< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İyi seneler dostlar. DSL AX82U modemle başlarda güzel şekilde eşleşip çalışan RP-AX58 şimdi bir türlü barışmak istemiyor. Ayar oldum. Modemime merlin kursam faydası olur mu?(Merlin'i kurmaya hiç cesaret edememişimdir) |
|
Selam arkadaşlar iki tane ROG RAPTURE GT-BE98. Ben memnun kalmadım. Birincisi eğer ip tv kısmına numara girilen bir iss kullanıyorsanız. 10 gbit portla takmamı istiyor ama ben 10 gbit portu aimesh olarak üst kata verecektim. Bunu pro düzeltmişler ama bir şekilde aşmanın yolu yok mu ? İkincisi daha önce aimesh olarak kullandığım routerlarda 160 hz kullanabiliyordum gt bu98 hangi aimesh bağlarsam bağlayım 80 mhz oluyor. Buda wifi hızı 2400 mbps den 1200 mbps düşürdü bütün güçlü aimeshlerim çöp oldu bu iki konuda yapabileceğimiz bir şey var mı cihazlarım çöp oldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 8 Ocak 2025; 14:25:48 > |
|
Evet arkadaşlar 1 aydır crc hatasıyla uğraşıyorum . İnternet dsl restliyordu . 999 da az vardı 1002 sürümüne geçtim dahada arttı sonra eski süreme geçtim fayda etmedi.Dedimki 960 ya 790 sürümü ikisinden biri 960 a geçtim crc hatam ortadan kalktı . Nasıl bi şaçmalıktır bu ya . Bi yazılımla nasıl sorun olabiliyor |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 29 Mayıs 2025; 1:34:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba. asus17u gelen wifi sinyalini alıp dağıtabilir mi? Destekliyor mu Evde yeni bir router var , asus17u boşa çıktı. Ethernet kablosu çekmeden wifi sinyalini Asus a aktarıp tekrar farklı odada dağıtmak istiyorum bunu yapabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, mesajınızı görünce kontrol ettim bende böyle bir sorun yok. yakında bir güncelleme yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir veya fiziksel olarak sorun olabilir. güncelleme kaynaklı ise eski bir versiyona dönüp deneye bilirsiniz. |
|