Şimdi Ara

Yeni Bir Sistem mi PS3 mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu 2-3 sene rahat kasmadan perfonmansli bir sekilde oynarsin diyende oluyor demeyen de oluyor
    beyler bu xfire nasil guzelmi butun guzel oyunlari destekliyor mw2 bf bc2 falan
  • quote:

Selam beyler aslinda ps3um var ama ne yazikki iki alete izin yok ps3u satip pc almayi dusunuyorum ikisi arasinda kalmamim sebebi

pc alirsam ps3deki ozel oyunlar akliki celiyor ve pcde donanim sorunu olmasi ilerde eskimesi kotu oluyor ps3de donanim sorunu olmuyor tum super oyunlarin ps3 cikmasi kotu oluyor

ps3 alirsam oyunlar orjinal olucak 3-4 oyun olucak ama online oynayip arada takas edersem idare edermi bilmiyorum sizin yorumlariniza bakmam lazim orjinal oyun sıkıntı oluyormu online oynamak sıkıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 4 Ağustos 2010; 15:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

Selam beyler aslinda ps3um var ama ne yazikki iki alete izin yok ps3u satip pc almayi dusunuyorum ikisi arasinda kalmamim sebebi

pc alirsam ps3deki ozel oyunlar akliki celiyor ve pcde donanim sorunu olmasi ilerde eskimesi kotu oluyor ps3de donanim sorunu olmuyor tum super oyunlarin ps3 cikmasi kotu oluyor

ps3 alirsam oyunlar orjinal olucak 3-4 oyun olucak ama online oynayip arada takas edersem idare edermi bilmiyorum sizin yorumlariniza bakmam lazim orjinal oyun sıkıntı oluyormu online oynamak sıkıyormu

arkadaş inanılmaz mantık hatasını yakalamış

• Cok karisiklik yapmisim gercekten
    aslinda alirsam derken ps3 kalirsa
    :D
  • Evet pc de o olay var, eni bilgisayar alıyorsun, 1 sene sonra çıkan oyunu ya kısıtlı çalıştırıyor ya çalıştırmıyor, ekran kartını değitirmen gerekiyor en kötü 1 sene sonra...
  • Gtx460 ekran karti 4gb ram phenom x4 2.8ghz 1 senede nasil cope gidiyor anlamadim
    hatirladigim kadariyla gtx285 3-4 sene once cikti 1000tl bi neydi ama suan hala tum oyunlari fulde aciyor :S hatta gtx260 bile ondan eski o bile yeter yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4ul_

Gtx460 ekran karti 4gb ram phenom x4 2.8ghz 1 senede nasil cope gidiyor anlamadim
    hatirladigim kadariyla gtx285 3-4 sene once cikti 1000tl bi neydi ama suan hala tum oyunlari fulde aciyor :S hatta gtx260 bile ondan eski o bile yeter yani

Onu kastedmedim, tabiki çok iyi bi bilgisayar alırsanız 1000$ lık ekran kartı olan 4 çekirdekli vs.vs. dediğin doğru ama genel olarak şuan bilgisayar alan biri, standart bir ekran kartı alıyor yani şua piyasadaki oyunları çalıştırıyor ama 1 sene sonra ekran kartı yetmiyor.
    Ekran kartı parasına ps3 alabilir mesela.

Pc de oyun oynamak zevk vermiyor, bir monitöre bağımlı kalıyorsun birde güçlü bir bilgisayarın olmalı full grafikle oynamak için...

Bende şuan Pc de var, laptop ta var, PS3 de var... Şuan ps3 ü 46inch Samsung Lcd ye bağladım, yatağıma uzanıp GOW3 oynuyorum mesela...

Amaç sadece oyun ise kesinlikle ps3 yada xbox, yada wii hangisi hoşunza giderse...

• Pc yi onboard yapip ps3 mu alsam o paraya Ama benim alcagim ozellikteki pc gene eskicek mi yoksa ucuz pclerdenmi bahsediyorsun onlarlami karsilastiriyorsun yoksa benim dedigim gibi bir pcde bunlara dahilmi
    Anlamadigim seyde pc bolumu pcyi savunuyor ps3 bolumu pcyi savunuyor
    bencede oyunda ps3 en iyisi ama kafam karisik bu sebeplerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 4 Ağustos 2010; 16:43:28 >
  • grafik olarak pc deki gibi seni tatmin etmez ama yinede
    al bitane xbox ya da ps3 tak oyna oyununu online takıl ohh ne rahat ne güzel ..
  • aradaki grafik farkini takmaya gerek yok bence ps3 5sene gidiyor
  • quote:

Dedigim gibi orjinal oyunlara nasil cozum bulabiliriz takas bile pahali :) belli olmaz belki oyun bile alirim ama yani 2 oyuna mahkum oldugum zamanlarda online oynarsam sıkılırmıyim siz nasil hallediyorsunuz

Asıl online modda sıkılmazsın. Wow (Her ne kadar çok yerinde bir örnek olmasa da) oynayan birine sor bakalım, son iki ayda farklı kaç tane oyun oynamış diye ne cevap alacaksın. Sevdiğin türde bir oyunun online modu insanı 3-4 ay oyalar. Misal ben, çıktığından beri BC2'yi oynuyorum ve bu akşam da oynadığım oyun o olacak
  • Dusunmem lazim uzun uzun kafam karisti ikisinin yeri ayri ama
    pcde xfire sayesinde online oynayabilmem cok iyi
    ps3te mod nation alsam herhalde hic degistirmem cok zevkli
  • idarelik pc + ps3 + XBOX 360
  • arti xbox cikartmayalim isler dahada zorlasmasin Beyler
    lg e2250V hdmi girisli uyarmi ps3e
  • 1. mesaj
    quote:

