve sizin geçmenizi engelliyor sıkışıp kalıyorsunuz..ama 360 böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç,adamı itiyordum hemen yol veriyordu,ilginç açıkcası..grafik zaten 360 a göre fazlasıyla geride..üstelik ps3 de savelerken bir kaç kez donmada oldu..kaile almayan arkadaşlara duyurulureğer sorunlar artarsa aldığım yere götüreceğim konsolumu,gelişmeleri bekliyorum açıkcası...
en son cod3 oynadığımda(xbox360)boşluğa ateş ediyorum etrafta ne duvar var ne ağaç ama mermiler sanki bir duvar varmışcasına iz bırakıp parlıyor daha kötüsü iz bırakan yerlerden geçemiyorsun ki ben hiç şaşırmadım çünkü bu oyunlarda olabilecek gayet normal hatalar bunlar bunun ne fazla ısınmayla ne konsolla alakası var adı üstünde oyun bunlar kardeşim
demin wnchstr'ın yazdığını okumadan yazdım da benimde aynen sağ alt tarafı aşırı ısınıyordu. Aynen wnchstr'ın dediği yer.
Wnchstr'ın üzerine neden bu kadar gidiliyor hiç anlamıyorum.Afedersiniz ama arkadaşlar 360 ile ilgili en kıytırık bir problem topicinde bile 3 kırmızı ışığı ,mikizoft kelimesini ,dandik konsoldur deyimini kullanıyorsunuz.Bir ps3 sahibi orjinal oyun alıp oynamış ve izlenimini yazmış ve konuyla hiç alakası yok diye adamı bir dövmediğiniz kalmış.Yarın sabah yine işim var erken kalkıcam,eğer işim olmasaydı sizlerin konu ile hiçbir şekilde ilgisi olmayan hatta ve hatta sahibi olmadıgınız konsolu yerlere vurarken ps3ü göklere çıkardıgınız 360 topiclerini bulur buraya tek tek linklerini verirdim.Hiç kusura bakmayın ama yanlış iş yapıyorsunuz. Şimdi çıkıp olur böyle şeyler ps3 sağlam makinedir,2-3 tane konsolda hata vardır ve bunlar da taşıma sırasında olmuş derseniz gerçekten şaşırmıyacağım.Lütfen biraz mantıklı olun bence biraz taraflı yaklaşıyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: hakanemre34
Adventure arkadaş sony sine toz kondurmıyacakya o yüzden kıvranıyor..Sonuçta wnchstr arkadaşmızınki pal ps3 ve sorun bu bölge cihazlarda diğerlerinde sorun yok..Bu cihazları kullanan arkadaşların yorumları önemli..Gelipte japon ve usa cihazlar için hiç sorun yok falan diye yorum yapmayın..
Hala ortamı germeye çalışıyorsun ve bunuda bile bile yapıyorsun,beyler ps3 ten hata beklemeyin malesef bulamazsınız,arkadaş yazmış cod3 ü 360 dada oynadım diye o zaman 360 ın nasıl ısındığını kendiside biliyordur ps3 ısınıyorsa 360 yanıyor bunu neden yazmamış.Bugüne kadar bakıyorum özellikle bu başlıklar ps3 bölümüne öğle saatlerinde yani kimsenin olmadığı saatlerde yazılıyor ve 360 fanlarınca körükleniyor ama yinede buna önlem alabiliyoruz.Geçen aynı konuyla ilgili bir başlık açıldı saat 14:00 gibi ve baktım bütün 360 bölümü burada yazan yazana.Beyler linksiz kanıtsız ve dayanaksız mışmışlarla gelmeyin buraya burada kimse sizi kaale almazAdvent hocam rica ediyorum daha fazla bişey yazma değmez çünküBaşka konulara kafa yoralım paylaşım yapalım
NTSC-J 20GB ps3 sahibiyim, ne fazla bir ısınma ne de rahatsız edici bir gürültü oldu. Hatta neredeyse farketmeden kaloriferle çok yakın temasta bıraktığım oldu ama yine tık etmedi cihaz ve normal ısısını korudu.
