Şimdi Ara

Yeni parti (PAL )Ps3'ler sorunlu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi arkadaş istersen konu başlığını PAL PS3 ler sorunlu diye değiştir istersen..Birde yorum yapan usa veya japon ps3 sahibi arkadaşlar sorun sadece pal konsollarda imiş..Pal konsol sahibi olan varsa yorumlarınızı bekliyoruz...
  • bu tarz bir başlık daha açılmış ve kilitlenmişti birkaç gün önce.Malesef mışmışlarla gün geçiriliyor ps3 bölümünde 50 ye yakın kişide ps3 var ve daha şu sorunum oldu bu oldu yazan yok,ama bu atrz başlıklar hergün açılıyor.Bu başlığı açan kişi weysel-snox-spydır-adventure-çağrı-mert-serhan-krycek ve bigg boss açsa kaale alacağım ama,malesef işim olmaz.Tamamen ps3 ü karalamaya yönelik bir başlık,kimsede tuzağa gelmesin beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

bu tarz bir başlık daha açılmış ve kilitlenmişti birkaç gün önce.Malesef mışmışlarla gün geçiriliyor ps3 bölümünde 50 ye yakın kişide ps3 var ve daha şu sorunum oldu bu oldu yazan yok,ama bu atrz başlıklar hergün açılıyor.Bu başlığı açan kişi weysel-snox-spydır-adventure-çağrı-mert-serhan-krycek ve bigg boss açsa kaale alacağım ama,malesef işim olmaz.Tamamen ps3 ü karalamaya yönelik bir başlık,kimsede tuzağa gelmesin beyler

Ya kaç tane yazı yazdım anlamıyormusunuz pal ps3lerde sorun varmış siz dahala yok 50 kişide var diyosunuz..Peki kaç kişide pal cihaz var çıksın söylesin..Konuyu açan arkadaş sende şu başlığı değiştir artık..Arkadaşlarda haklı sonuçta usa ve japonlarda sorun yokmuş..

• dostum ben pal ps3 sahibiyim..
    konsolumun sağ alt tarafı fazla ısınıyor,hatta 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısı iyice artıyor(rom un altı) ve zaman geçtikçe fanın sesi artıyor..
    dün cod3 ü bitirdim,saça sapan birsürü olayla karşılaştım oyunda..cod3 ü 360 da da bitirdim ve mükemmel bir oyundu..ama ps3 versiyonunda duvardan mermiler geçiyor,kendi adamlarım fazlasıyla ayağıma dolaşıyor..oyunun bazı bölümlerinde 4-5 kişi ilerliyorsunuz ekip halinde ve aranıza bomba düşüyor ve kendi ekibiniz öyle sabit duruyor,tabi sizde onlara takılıp kalıyorsunuz..sonra güümm!! kendi adamınız kapının önünde duruyor ve sizin geçmenizi engelliyor sıkışıp kalıyorsunuz..ama 360 böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç,adamı itiyordum hemen yol veriyordu,ilginç açıkcası..grafik zaten 360 a göre fazlasıyla geride..üstelik ps3 de savelerken bir kaç kez donmada oldu..kaile almayan arkadaşlara duyurulureğer sorunlar artarsa aldığım yere götüreceğim konsolumu,gelişmeleri bekliyorum açıkcası...

• quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

bence sorun sadece ses değil daha önce foruma kipa çiğli avmde gösterilen ps3 hakkında konu açmıştım. icelemeye ve biraz da oynamak için oraya gittiğimde iki görevlinin aralarında geçen bir konuşmaya şahit oldum.aşırı ısındığında kontrollerın yani sixaxis in donduğunu söyledi.ve dediği gibi oldu ve makinaya reset atttı.ayrıca bu ısınma sonucu ps3 ün tuşuna basıp menüye geçmek istediğinde makina yanıt vermedi.

ayrıca dergilerde ps3 ekranında hdd okuma sorunları yazısı çıktığı gibi iddaalar da bu ayki sayılarda börmek mümkün

İstersen ps3 ün nasıl bir konumda çalıştığındanda bahset.. Azıcık havalandırması olan kapalı bir cam kutunun içinde ve kipa alışveriş merkezinin yüksek seviyedeki nemi ile birleşince(kipada 2yıl çalıştım oranın nemini iyi bilirm) aletin kitlenmesi normal. O kutuya xbox360 koysan alet resmen bozulur. Çünkü ps3 zor dayanıyordu. Cam kutunun yanındaki boşluğa elimi attığımda sıcaklıktan elim yandı.. Sanki saç kurutma makinesi çalışıyordu içerde.. Haliyle makinenin bir yerden sonra kendini kitlemesi doğal. Fakat 3 kırmızı ışık gibi bir sorun olmuyor. Soğuduğu zaman tekrar çalışabilir duruma geliyor..

