Şimdi Ara

YENİ CLİO JANT SATACAĞIM (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
17.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1,5 ay önce sıfır yeni clio icon aldım kırmızı, şimdi jantları 16 aliminyum alaşımlı gri jant ben 17 jant taktırmak istiyorum ama bir sorum olacak bu benim 16 jantları satabileceğim bir yer varmı acaba sonuçta yeni orjinal renault jantları. bunların alım satımını yapan bir yer var mı

ankarada oturuyorum

Bu satacağım 16 jant:

Bu da alacağım 17 jant:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 12 Şubat 2013; 1:51:22 >

• memleket neseri bilmiyorum ama jantları satma bence
    diger jantlarla beraber 4 kış lastiği al
    lastikleri sök tak yapma
    lastiğin ömrü uzar
    maddi sıkıntı olamzsa bence böyle yap hatta diğer jantlarıda git orjinal reno jantı al
    kafana göre bu jant güzelmiş falan deme
    rot balansta acaiyip fark ediyo
  • bana sat kaç para istiyorsun
  • Hangi ildesiniz ve jantlara ne kadar istiyorsunuz?
    Bir kaç resim çekip ekleyebilir misiniz?

Belki bu siteden alan olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Hangi ildesiniz ve jantlara ne kadar istiyorsunuz?
    Bir kaç resim çekip ekleyebilir misiniz?

Belki bu siteden alan olur...

hocam ankaradayım şuan araçta takılı olan jant bu 16 inç aracı sıfır aldım 1,5 ay felan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 10 Şubat 2013; 23:34:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

bana sat kaç para istiyorsun

yani elbette makul bir fiyattan satacağım piyasayı bilmiyorum sıfıları öğrenip ona göre fiyat belirlemem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 12 Şubat 2013; 1:53:03 >
  • orjinal jant satılırmı ya. arabayı satacagın zaman bu jantları takarsın. sonradan takılmış jantlı arabanın alıcısı bile farklı olur. ve bence değer bile kaybeder. ben dışardan jant takılmış bir arabayı asla almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 11 Şubat 2013; 0:48:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

orjinal jant satılırmı ya. arabayı satacagın zaman bu jantları takarsın. sonradan takılmış jantlı arabanın alıcısı bile farklı olur. ve bence değer bile kaybeder. ben dışardan jant takılmış bir arabayı asla almam.

demekki benim gibi düşünen adamlar varmış.

Bazen ilan sitelerini açıp bakıyorum öyle dışardan takılan jantlar olunca direk kapatıyorum. Piyasada cilli gibi yep yeni araçlarla gezenler var bir bakıyosunuz araçla ilgisi olmayan tuhaf tuhaf siyah jantlardan takmışlar valla yazık diyorum içimden.
  • Hocam geçen sene martta polo pulse aldım jant lastiği yok parasına sattım 1000km'de ve replica jantla kumho lastik aldım 1000 küsür para verdim esktra ve acayip pişman oldum çünkü orjinali gibi randıman vermedi araba hep bi tarafa çekti lastikler desen kazık gibi rezalet en iyisi orjinali 1 inc için bence sakın böyle bir işe kalkışma derim pişman olursun orjinalinden şaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada kış lastiği şart ..hem kış lastiğinde ince yanak çok makbul de değil bildiğim kadarıyla.
    16" ler kış lastik setiniz olsun kendiniz takarsınız yarım saatte hepsini her seferinde sök tak parası, jantların tak çıkar izleri, balansı falan hem de orjinal jantlarınız sizde kalır.

16" oldukça rastlanan boyut olduğu için 2. el çok fiyat etmiyor böyle bir durum da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

orjinal jant satılırmı ya. arabayı satacagın zaman bu jantları takarsın. sonradan takılmış jantlı arabanın alıcısı bile farklı olur. ve bence değer bile kaybeder. ben dışardan jant takılmış bir arabayı asla almam.

Hocam takacağım jant da Renault un 17 jantı clioya özel jant
  • Sadece jant mı lastiklerle beraber mi ve fiyat ??
  • türkiye yolların da 17'' zaten sorun bir de bunu b sınıfı arabaya takmak bence yanlış konfor iyicene düşecek .
    16'' b sınıfı için max nokta bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

bana sat kaç para istiyorsun

Hocam aracınız imzanızdaki araç ise jant size uymaz çünkü jant 4 bijon Megane'lara 5 bijonlu jant takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

türkiye yolların da 17'' zaten sorun bir de bunu b sınıfı arabaya takmak bence yanlış konfor iyicene düşecek .

Hocam bende büyük jant takıntısı var o yüzden 17 istiyorum konfor düşer derken neyi kastediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

türkiye yolların da 17'' zaten sorun bir de bunu b sınıfı arabaya takmak bence yanlış konfor iyicene düşecek .

Hocam bende büyük jant takıntısı var o yüzden 17 istiyorum konfor düşer derken neyi kastediyorsunuz

yoldan gelen darbeleri daha çok hissedeceksiniz aynı zaman da yakıt tüketimi biraz artacak .
    tr nin yolları genel olarak vasat özellikle ş.içi çok kötü yeriniz de olsam ekstra maliyet çıkarıp 17'' janta geçmezdim .
    zevk meselesi ama mondeo ya 16'' jant nasıl duruyorsa clio ya 17'' öyle duruyor benım gözüm de .

• Niye satıyorsunuz.Boşuna satmayın.Kış lastikleri alınca ona takarsınız.Çokta güzel olur.Hemde orjinalinin elinizde olması iyidir
  • Ben alırdım ama bu jantın görüntüsü Corolla ile uyumlu değil...
  • Sattığınıza değmez, kışlık takım yapın..
  • orjinal jantlar daima çok değerlidir, sahibinden.com'da açın hemen satarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.