Şimdi Ara

Yeni mondeo mu? Mercedes Cla mı? Yeni VW Passat mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizce hangisi? Yeni mondeo gerçekten ciddi bir değişiklik performans ile girdi. Fiyatları iki aracın da 100 binin üzerinde.

Hangisi tercih edilebilir

Listeye Passat'ta eklendi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 7 Haziran 2016; 14:18:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cla C Segment Mondeo D segment. İhtiyacin ne oldugu onemli. CLA daracik ve bana gore mercedesin kalitesiz araclarindan ama Mondeo Genis ve kaliteli.

Guc olarak mondeo yine iyi . Sportiflik olarak Cla onde ancak mondeonun durusu da cok iyi. Genc isi olacaksa ihtiyac cok degilse cla alinabilir ama bana kalsa yildiz var diye o araci almaktansa mondeo alirdim kaslı ve kaliteli ayrıca D segmenti bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 7 Haziran 2016; 11:23:16 >
  • Birazdan mondeocular gelir.Ama eline 130 bini versen soluğu mengerlerde alırlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin liram olsa BMW yada Mercedes alırım bence f30 bakın

İkisi arasından ise Yıldız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo

• Sizce?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni mondeo mu?  Mercedes Cla mı? Yeni VW Passat mı ?

• Açıkça söylemek gerekirse E ve S class aşağısı kalite algısı yönünden vayyy beee dedirtmese de yine de prestij ağır basar cla alırdım. İsteseniz de istemeseniz de gittiğiniz her yerde o farkı size hissettirirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    bmw mi vw passat mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mondeo alınır.Değer kaybı, 2. eli düşünülmeyecekse.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    5 kasa bmw konforundaki Mondeoyu Cla gibi bir aracla karsilastiriyorsun ya birsey demiyorum kullan oyle gel daha icine binmemissin konusuyorsun.

• 85 bine ikinci el değerini yitirmiş 10.000 kmde mondeo almak mantıklı.

• Mondeo çok daha iyi . Mercedesi heryerde goruyoruz bakan bir dahami bakiyor ?

Mondeo ilk ciktiginda kucuk bir semtten gecince "bune la" falan diye konusmalari duymustum herkez aston martin sanmıştı. Cok agresif yapısı var. Zaten konfor , ic hacim ve kalite konusuna girmiyorum bile.

• Yıldızı yeter.

Havada karada her yerde yıldız
  • iki aracı da kullanmadım ama görünüş olarak mondeo gayet iyi alışveriş merkezinin kapalı otoparkında ilerlerken arkamdan mondeo geliyormuş ilk görüşte jaguar xf sanmıştım cla mercedesin renault motoru kullanan modellerinden ben temiz f30 bmw lere bakardım
  • Mersoyu incelemedim. Cok iyi seyler anlatılmıyor aracla ilgili. Ikisine de bakar kafama uyani alırdım. Su an icin mondeo daha kullanisli duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

5 kasa bmw konforundaki Mondeoyu Cla gibi bir aracla karsilastiriyorsun ya birsey demiyorum kullan oyle gel daha icine binmemissin konusuyorsun.

Aynen ya bir tek siz biniyorsunuz içlerine biz kim içine binmek kim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo derim.
  • 2. El değeri ve prestij hariç tüm konularda Mondeo önde

• Eğer gençsem ve yıldıza rütbe sorulmaz kafasındaysam cla alırım

Cla kasası mercedesin en düşük sürtünme katsayısına sahip aracı fakat önden çelişki ve renault motorlu

Yani mercedesle tek ortak noktası yıldızı olması

Ben olsam düşünmeden CLA alırdım çünkü düşünürsem Mondeo alırım

• Şu CLA'yı gemi gibi D segment araçlarla kıyaslama saçmalığı ne zaman bitecek.

Amacı, hitap ettiği kitle bakımından tamamen alakasız iki araba.

• mondeo 110 milyar istediği araçta silindir başına 2 subap var , bi de arka fren kampana koysalarmış tam olurmuş . silindir başına 4 subaplı dizel manuel 160 milyar .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.