Ayrıca pal makinelerde sorun olabileceği içime doğmuştu. Bu versiyonlarda emotion engine çipinin konsoldan çıkartılması yeni bir dizayn gerektiriyordu. Ayrıca sony maliyetlerini haliyle düşürmek istiyordu. Bunun sonucunda böyle ufak tefek sorunların olması doğal. Tabi bütün bu sorunlar yinede ps3 ile oyun oynama hakkımızı elimizden almıyor. Yani konsolun tamire gitmesine gerek yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

dün cod3 ü bitirdim,saça sapan birsürü olayla karşılaştım oyunda..cod3 ü 360 da da bitirdim ve mükemmel bir oyundu..ama ps3 versiyonunda duvardan mermiler geçiyor,kendi adamlarım fazlasıyla ayağıma dolaşıyor..oyunun bazı bölümlerinde 4-5 kişi ilerliyorsunuz ekip halinde ve aranıza bomba düşüyor ve kendi ekibiniz öyle sabit duruyor,tabi sizde onlara takılıp kalıyorsunuz..sonra güümm!! kendi adamınız kapının önünde duruyor ve sizin geçmenizi engelliyor sıkışıp kalıyorsunuz..ama 360 böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç,adamı itiyordum hemen yol veriyordu,ilginç açıkcası..grafik zaten 360 a göre fazlasıyla geride..

Ve diyosunki bu olayların PS3'ün ısınmasıyla alakası var? Oyunu yapan firma ile alakası olmasın? Kusura bakma ama çok saçma bi yazı yazmışsın..

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

quote:

dün cod3 ü bitirdim,saça sapan birsürü olayla karşılaştım oyunda..cod3 ü 360 da da bitirdim ve mükemmel bir oyundu..ama ps3 versiyonunda duvardan mermiler geçiyor,kendi adamlarım fazlasıyla ayağıma dolaşıyor..oyunun bazı bölümlerinde 4-5 kişi ilerliyorsunuz ekip halinde ve aranıza bomba düşüyor ve kendi ekibiniz öyle sabit duruyor,tabi sizde onlara takılıp kalıyorsunuz..sonra güümm!! kendi adamınız kapının önünde duruyor ve sizin geçmenizi engelliyor sıkışıp kalıyorsunuz..ama 360 böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç,adamı itiyordum hemen yol veriyordu,ilginç açıkcası..grafik zaten 360 a göre fazlasıyla geride..

Ve diyosunki bu olayların PS3'ün ısınmasıyla alakası var? Oyunu yapan firma ile alakası olmasın? Kusura bakma ama çok saçma bi yazı yazmışsın..

dostum ısınma olmuyor demişiniz onu söyledim,donma da olmuyor dediniz onu da söyledim..sesi fazla çıkmıyor dediniz onuda söyledim...ne saçma geldi ki sana acaba anlayamadım...bence bunların olması saçma,sence?? bu arada cod3 üde içimde kaldığı için açıkladım,anladın mı
    birde neden oyunun 360 versiyonunda bu hatalar yok biliyor musun edvençur??

• edvençur birde alıntı yaparken neden şu kısmı sildin dostum??

" dostum ben pal ps3 sahibiyim..
    konsolumun sağ alt tarafı fazla ısınıyor,hatta 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısı iyice artıyor(rom un altı) ve zaman geçtikçe fanın sesi artıyor.. "
    "üstelik ps3 de savelerken bir kaç kez donmada oldu..kaile almayan arkadaşlara duyurulur eğer sorunlar artarsa aldığım yere götüreceğim konsolumu,gelişmeleri bekliyorum açıkcası... "

ilginç birisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 13 Nisan 2007; 18:32:19 >
  • E işte diyorumki konu başlığına uymayan bir açıklamayı sokmuşsun araya, düşünsene herkesin içinde kalan şeyleri söylediğini

Oyun port oyun, bunun başka izah tarzı yok.. Portlar şu an çok başarılı değil. Ama grafiklerin farklı olduğunusenden duydum. Bi aralar frame rate düşmesi var diyolardı bi de. Arkadaş oynuyo hollandada, gayet memnun oyundan mesela.. Süper diyo. Ama dediğim gibi, varsa bi eksik, port oluşundan dolayıdır. Örnekleri var zaten. Ama adam gibi port yapmasını bilenler de var tabi. Bakınız bethesda, oblivion. Bir de vivendi'nin fear'ını iyi olacak belliki.. Yavaş yavaş, aklı başında olan firmalar portu da halledecekler.
  • Adventure arkadaş sony sine toz kondurmıyacakya o yüzden kıvranıyor..Sonuçta wnchstr arkadaşmızınki pal ps3 ve sorun bu bölge cihazlarda diğerlerinde sorun yok..Bu cihazları kullanan arkadaşların yorumları önemli..Gelipte japon ve usa cihazlar için hiç sorun yok falan diye yorum yapmayın..
  • quote:

edvençur birde alıntı yaparken neden şu kısmı sildin dostum??