2. mesaj
    quote:

Cok karisiklik yapmisim gercekten
    aslinda alirsam derken ps3 kalirsa :D

3. mesaj
    quote:

Pc yi onboard yapip ps3 mu alsam o paraya Ama benim alcagim ozellikteki pc gene eskicek mi yoksa ucuz pclerdenmi bahsediyorsun onlarlami karsilastiriyorsun yoksa benim dedigim gibi bir pcde bunlara dahilmi
    Anlamadigim seyde pc bolumu pcyi savunuyor ps3 bolumu pcyi savunuyor
    bencede oyunda ps3 en iyisi ama kafam karisik bu sebeplerden

çoluk çocuğun oyuncağı oldu forum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 4 Ağustos 2010; 17:46:57 >

• alakasi yok ben Oyle yaziyorum cunku ps3 alicam mantigina geliyor fazla karisilik olmasin diye
  • ikisinide aldım ama ps3 tabiki
  • sen hala burdamısın , bence ps4 ü bekle...... pc ye devam et
  • 1800 TL'ye PC alıcağına, hem PS3 hemde Xbox 360. Çok daha rahat edersin
  • Konsolu satmanın bir mantığı yok. Elinizde zaten internet, film işlerini görecek bir pc de vardır? Yoksa da satmaya gerek yok zaten :d
    Belli başı PC exc'leri önemliyse, 800-900 liraya (ki elinizde bundan çok daha fazlası olduğu belli. PS3 satınca toplam 1800 TL oluyorsa eğer) bunları bayağı iyi kalitede oynatacak bir sistem toplanır. Konsoldan da gene daha iyi grafik alırsınız, böyle "ucuz" bir PC'yle.
    Örneğin CoD4'ü PC'de TR sunucularda oynama tarzı bir istek de varsa, bu PC CoD4 gibilerini de fazlasıyla iyi oynatır.

Yok PC exc'leri - belli PC olayları çok önemli değilse, elinizdeki paranın bir kısmını FW'li Xbox 360'a ayırın(istemiyorsunuz gerçi); bir kısmını da, ihtiyaç varsa, hem konsol hem PC'de kullanmak için şöyle 24 inç 1920x1080 bir monitöre veya Xbox almayacaksanız iyi bir TV'ye ayırın. Hatta kalan paralarla da PS3'e oyunlar alın. Keyif önemli.
    Ekonomisi çok iyi olmayan ve keyfine bakan adam için ideal üçlü: PS3 + FW'li Xbox 360 + belli işleri görecek PC.

Almayı düşündüğünüz türde güçlü bir PC kullanmama karşın, konsol tarafına yöneldim. PC'de oyun oynamak, işin suyu çıktığı, araçlar amaca dönüştüğü için zevkli değil. Bu konuyla ilgili mesajlarımdan bir ikisi, izlenim uyandırabilir:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41810428
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41698693

Tabii "sen yıllarca iyi PC'ler kullanmış doymuşundur, sonra gelip burda konuşuyon" diyebilirsiniz ama siz yine de PC'ye bulaşmayın. O alacağınız GTX 460'lı PC'yle konsollardan çok daha iyi grafik alacak ve almaya devam edeceksiniz, ama kaçan huzurun yerini hiçbir şey tutmuyor. Gidip 1700-1800 TL'leri bir PC'ye yatırmayın.

quote:

Onu kastedmedim, tabiki çok iyi bi bilgisayar alırsanız 1000$ lık ekran kartı olan 4 çekirdekli vs.vs. dediğin doğru ama genel olarak şuan bilgisayar alan biri, standart bir ekran kartı alıyor yani şua piyasadaki oyunları çalıştırıyor ama 1 sene sonra ekran kartı yetmiyor.
    Ekran kartı parasına ps3 alabilir mesela.

Pc de oyun oynamak zevk vermiyor, bir monitöre bağımlı kalıyorsun birde güçlü bir bilgisayarın olmalı full grafikle oynamak için...

Bende şuan Pc de var, laptop ta var, PS3 de var... Şuan ps3 ü 46inch Samsung Lcd ye bağladım, yatağıma uzanıp GOW3 oynuyorum mesela...

Amaç sadece oyun ise kesinlikle ps3 yada xbox, yada wii hangisi hoşunza giderse...

Hocam tamam çoğu kişinin PC'si TV'yle aynı odada durmuyor ve kasaları taşımak kolay olmayabilir; tamam, gamepad'i mouse gibi kullanmanızı sağlayacak yazılımlar mevcut olsa da, bazı oyunlarda bazı oyun içi işler için klavye - mouse'a uzanmanız da gerekiyor, üstüne bazı yazılımsal sorunlar da olabiliyor ve dolayısıyla konsolda sadece gamepad kullanmanın rahatlığına PC'deki gamepad'le erişemeyebiliyorsunuz vs.; ama öyle bir söylüyorsunuz ki, gören PC HDTV'ye bağlanamıyor sanacak. PC de bağlanıyor, hepsi aynı lükste olmasa da PC oyunları da yatağa uzanılarak oynanılabiliyor TV'de. PC'nin TV'ye de bağlandığını bilemeyebilecek şahıslar var, yorumlarımızı onları da düşünerek yapsak daha güzel olur.

Bu arada, gereksiz bilgi: GTX 285 2009 Ocak'ta çıktı. Ama pek farkı olmayan GTX 280'in 2008 Haziran, 8800 GTX ve Ultra 2x - 3x SLI çözümlerininse daha da önceden olduğunu düşünürsek bu süreyi çok daha geriye çekebiliriz. Verilen para artar o kadar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.