Şimdi Ara

Yeni parti (PAL )Ps3'ler sorunlu! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatay ya da dikey ne farkı varki yani donan makine her iki şekilde de donar -ki o donmalar büyük ihtimalle oyunlardan kaynaklanıyor örneğin ben yatay olarak kullanıyorum makineyi ve F1'in demosunu oynarken loading kısmında bir kere donmuştu ama oyunu alınca çok şükür 1 kere donmadı, resistance'da da olmadı,fnr3'te de ve diğer demo oyunlarda da -ki benim makine her gün ez az 10 saat açık kalır mesela dün aralıksız 15 saat açıktı yani dik ya da yatay farketmez çünkü makineler ona göre üretilmiyorki bi fark olsa kullanma kılavuzunda şöyle kullanın diye yazar.
  • Bende pek sanmıyorum.. Umarım oyunlardandır makineden ise kötü.. Ne Nba2k7de ne de Resistance'da donma yaşamadım.. Sadece Nba2k7 de maç başlarında frame rate sorunu yaşıyorum bazen o kadar. Onun dışında bir sorunum olmadı ama Motorstorm'da şimdi oyun donunca tedirgin oldum açıkçası.. Birde şu sağ taraftan hava üfleyen yer var ya onun alt kısmı ısınıyor ama ısı hep aynı düzeyde ilerliyor..
  • Vallah arkadaslar ben yasadigimi yaziyorum biraz yardimci olmak istedim.Bende bu sorun vardi makinayida geri vericektim tedirgin olmustum.Ama yabanci forumlarda arastirdim ve bu sorunu sadece benim yasamadigimi ogrendim.Cozum olarakda boyle bi yol bulmuslar.Bende uyguladim ve yaklasik 4.5 aydir bi kere bile donmadi.
  • Gamerr benim kanım o makinelerde sorun oldugu açıkcası.Şimdiye kadar 20 üzerinde fw yaptım ve sesli çalışan makineye az rastladım ki o sesli dediğim makineler başka hiçbir sesi bastırmıyordu
  • Arkadaşlar, bu linkteki birkaç arkadaş ps3 ün ünlü bir bilgisayar mağazasında 1250 ytl ye satıldığını yazmışlar. Neresidir acaba?
    http://www.wardom.org/ps3un-turkiyedeki-fiyati-ne-olur-t110214.html?p=1118859

Edit: Linki vermeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 15 Nisan 2007; 19:48:48 >
  • Bir de bişey soracağım: Amerika dan alınan garantili bir ps3 ün garantisi, türkiye de de geçerli oluyor mu? Yani buradaki Sony o garantiyi kabul ediyormu? (uluslararası garanti diye birşey varmı?)
  • konsolda donmalar konsolu dik yatay koy yahu bu tartışmalar bana yabancı gelmiyor yoksa yanılıyormuyum
  • Herkese Merhabalar,

Ben geçen hafta PAL PS3 aldım. Oyun olarak da RESISTANCE FALL OF MAN PS3 ve FORMULA ONE CHAMPIONSHIP EDITION PS3 hazırda olduğu için onları aldım. CALL OF DUTY 3 PS3 ve DEF JAM ICON PS3 da sipariş ettim ama henüz elime geçmedi.

Ben PS ne de XBox Fun ı olmadığım için tarafsıca yorum yapayım. Evet PS3 ün arkasından saç kurutma makinası gibi ısı çıktığı geçek ama ben aldığım günden beri her gün oyunuyorum ama en ufak bir donma yada başka bir sorun yaşamadım. Rahatsız edici bir Fan sesi de duymadım. Bilgisayarımda MSI 6600 GT ekran kartı var o bile PS3 den daha fazla ses çıkartıyor.

Haftaya bir kaç arkadaş toplanıp oyun oynayacağız 8-10 saati geçer her parti artık. O zaman her hangi bir sorun olursa yazarım size.