" dostum ben pal ps3 sahibiyim..
    konsolumun sağ alt tarafı fazla ısınıyor,hatta 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısı iyice artıyor(rom un altı) ve zaman geçtikçe fanın sesi artıyor.. "
    "üstelik ps3 de savelerken bir kaç kez donmada oldu..kaile almayan arkadaşlara duyurulur eğer sorunlar artarsa aldığım yere götüreceğim konsolumu,gelişmeleri bekliyorum açıkcası... "

ilginç birisin

Anlamıyosun sanırım. Alıntı yaptığım kısmın konuyla alakası olmadığını söyledim, onun için sildim. Yani o kısım fazlalık ve gereksiz geldi.. Konu başlığı hakkında güzel güzel yazarken birden oyuna dalmışsın. Kendin de söyledin zaten içimde kalmış onu da yazayım dediğini.. Ben de bunun konuya uymadığını söyledim. Bunda hiç mi hiç ilginçlik yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Adventure arkadaş sony sine toz kondurmıyacakya o yüzden kıvranıyor..Sonuçta wnchstr arkadaşmızınki pal ps3 ve sorun bu bölge cihazlarda diğerlerinde sorun yok..Bu cihazları kullanan arkadaşların yorumları önemli..Gelipte japon ve usa cihazlar için hiç sorun yok falan diye yorum yapmayın..

Burda aylardır kıvrananın kim olduğu belli... Sen burda durmadan millete laf sokmaya çalışırken biz Sony'ye de şikayet mektupları atıyoruz merak etme sen. Sen wn iyi bildiğin şeyi yapmaya devam et bence, 360 hakkında kıvranmaya. Muhatabı olmadığın, 2 kişi arasındaki muabbete girme istersen.. Biliyosun ne demek istediğimi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Adventure arkadaş sony sine toz kondurmıyacakya o yüzden kıvranıyor..Sonuçta wnchstr arkadaşmızınki pal ps3 ve sorun bu bölge cihazlarda diğerlerinde sorun yok..Bu cihazları kullanan arkadaşların yorumları önemli..Gelipte japon ve usa cihazlar için hiç sorun yok falan diye yorum yapmayın..

Burda aylardır kıvrananın kim olduğu belli... Sen burda durmadan millete laf sokmaya çalışırken biz Sony'ye de şikayet mektupları atıyoruz merak etme sen. Sen wn iyi bildiğin şeyi yapmaya devam et bence, 360 hakkında kıvranmaya. Muhatabı olmadığın, 2 kişi arasındaki muabbete girme istersen.. Biliyosun ne demek istediğimi.

Sony e şikayet mektubu atıyonda adamın şikayetlerini neden ciddiye almıyıpta muhalefet oluyon...Forumda herkes birbirinin dostu sayılır muhatabı olmadığın ne demek..Senin yaptığın resmen adam ayırmaktır..Ps3 aşkı xbox360 düşmanlığından sonra bu yanınıda öğrenmiş olduk..Hem bu forumda ve bu konuda yazılan herşeye herkes cevap ve yorum yazabilir bunu sen ve senin gibiler engeleyemez..Arkadaşın yaşadığı sorunda sadece seninle onun arasında olan birşey değil birde bunu unutma

• Bende ntsc-j sahibiyim sorun yok şu an Allah'a şükür.. wnchstr yahu içime kurt düşürdün almasam mı cod3ü ne..
  • Madem düşüncelerin böyle, o zaman konu hakkında yorum yapacak ve araya gireceksen 'sony'ye toz kondurmayacakya, onun için kıvranıyo' demeyeceksin. Zira arkadaşım olan adam böyle şeyler söylemez, adam gibi düşüncesini ifade eder. Hala da gaza gelip ps3 aşkı ve 360 düşmanlığı deme istersen, cümle alem öğrendi fikirlerimi ve bakış açımı bi sen öğrenemedin gitti, sen de biliyosunda işte inat, başka bişey değil...

