Şimdi Ara

Yeni parti (PAL )Ps3'ler sorunlu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhanuygur

çamur at izi kalsın....

buyur?ne çamuru,aç bakalım bi şu cümleyi
  • Erhan sana zaten söylemiştim senin de belirttiğin gibi, Xbox360 versiyonundan geride olduğunu da ayrıca belirttim ama olsun merakını gidermiş oldun. Fakat COD3 ps3'Te asla çok iddialı bir yapım olarak gelmedi zaten, bunu da göz önüne alman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Erhan sana zaten söylemiştim senin de belirttiğin gibi, Xbox360 versiyonundan geride olduğunu da ayrıca belirttim ama olsun merakını gidermiş oldun. Fakat COD3 ps3'Te asla çok iddialı bir yapım olarak gelmedi zaten, bunu da göz önüne alman lazım.

senin gibi yaklaşana can fedagelsin artık yıl sonu

• PS3 sahibiyim. xbox360 sahibiyim. Vebundan önce piyasaya seri üretim çıkmış konsulların hepsi bende mevcut. Yani bu iş benim hobim. Koleksiyon yapıyorum bir nevi. Konsolların hemen hemen butun oyunlarıda mevcut bende. Bunu hava atmak için yazmıyorum sadece bu işe meraklıyım ve oldukça da tarafsız olduğumu düşünüyorum. Evet PS3 biraz ısınıyor ama abartıldığı kadar yok. Ses meselesi ise makina ısndıktan sonra sesi biraz artıyor ama kesinlikle rahatsız edici bir ses deyil. xbox360 da ise ses PS3 nazaran daha fazla. Özellikle dvd filim seyrederken birazdaha ses artıyor. Ama ikiside mukemmel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

dostum ben pal ps3 sahibiyim..
    konsolumun sağ alt tarafı fazla ısınıyor,hatta 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısı iyice artıyor(rom un altı) ve zaman geçtikçe fanın sesi artıyor..
    dün cod3 ü bitirdim,saça sapan birsürü olayla karşılaştım oyunda..cod3 ü 360 da da bitirdim ve mükemmel bir oyundu..ama ps3 versiyonunda duvardan mermiler geçiyor,kendi adamlarım fazlasıyla ayağıma dolaşıyor..oyunun bazı bölümlerinde 4-5 kişi ilerliyorsunuz ekip halinde ve aranıza bomba düşüyor ve kendi ekibiniz öyle sabit duruyor,tabi sizde onlara takılıp kalıyorsunuz..sonra güümm!! kendi adamınız kapının önünde duruyor ve sizin geçmenizi engelliyor sıkışıp kalıyorsunuz..ama 360 böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç,adamı itiyordum hemen yol veriyordu,ilginç açıkcası..grafik zaten 360 a göre fazlasıyla geride..üstelik ps3 de savelerken bir kaç kez donmada oldu..kaile almayan arkadaşlara duyurulureğer sorunlar artarsa aldığım yere götüreceğim konsolumu,gelişmeleri bekliyorum açıkcası...

Teşekkürler wnchstr Çok iyi bir şekilde anlatmışsın sorunları Objektij olmuş Alacak Arkadaşlar için iyi..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Bende ntsc-j sahibiyim sorun yok şu an Allah'a şükür.. wnchstr yahu içime kurt düşürdün almasam mı cod3ü ne..

dostum boşuna alma bence ps3 de değmez kesinlikle,ay sonunda vegas çıkıyor

Ay sonunda vegas çıkıyorda kimbilir ne zaman Türkiye'ye damlar. Neyse Motorstorm'u alayım o zaman. Resistance'da bitti Nba 2k7'ye kıl oldum yeni oyun almak gerek.

• Ya bu haberler kaç kere yalanlandı sorunluymuş bilmem ne

Anlamadım gitti

He olur donar ısınır kocaman fan biraz ses çıakrtır elektronik alet olur böyle şeyelr ama bozulmuyor bi kere donar 2 kere donar fazla olmaz yani illa bşey yapıcaksınız
  • Arkadaslar kilitlenme sorununu makinayi dikey duruma getirirseniz cozersiniz.Bende ilk aldigim zaman bi kere kilitlenmisti makina.Daha sonra bi yerde okudum dikey pozisyonda tutmak gerekiyomus makinayi.Bende bu tafsiye ye uydum ve simdiye kadar hic kilitlenmedi.Fan sesimi?O da ne oyle bi ses yok benim makinada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 15 Nisan 2007; 17:43:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Bir de PAL ps3'lerde donanım değişikliğine gidildiğini biliyoruz, demekki bu değişiklik böyle bir yan etki getirdi beraberinde. Peki konsol çok fazla gürültülü çalışıyor diye geri alınır mı garantisi var diye? Pek sanmıyorum, bu belki de hata olarak bile görülmeyebilir Sony TR için. Zaten gerçekçi olmak gerekirse büyütülecek bir sorun da değil gibi ama PAL konsol sahibi arkadaşlar tabiiki NTSC cihazlar gibi sessiz çalışan versiyona sahip olmak isteyecekler bu en doğal hakları, umarım geri alım yapılır.

ya bende de pal makina var bomba gibi ne ses ne ısınma çaır çatır da oynuyorum.yapmayın ya öyle sorun falan yok makinada.

kedidir kedi..

