Şimdi Ara

Yeni (çift renk) Skoda Fabia için ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime geçen sene acemisi arabası almıştık, reno 19. İyice öğrendi ve şimdi yeni bir araç istiyor. Kendisi bakmış etmiş, bütçeye en uygun beğendiği araç çift renkli (lacivert - beyaz) 1.2 motorlu fabia olmuş. test sürüşü filan da yapmış, epey beğenmiş. fiyatta, kredi koşulları cazip gelmiş, kendi aracını da geçen sene aldığı fiyata almışlar. velhasıl iyice kafaya koymuş, bugün gidip imzayı atacağım diyor. en az 5 sene kullanmayı planlıyor.

Aracı ben de inceledim, aslında güzel bir genç arabası, özellikle lacivert-beyaz çift renk olanı her ne kadar mini çakması gibi dursa da eli yüzü düzgün bir araç. Boyutları sınıfına göre iyi, bagaj gayet iyi. 1.2 olmasından kaynaklı vergi avantajı var. Brc marka garanti bozulmadan lpg takılabiliniyor ama işte en çok düşündüren tarafı ikinci eli olur sanırım.

Sizin düşünceleriniz neler?

Arkadaşlar yok mu fikri olan? Bir el atsanız, bi yardımcı olsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 10 Eylül 2012; 10:33:58 >

• Fabia alacağına punto clio polo fiesta tercih etse daha yerinde olur ama tercih ve zevk meselesi.
  • aynı aracın 1.4 ü var bende ve oldukça memnunum.almışken optimal donanım yani full olanı alsın derim.2. el konusundada elbette bi polo, corsa, fiesta gibi değil ama makul sürelerde elden çıkar ve üzeceğini sanmıyorum.skodanın son yıllarda 2. el piyasası fena değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 10 Eylül 2012; 10:56:44 >
  • bence sevdiğin arabayı al.bana herkez nissan 200 sx alma demişti satamazsın bilmemne motor yaptım modifiye uğraştım zevkimi aldım sattım.her aracın satışı varda bu son model arabaları hiç sevmiyorum paramda var ama eski araba alıyorum hiç bi zevki yok yenilerin bana göre
  • Ben polo al dedim, zar zor vw bayisine gönderdim. Bu doğuş'u Allah bildiği gibi yapsın. Klasik doğuş halleri: araç ellerinde yok, fiyatı garanti etmiyorlar, test aracı yok ve kardeşimin aracına küfür eder gibi bir fiyat vermişler. O da sinirlenmiş gitmiş Fabia'yı almış.
    Hayırlısı olsun artık.
    bu biraz aracın durumu verdiğin fiyat ile ilgilidir.
    2003 yılında benim enişte 1 sene satımaz diye düşündüğü daihatsu applause aracı ilk pazarda satmıştı,oysa daha sonra aldığı reno broadway ikibuçuk ay satılmadı
    bence sadece daha çabuk satılır düşüncesiyle araç almak başkasının aracına binmek gibi bir şey , insanlar tutku duyduğu aracı alsa belki ikinci el piyasası altüst olur buna inanın ,zincirleri kıramıyoruz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Fabia'nın birkaç sorunu var.

TSI motor yok artık. 1.2 TSI çok mantıklıydı geçen sene oysa.
    Yüce Oto boş araç getiriyor ve pahalı satıyor, o yüzden yüzüne bakan yok.
    İç mekan ve ön konsol tasarımı 7-8 yıl öncesine ait duruyor.

Orijinalden alıntı: senersongur

Fabia'nın birkaç sorunu var.

TSI motor yok artık. 1.2 TSI çok mantıklıydı geçen sene oysa.
    Yüce Oto boş araç getiriyor ve pahalı satıyor, o yüzden yüzüne bakan yok.
    İç mekan ve ön konsol tasarımı 7-8 yıl öncesine ait duruyor.

aynen. sirf bu sebeplerden fabiadan sogudum yoksa ciddi ciddi dusunuyordum. 1.2 tsi koyma bombos ver ayni paraya sat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.