Bu arada wnchtr gayet iyi biliyo ona hangi konuda muhalefet olduğumu, ki muhalefet de değil bu, sadece bi görüş.

Son olarak, konuya dönersek, PS3 şu an 'fanın dönme sesi' dışında bir problem yaratan, resmi bir probleme sahip bir cihaz değildir. Birgün bir açıklama yapılır, ben açarım o zaman başlığı. Alın cevahirde pal makineler var 24 saat çalışıyo. Bırakın donmayı ısınma dahi olmuyo, hem de daracık camekan içinde segileniyo... Uzun lafın kısası, PS3'de de hatalar olacaktır, ama zorla hata göstermeye çalışmayın. Milletin kafasını karıştırmaktan başka bişey yapmış olmazsınız. Biz yapılmış kaç tane araştırma ve istatsistik verelim bunlara inanmayın, siz bi neogaf gibi bir sitede yazan bikaç tane ne olduğu belirsiz bir haber verin, ona inanalım! Anlıyorum sizi...

• quote:

dostum ben pal ps3 sahibiyim..
    konsolumun sağ alt tarafı fazla ısınıyor,hatta 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısı iyice artıyor(rom un altı) ve zaman geçtikçe fanın sesi artıyor..
    dün cod3 ü bitirdim,saça sapan birsürü olayla karşılaştım oyunda..cod3 ü 360 da da bitirdim ve mükemmel bir oyundu..ama ps3 versiyonunda duvardan mermiler geçiyor,kendi adamlarım fazlasıyla ayağıma dolaşıyor..oyunun bazı bölümlerinde 4-5 kişi ilerliyorsunuz ekip halinde ve aranıza bomba düşüyor ve kendi ekibiniz öyle sabit duruyor,tabi sizde onlara takılıp kalıyorsunuz..sonra güümm!! kendi adamınız kapının önünde duruyor ve sizin geçmenizi engelliyor sıkışıp kalıyorsunuz..ama 360 böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç,adamı itiyordum hemen yol veriyordu,ilginç açıkcası..grafik zaten 360 a göre fazlasıyla geride..üstelik ps3 de savelerken bir kaç kez donmada oldu..kaile almayan arkadaşlara duyurulureğer sorunlar artarsa aldığım yere götüreceğim konsolumu,gelişmeleri bekliyorum açıkcası...

wnchstr dostum maalesef herkes senin gibi dürüst olamiyor.iyiki sende iki konsolda varda farklari tarafsizca yazabiliyorsun ama henüz ps3ü olmayan sadece uzaktan seven fanlar bile bu durumu kabul edemeyeceklerdir. xbox bölümüne acilan ve sadece ps3 fanlarinin yürüttügü konular 3-4 sayfayi buluyor ama ps3e yapilan enufak elestri hemen gözardi ediliyor.Bu yazdiklarin ps3 alacaklar icin cok önemli yazi icin tesekkürler

• mahşer bişey sorabilir miyim hocam?

wnchstr'ın yazdığı yazıda, 'PS3 konsolunun' 2 kere save ederken donması dışında ne gibi bir sorunla karşılaştığını söyler misin bana?
  • quote:

mahşer bişey sorabilir miyim hocam?

wnchstr'ın yazdığı yazıda, 'PS3 konsolunun' 2 kere save ederken donması dışında ne gibi bir sorunla karşılaştığını söyler misin bana?

konsolun gereginden fazla isindigini ve fan sesinin rahatsiz edici oldugunu söylüyor oyunundaki problemlerde var tabi.ama benim belirtmek istedigim ps3 fanlarinin elestriye acik olamamasi vs...
  • Bir konsolun ısınma standardı nedir peki? Ne kadar ısınmalıdır maksimum, gereğinden fazla olmaması için? FAn sesinini kaç desibel olması gerekir rahatsız edici olabilmesi için. Bir de bu 'sorunların' gerçekten sorun yaratmış olması, makineyi kitlemiş, donmasına sebebiyet vermiş olması gerekmez mi gerçekten 'sorun' olarak nitelendirilebilmesi için? Oyundaki problemler ise porttan kaynaklanıyor, arkadaş ise bu sorunların sanki makinenin ısınmasından kaynaklandığını ima eder gibi yazmış. Bilmeyen adam böyle yorumlayabilir..

Kaldıki ps3 sahibi olupta yorum yapan başka arkadaşlar da var burda.. Aynı 'sorunları' sorun olarak değerlendirmiyolar ne hikmetse...
  • Yollayın garantisine halletsinler arkadaşlar o kadar şikayetiniz varsa. olmadı değiştirirler yenisi ile. nema problema
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.