• quote:

Orjinalden alıntı: insom

Arkadaslar kilitlenme sorununu makinayi yatay duruma getirirseniz cozersiniz.Bende ilk aldigim zaman bi kere kilitlenmisti makina.Daha sonra bi yerde okudum yatay pozisyonda tutmak gerekiyomus makinayi.Bende bu tafsiye ye uydum ve simdiye kadar hic kilitlenmedi.Fan sesimi?O da ne oyle bi ses yok benim makinada

Neden yatay konumda durması tavsiye ediliyor mantığı ne acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat708

quote:

dostum ben pal ps3 sahibiyim..
    konsolumun sağ alt tarafı fazla ısınıyor,hatta 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısı iyice artıyor(rom un altı) ve zaman geçtikçe fanın sesi artıyor..
    dün cod3 ü bitirdim,saça sapan birsürü olayla karşılaştım oyunda..cod3 ü 360 da da bitirdim ve mükemmel bir oyundu..ama ps3 versiyonunda duvardan mermiler geçiyor,kendi adamlarım fazlasıyla ayağıma dolaşıyor..oyunun bazı bölümlerinde 4-5 kişi ilerliyorsunuz ekip halinde ve aranıza bomba düşüyor ve kendi ekibiniz öyle sabit duruyor,tabi sizde onlara takılıp kalıyorsunuz..sonra güümm!! kendi adamınız kapının önünde duruyor ve sizin geçmenizi engelliyor sıkışıp kalıyorsunuz..ama 360 böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç,adamı itiyordum hemen yol veriyordu,ilginç açıkcası..grafik zaten 360 a göre fazlasıyla geride..üstelik ps3 de savelerken bir kaç kez donmada oldu..kaile almayan arkadaşlara duyurulureğer sorunlar artarsa aldığım yere götüreceğim konsolumu,gelişmeleri bekliyorum açıkcası...

Teşekkürler wnchstr Çok iyi bir şekilde anlatmışsın sorunları Objektij olmuş Alacak Arkadaşlar için iyi..

• Yeni partiler sorunlu ise; Acaba bunlar japon meşeyli değil, çin üretimli gibi mi? Doğrusu kafam karıştı. Cihazda niye yeni partilerde sorun olsun. Kalitede bir değişiklik mi var? Mesela japon üretimli ntsc-j lerde ve ntsc-u larda bu sorun yok eğer. Neden pal. Bu parti cihazlar nerede üretilmiş.

Bu konuda sony den gelecek açıklamayı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

ps3 e gürültülü diyen bi insan x360 a ne der bilmiyorum gerçekten, sanki dvd romun içinde dvd değil taş parçaları felan dönüyo sanırsınız kullanan arkadaşlar bilir, yani abarttığımı dşüneceksiniz ama x360 çoğu beyaz eşyadan fazla ses çıkarıyor, geçen arkadaşım getirdi kurduk makinayı yeni aldığımız çamaşır makinasının sesini bastırdı (gerçi çamaşır makinası mutfakta ama olsun) ses felan benim için sorun değil derdim ama cidden x360 kadarınıda beklemiyordum, gece oyun oynamak nerdeyse imkansız, hele evinizde çocuk felan varsa

allahtan 360 almamışım vallabenim kız uykusundan bir uyanırsa bir daha ne kendi uyutur nede bizi uyuturPower benzetmelerin süper

• Gamerr o sorun bazı hitachilerde var sesli çalışıyor doğru.Samsunglarda yavaş yükleyen fw atınca (örnek 5.2d) o sorun hiç olmuyor.
  • Bence de abartılacak durum yok,daha önce de dile getirmiştim.Ararsanız illa ki kusur bulursunuz.Amaç kusur bulmak mı oyun oynamak mı?Olay burada zaten,amaç önemli.Yoksa birçok kötü yanı çıkar her maddenin.Tabi fazla da abartmamak lazım.

Ses oyunların özellikle başında bolca geliyor,ama daha sonra TV hoparlörünü bile açsanız hiç farkedilmiyor ses.Ya da oyuna konsantre olduğunuzda.Yani öyle abartılacak bir durum yok ortada....
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Gamerr o sorun bazı hitachilerde var sesli çalışıyor doğru.Samsunglarda yavaş yükleyen fw atınca (örnek 5.2d) o sorun hiç olmuyor.

bilgilendirdiğin için tşk francobenimki espriydi sadeceBenim bildiğimde benq romlarda çıt yok deniyor ama ne kadar doğrudur bilemem,yalnız genel anlamda bir ses şikayeti var 360 kullanıcılarından,oynayan kişi rahatsız olmuyorsa bu sesten pekte sorun değil bence

• Ntsc-j de ilk sorun yaşayan galiba benim. Motorstorm oynarken oyun kilitlendi kapama tuşuna bastım makinenin kapattım. biraz bekliyorum.. Makineyi yatay kullanın demiş yukarıda arkadaş. Zaten yatay.
  • yazı beklemek gerek hava sıcaklığı 40 dereceleri bulduğu zaman herşey netlik kazanacak
  • Pardon arkadaslar yatay degil dikey olmasi lazim makinanin yanlis yazmisim kusura bakmayin.Gercektende dikey pozisyonda kesinlikle kitlenme olmuyo.Bunun galiba harddrive la bir ilgisi var.

quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Ntsc-j de ilk sorun yaşayan galiba benim. Motorstorm oynarken oyun kilitlendi kapama tuşuna bastım makinenin kapattım. biraz bekliyorum.. Makineyi yatay kullanın demiş yukarıda arkadaş. Zaten yatay.
  • Bakalım sürekli kitlenmeler olursa öyle denerim.. Oyunla bir alakası var diye tahmin ediyorum.. Çok ağır hareket ediyor oyun araba seçimlerinde falan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.