Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.273
Cevap
201
Favori
550.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli dostlar n16 için gelen yeni güncellemeyi kullanan varsa deneyimlerini alabilir miyim? Donma vs. durumu nasıl bağlantı stabil mi?

Firmware version 1.1.2.3_999

Aynen hocam bende de aynı model var ve gözü kapalı giremiyorum.

Update notlarında benlik bişey zaten yok. O yüzden şimdilik görmezden geliyorum.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Merhaba 2.el uygun fiyata DSL-AC68U vdsl modem aldım.Kargoda bir kaç güne elime geçecek.35 mbps vdsl de kullanıyorum.Aldığım arkadaş yüksek hızlarda bağlantıda kopmalar olduğunu söyledi.Sorunu nedir diye farklı yazılımları deneyeceğim en son çare router olarak kullanırım.

Stabil çalışan en son yazılımı hangisidir?

Merlin firmware nedir?Nasıl yüklenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Şubat 2024; 22:6:9 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba cevap için teşekkür ederim. Asus modemi görmek istedim.Elimde 8 cm lık sessiz kasa fanı var ısınmaya faydası olursa onu denerim.Meraktan aldım.Kronik sorunlarını okudum.Aldığımın sorunu nedir anlamaya çalışacağım.

Kullandığınız süre içerisinde memnunmuydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Şubat 2024; 22:45:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1 tek cihazla ile internette cikiyorum ve ayni cihaz uzerinden cihazlarima wifi yi veriyorum,ethernet pc leri kullanmayinca , bir fayda arti saglarmi ethernet backhaul u etkin etmek ? Açtim ama emin olmadim, o yüzden sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 13 Şubat 2024; 15:47:42 >

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • nc39 kullanıcısına yanıt

Modem geldi.İnternete bağlandı.Şimdilik çalışıyor.

Kutudan çıkarırken aşağı yukarı yapınca içinde soğutma bloğu veya metal bir parçası yerinde çıkmış tıngırtı etti.Nedir acaba diye açacaktım ama açacak vida vs bulamadım.

Açmak kolaymı bilginiz varmı?

Olmazsa çarşıya çıktığımda elektronikçi bir arkadaş var ona götürüp açtırıp göstereceğim.

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

• Aldığım keenetic carier pert oldu 7 ayda ,8 yıllık asus adsl geri dönüş yaptım.Şu an 1500-2k arası ac750 dısında asus modem varmı sıkıntısız yoksa ac750 hala devammı .1 kere alıp iade etmek zorunda kalmıştım o modeli ondan tekrar bulaşmak istemiyorum.En azından asus keenetice göre daha sağlam gibi geliyor

Asus DSL_AC51 ürünümü bir anlık boşluk ile son sürüme güncelledim.

Şu an enternet çalışmıyor, bir ayarı falan mı kapandı. Sıfırladım ama sürüm halen aynı...

Var mı yaşayan, nasıl çözerim. Teşekkürler.

Sürün no: 1.1.2.3_999-g64d0ed060

• asus axe11000 kullanıyorum. QoS ayarını yapmama rağmen bir türlü istediğim gibi olmadı. 1gbit internet var. bütün cihazlar için hızı 840/50 mbps olarak ayarladım fakat pc den bufferbloat testi yaptığımda F çıkıyor. indirme değeri 250-300 mbps oluyor. diğer değerler dehşet kötü.

QoS ayarlarındaki her yeri ve şekli denedim. cihazı fabrika ayarlarına döndürüp bir kez daha deneyeceğim. youtubede ki videolara baktım yazıları okudum ancak sanırım beceremedim.

yapmak istediğim şey ağdaki 15 Raspberry cihazlarına gelen ve giden paketlerin öncelikli olarak taşınması. ne önerirsiniz?

• DSL-N16 için stabil çalışan yazılım sürümü hangisi? modem üzeri tüm ışıklar yanıyor bilgisayarda internete bağlı gözüküyor fakat herhangi siteye girmek istediğimde sayfa açılmıyor, modemi yeniden başlatınca sayfa açılıyor. Bunun çözümü nedir?

Güncellemekten insan korkar mı ya korkuyoruz işte :)

• Arkadaşlar Asus DSL-N16 modemle ilgili bir sorunum var.
    Bugün evde kısa süreli bir elektrik kesintisinden sonra, dsl ve internet ışığı yanmamaya başladı. Modemi kapatıp açtım, dsl(telefon) kablosunu çıkarıp takma, reset atma vs ne yaptıysam olmadı.
    Power ışığı sabit yanıyor.
    Adaptör veya modemin elektrik kesintisi kaynaklı bir sorun yaşadığını sanmıyorum (yani öyle olmasını temmenni ediyorum :D )
    Daha önce benzeri durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam lazım.

- Release Note -

Security:

- Fix the Security Boa http issue

- Fixed code execution vulnerability

- Fix in french WEB GUI setting Wireless > Professional will show abnormality issue

Wireless kapalı kullanıyorum. Güncelliyorum şimdi. Madem gelmiş güncelle geç hocam, korkulacak birşey yok :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt

İçindeki yazılım uçmuş olabilir, ilk sayfada Brick olan Modemleri Kurtarma kısmı var onu yapmayı deneyin kurtulma şansı var ama birkaç kere adımlardan tam emin olarak deneyin bazen algılayamayabiliyor, işlem başarılı şekilde biterse sonra en son sürüme güncelleme yaparsınız.

10.66 MB

2024/12/02

Please unzip the firmware file, and then verify the checksum.

SHA256: 12451e5c1b1ad4ac46b369e23b9aeaeb455bf35b2ada97a78f8159e7bc5e057a

- Fixed Security Boa http issue

- Fixed Download Master Cannot Upgrade issue

Modem iş görür mü yeterli gelir mi?

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Arkadaşlar n14u modem ftth ile uyumlu mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.