Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.273
Cevap
201
Favori
550.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ac51 son yazılım sonrası brick oldu. Firmware rest. Kurtatirmadı. 5 senelik Asus macerası bitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi seneler dostlar. DSL AX82U modemle başlarda güzel şekilde eşleşip çalışan RP-AX58 şimdi bir türlü barışmak istemiyor. Ayar oldum. Modemime merlin kursam faydası olur mu?(Merlin'i kurmaya hiç cesaret edememişimdir)

Paradigm Monitor 7S7 Front/Rear/Back - Paradigm Monitor Center 1

Ivox Pro Gold Speaker and Power Cable

Epson EH-TW 9300
  • Selam arkadaşlar iki tane ROG RAPTURE GT-BE98. Ben memnun kalmadım. Birincisi eğer ip tv kısmına numara girilen bir iss kullanıyorsanız. 10 gbit portla takmamı istiyor ama ben 10 gbit portu aimesh olarak üst kata verecektim. Bunu pro düzeltmişler ama bir şekilde aşmanın yolu yok mu ?

İkincisi daha önce aimesh olarak kullandığım routerlarda 160 hz kullanabiliyordum gt bu98 hangi aimesh bağlarsam bağlayım 80 mhz oluyor. Buda wifi hızı 2400 mbps den 1200 mbps düşürdü bütün güçlü aimeshlerim çöp oldu bu iki konuda yapabileceğimiz bir şey var mı cihazlarım çöp oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 8 Ocak 2025; 14:25:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar 1 aydır crc hatasıyla uğraşıyorum . İnternet dsl restliyordu . 999 da az vardı 1002 sürümüne geçtim dahada arttı sonra eski süreme geçtim fayda etmedi.Dedimki 960 ya 790 sürümü ikisinden biri 960 a geçtim crc hatam ortadan kalktı . Nasıl bi şaçmalıktır bu ya . Bi yazılımla nasıl sorun olabiliyor

kurulumu yaptim evvelden tt da 50mb vdsl ile snr 20 kusurlerde idi simdi turknet de hat 100 mb veriyor bana 75 tanimlamislar ama eve 49 kusur download geliyor max bunu uc gundur musteri hizmetleri ile cozemedik ve snr 11.7 civari.
    neden downloadim artmiyor bi yardimci olabilirmisiniz gerekli resimleri de yukluyorum bu arada modem ac750

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• trafik yöneticisi sayfasını da gösterir misin bize bakalım orası ne durumda..

@cermen_555

• Merhaba arkadaşlar asus dsl-ac750 modemim var, nisanda 3 senelik garantisi bitti hiç memnun değildim haftada 1 türk telekom arıyorum modemde internet lambası yanmıyor internet yok diye. Bugün tüm lambalar yandığı halde internet yoktu, müşteri hizmetleri bişeyler denedi olmadı bikaç defa aç kapat yaptık reset attım modeme yine fayda etmedi. Arıza kaydı açtılar. Daha önce telekom geldi dış binadaki panoda yeni bişey taktılar evdeki kabloyu değiştir içi 3 kablolu olanı al dedi şimdi onu yapacağım modem bozuksa türk telekom 1620 tl dedi, 18 ayda 90 liradan vadesiz faturaya yansıtırız dedi, bidaha almam asus asla. Aynı problemi yaşayan çözüm bulan oldumu acaba?

Edit: evin içindeki kabloyuda yeniledim yine internet yok bıktım bu durumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 29 Mayıs 2025; 1:34:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim sorun halloldu ya son surumden 960 a geri cektim modemi ondan yada musteri hizmetleri halletti herkeze tskler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

asus17u gelen wifi sinyalini alıp dağıtabilir mi?

Destekliyor mu

Evde yeni bir router var , asus17u boşa çıktı.

Ethernet kablosu çekmeden wifi sinyalini Asus a aktarıp tekrar farklı odada dağıtmak istiyorum bunu yapabilir mi?

Merhaba, mesajınızı görünce kontrol ettim bende böyle bir sorun yok.

yakında bir güncelleme yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir veya fiziksel olarak sorun olabilir.

güncelleme kaynaklı ise eski bir versiyona dönüp deneye bilirsiniz.

• Konu biraz ölü kalmış, hortlatmış olayım. Asus RT-N19 router modemim var(dı), internet servis sağlayıcısı ile görüşme esnasında modemi kapatıp açmam gerekti. Tekrar açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde power ışığı yanmıyor, sadece açma kapama düğmesini kapatıp açmaya çalışınca 2 nolu etherneti gösteren ışık anlık olarak yanıp sönüyor. Uzun zamandır aktif kullandığım bir cihazdı, adaptörü başka modemde denedim (asus dsl-n16) adaptör sağlam. Modem öldü mü sizce sorun ne olabilir? Adaptörü fişten bile çekmemiştim sadece kapat aç yapmıştım

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.