Ama şimdilik her şey normal görünüyor.
  • Ps3ün hayırlı olsun sorunsuz bir şekilde kullanırsın umarım
  • Wallaha dik, Çapraz yatay her şekilde saatlerce kullandım PS3 ümü en küçük bir hata vermedi
    quote:

Orjinalden alıntı: Cineos

konsolda donmalar konsolu dik yatay koy yahu bu tartışmalar bana yabancı gelmiyor yoksa yanılıyormuyum
  • benim makina pal 1 kere bile donma veya takilna yapmadi isinma olayi var sabit bir sicaklik hic deismiyor ve ses cok ciliz xbox 360da kullandim sac kurutma makinesinden farksiz bu yaninda hic bisey, yatay dikey farketmiyo her iki sekildede konabilir ve kitapciginda ps3unuzu kapali yerde calisir durumda birakmayiniz tv sehpasi mesala kapakliysa acik birakmak gerekiyo yoksa sicaktan tost makinasina donebilir
  • Yorumları okumadım uzundu cunku sadece yazıyı okudum ama ps3üm hiç ısınmıyo yaklasık 30 saat acık kaldı (downloadlar:D) sorun cıkarmadı hatta yatağın ustunde durdu 3 saat deliklern kapanmasına rağmen cok azcık ısındı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yk03

Yorumları okumadım uzundu cunku sadece yazıyı okudum ama ps3üm hiç ısınmıyo yaklasık 30 saat acık kaldı (downloadlar:D) sorun cıkarmadı hatta yatağın ustunde durdu 3 saat deliklern kapanmasına rağmen cok azcık ısındı

Çok azcık ısınmış ise eğer o ps3 değil demek zorundayım. Benim alet gayet güzel ısı veriyo odaya ve sessiz bu da fanın mükemmel çalıştığını gösteriyo.
  • galiba herkesin ps3 ü birbirinden farklı çalışıyor,yada bazıları yanlış algılıyor konsolunu
  • Birazda sanki el sıcaklık durumuyla alakası var. Bende bazen bakıyorum sıcak geliyor bir süre sonra ılık geliyor sıcaklık.. Gittikçe ısısını düşürdüğünü zannetmiyorum, elimizinde soğukluk-sıcaklık durumuyla da biraz alakası var gibi.. Garip, bunları yazarken benim bile kafam karıştı
  • Arkadaşlar sıcak olacak tabiiki ama sıcağı dışarı üflüyor alet önemli olanda bu, içine çekse neyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erhan.sen

quote:

Orjinalden alıntı: Yk03

Yorumları okumadım uzundu cunku sadece yazıyı okudum ama ps3üm hiç ısınmıyo yaklasık 30 saat acık kaldı (downloadlar:D) sorun cıkarmadı hatta yatağın ustunde durdu 3 saat deliklern kapanmasına rağmen cok azcık ısındı

Çok azcık ısınmış ise eğer o ps3 değil demek zorundayım. Benim alet gayet güzel ısı veriyo odaya ve sessiz bu da fanın mükemmel çalıştığını gösteriyo.

Aletin üstü ısındı cunku yataktakı ortu yaklasık 3 saat boyunca alttaki delikleri kapadı ve sadece yan taraftaki bosluklar kaldı ısınması normal kı oda fazla değildi 360 ıda yaklasık 12 13 saat acık tutuğum oluyodu ondada boyle bır problem yasamamıstım ama dvd simi fna ımıde cok fazla ses cıkarıyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: Tommy_Hilfiger

Yeni PS3 sahipleri gürültü ve kusurlu ürünlerden şikayetçi olmaya başladı.

Önceki 6 aylık dönemi sorunsuz atlatan PS3, yeni üretilen bazı 60GB'lık modeller hakkında playstation.com'un resmi forumuna şikayetler yağdı. Birçok kişi sistemin açılışından birkaç dakika sonra, yani sıcaklığın artmasıyla başlayan sesler yüzünden rahatsız. Bu sorun özellikle 2007 Ocak ayında üretilmiş CE133190xxx ve CE133212xxx seri numaralı ürünlerde ortaya çıkıyor. Sony'nin açıklamasına göre ise sorun genel değil ve yalnız bu ufak parti üründe geçerli.

Kaynak: Technolabs

Eve gidince seri numarasına bakim hemen... fanlarının olduğu yerler arka ve yan taraf dışarıya sıcak üflüyor ve haliyle o kısımlar baya ısınıyor..fakat üstü hep soğuk bu normalmidir?

• Üst evet soğuk oluyor. Benim ki öyle en azından..
  • benim PAL cihazda donma sorunu vs. olmadı ama makinayı downloada bırakmam gerektiğinde aynı odada uyuduğumdan fan sesi acayip rahatsız ediyor, bu sorundan şikayeti olan arkadaşlar servisten vs. bir cevap alabildilermi , nedir durum?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.