Ben garantili PAL aldıktan sonra , istediği kadar sorun olsun.
burayıda 2 dakkada trgamer forumuna çevirdiniz ha.orda da öyle biri bişey sölüyo öteki yok 360 öteki ps3 diyo derken sonuç koca bir SIFIR en önemlisi bir sonuca varmak çözüm bulmak fikir paylaşmak laf salatası yapılmasın lütfen
Bir de PAL ps3'lerde donanım değişikliğine gidildiğini biliyoruz, demekki bu değişiklik böyle bir yan etki getirdi beraberinde. Peki konsol çok fazla gürültülü çalışıyor diye geri alınır mı garantisi var diye? Pek sanmıyorum, bu belki de hata olarak bile görülmeyebilir Sony TR için. Zaten gerçekçi olmak gerekirse büyütülecek bir sorun da değil gibi ama PAL konsol sahibi arkadaşlar tabiiki NTSC cihazlar gibi sessiz çalışan versiyona sahip olmak isteyecekler bu en doğal hakları, umarım geri alım yapılır.
çamur at izi kalsın....
garantili makinanız varsa niye dert ediyosunuz en azından muhatap var..
quote:
Orjinalden alıntı: soulfly1
Bende ntsc-j sahibiyim sorun yok şu an Allah'a şükür.. wnchstr yahu içime kurt düşürdün almasam mı cod3ü ne..
dostum boşuna alma bence ps3 de değmez kesinlikle,ay sonunda vegas çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: myfranco
Wnchstr'ın üzerine neden bu kadar gidiliyor hiç anlamıyorum.Afedersiniz ama arkadaşlar 360 ile ilgili en kıytırık bir problem topicinde bile 3 kırmızı ışığı ,mikizoft kelimesini ,dandik konsoldur deyimini kullanıyorsunuz.Bir ps3 sahibi orjinal oyun alıp oynamış ve izlenimini yazmış ve konuyla hiç alakası yok diye adamı bir dövmediğiniz kalmış.Yarın sabah yine işim var erken kalkıcam,eğer işim olmasaydı sizlerin konu ile hiçbir şekilde ilgisi olmayan hatta ve hatta sahibi olmadıgınız konsolu yerlere vurarken ps3ü göklere çıkardıgınız 360 topiclerini bulur buraya tek tek linklerini verirdim.Hiç kusura bakmayın ama yanlış iş yapıyorsunuz. Şimdi çıkıp olur böyle şeyler ps3 sağlam makinedir,2-3 tane konsolda hata vardır ve bunlar da taşıma sırasında olmuş derseniz gerçekten şaşırmıyacağım.Lütfen biraz mantıklı olun bence biraz taraflı yaklaşıyorsunuz.
abi desteğin için teşekkür ederim..pal ps3 ümün fazla ısındığını,ve ısınınca gürültünün arttığını dile getirdim hepsi bu..bu neden bazı arkadaşların zoruna gitti anlamıyorum,neden savunmaya geçtiler bilmiyorum..benim konsolumu bana savunuyorlar,garip..zaten sorun daha ileriye giderse hemen konsolu götürürüm aldığım yere,nasıl olsa garantisi varçok açık söylüyorum:garantisiz bir ps3 ün başına geleceğine benim konsola bir şey olsun arkadaşlar çünkü garantisi var..ayrıca cod3 e gelince veysel dostum bana cod3 alma bekle demişti,dayanamayıp aldım ve oyunda bir sürü saçmalık gördüm,bunlarıda dile getirdim..düşman askeri önümde hazırolda bekliyor ateş ediyorum hiçbir şey olmuyor,ama adama yaklaşınca boğazıma sarılıyorduvar arkasından mermi yediğimde çok oldu..bunları sizinle paylaştım,hepsi bu arkadaşlar..bu sorunların hiç birini 360 versiyonunda yaşamadım..