Şimdi Ara

Honda accord mu Passat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bayramlar. bi 2.0 2003-2006 model honda accord ile b6 passat arasında kaldık. limitimiz 40 bin liraya kadar. passatta 1.6, 2.0 tdi ve 1.4 tsi modelleri haricinde düşünmüyoruz. Sizce bu iki araçtan hangisi alınır. Ayrıca 2.4 ile 2.0 accord arasında lpgde kaç krş oynar cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• Honda Accord malzeme kalitesi ve dış görünüş olarak Passat'tan daha önde bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz yıllardaki accord kasası çok orjinal ve şık bir tasarıma sahip. Gerçi accordlar şahsi kanaatime göre passattan hep öndedir tasarım olarak ama teknik kısımlar hakkında yorumda bulunmak istemem.
  • 2.4 Honda lar şehir içi 30 kuruş yakıyor - diyorlar. Aynı zamanda bir alt vergi diliminden mtv ödüyorsunuz.
    Temiz bulursanız kaçırmayın, tasarım olarak günümüz bir çok araçtan daha iyi diye düşünüyorum.

Bu tip araçların handikapı düşük km bulunması güç. İlk kullanıcı çok önemli, boya takıntısı yapmadan expertiz yaptırıp alınmalı.

• B6 passat malzeme kalitesi çok iyi ve sessiz bir araç.
    Hatta 2015 model b8 passatın b6'ya göre aman aman bir fazlası yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accord daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalp Accord, mantık Passat der.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    21 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.0 tfsi passat düşünmez miyiz? 6 ileri dsg'dir, kuzu görünümlü kurttur, çoğu arabayı öttürür yolda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gram-boya-yok-29-binde-200-beygir-sanrouf-highline-hatasiz-196728654/detay

ilanla alakam yoktur.
  • 15 litre yakıt yakmak
    Daha fazla çevreyi kirletmek
    Üretimden kalkmış araç almak
    İstiyorsanız kesinlikle Accord
  • quote:

Orijinalden alıntı: hirosim_A

Honda Accord malzeme kalitesi ve dış görünüş olarak Passat'tan daha önde bir araç.

b6 passat zamanın ötesinde bir malzeme kalitesi vardı. Dış görünüş görecelidir fakat geri kalan kısım mantıksız ve yanlıştır.
  • Hocam şimdi 2.0tfsi a lpg kiti sıkıntı cakirtiyor araçtan çok yaktığı için keyif alamazsınız. 1.6 tdi bulursanız tam bir aile Arabası olur. 1.4 az yakar fakat gidişi tatmin etmeye bilir. Fakat temiz bir 2.4 accord da lpg ile doyasıya basar gezer konforunu tadını cikartirsiniz. Lpg 2.15 benzin 4.78.
    Ama accord yüksek modelli olursa mtvde üzer
    Sıkıntı çıkarırsa serviste üzer.
    Bu yüzden bütçenizin sınırlarında mumkunse pahalı olabilir accordu alın. Çoğu sorun çıkartmaya başlamış araçlar çünkü

• batkent B kullanıcısına yanıt
    lpg 1,99
    kozyatağı shell

• Forum çok bozuldu eskiden bilen konuşur tartışılırdı güzel bilgiler olurdu. Şimdi ağzı olan konuşuyor. 0-100 değeri 2 sn fazla olan araca iyi gider deniyor 2 sn eksik olana çekmez diyorlar. Yav bari internetten bakın sırf 1.4 diye çekmez deniyor ya hangi devirde yaşıyoruz ya.

0-100 ü 10 sn olan araç nasıl gitmez trafikte çoğu aracın 12 13 sn de 100 e çıkarken nasıl 10 sn olan araca gitmez deniyor.

Bu yine neyse geçen gün vw cc büyük araba 1.4 motor çekmez sollamada sorun yapar diyen birini duydum.

• accord da psssatda cok iyi araclar kardes eger daha konforlu ve ikinci eli dusunursen kolay satilsin derse passat biraz sportif bir arac ariyorsaniz accord alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam şimdi 2.0tfsi a lpg kiti sıkıntı cakirtiyor araçtan çok yaktığı için keyif alamazsınız. 1.6 tdi bulursanız tam bir aile Arabası olur. 1.4 az yakar fakat gidişi tatmin etmeye bilir. Fakat temiz bir 2.4 accord da lpg ile doyasıya basar gezer konforunu tadını cikartirsiniz. Lpg 2.15 benzin 4.78.
    Ama accord yüksek modelli olursa mtvde üzer
    Sıkıntı çıkarırsa serviste üzer.
    Bu yüzden bütçenizin sınırlarında mumkunse pahalı olabilir accordu alın. Çoğu sorun çıkartmaya başlamış araçlar çünkü

teşekkür ederim. Benim şahsi fikrim düz vites bir passattan yana. 2.0 tdi veya 1.6 düz hiç olmadı 1.4tsi olsun diyorum. Ama passatın 1.4 ve 1.6 kasaları gövdesine ağır geldiğini ve atik olmadığını duyuyorum. 2.0 a göre çok çok geride kaldığını söyleyenler de mevcut. Accordun en dolusunu 35-36 bin tlye bulabilirken passatta 45-50 bin tl arasında bulabiliyoruz. Ayrıca passat daha geniş bir bagaj ve iç hacme sahip. Yanılıyorsam düzeltin.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ama daha çok yardımcı olmanızı da eklemek isterim.

• Yanlis bir karsilastirma olmus bana gore . Accord , Honda nin yanilmiyorsam ust segmente ki araclarindan birisi. Passat la ayni klasmanda degil . Ayrica kalite , sorunsuzluk , ve uzun motor omru isteniyosa passatin esamesi okunmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crank06

Yanlis bir karsilastirma olmus bana gore . Accord , Honda nin yanilmiyorsam ust segmente ki araclarindan birisi. Passat la ayni klasmanda degil . Ayrica kalite , sorunsuzluk , ve uzun motor omru isteniyosa passatin esamesi okunmaz.

nasıl yani? ikisi de d sınıfında diye biliyorum? ayrıca accordun 1.6 dizeli olsa ve uygun bir fiyatlandırma politikası uygularlarsa passatın güçlü bir rakibi olur.
  • winneras kullanıcısına yanıt
    emin olmadığım garantisiz bi konuda yazmam genelde. şuan çok net söylüyorum kesinlikle accord. 2.4 accordu al kasko değeriyle vergisini 2.0 düzeyine indirt. yakıt olarak 1000km de 60 70 lira anca oynar 2.0 olanlarla arasında ama 2.4 190bg atmosferiğin zevkini alırsın böyle millet diyecek bu nedir yov milleti kandırıyisiz bişey çıkmadı ama sağından jet gibi uzayınca 2.4ün çift eksozunun tozunu yutunca tablet çıktığını anlarlar
  • VuTuTuTuYapma06 kullanıcısına yanıt
    kalbim accordan yana ama passatın da dış tasarımı hoşuma gidiyor. Civic kullandığım için atmosferik motorun hazzını yaşadım 2.0 veya 2.4 e geçersem daha da yaşayacağıma inanıyorum. Passatın bakım masrafları ağır olur diye düşünüyorum. Bendeki civic 6 yıldır ufak tefek şeyler dışında servis yüzü görmedi. Maşallahı var gerçekten sorunsuz bir motoru var. Civic almadan önce de passat diyordum ama gidip civic aldım. Bunda da aynı olay olur belki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.