PATLATILAN BALON: 0
BALONLARI KAPAT

Yarbay
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
epiphone les paul 100 elektro gitarımı ve marshall MG15CF amfimi kullanmadığım için satıyorum, heves edip 1-2 kere elime aldım ve hiç kullanmadım tertemiz sıfır gibi duruyor.

ikisi beraber satılıktır 1150 lira istiyorum.
Arkadalar bir sorum olacak, icloud yedeklemeyle engelliler listesi de yedekleniyor mu acaba? Ya da itunes yedeklemesiyle de geri getirebilir miyz engelliler lsitesini acaba?
Arkadaşlar merhaba, başlıkta yazdığım model ev anfisi için hard reset atmam gerekli ayarlarını fabrika ayarlarına geri döndürmek istiyorum. Kitapçığından baktım bulamadım var mıdır bilen acaba?
off
silinebilir
macbook pro ya yeni harddisk taktım 500 gb 7200 rpm bu harddisk ntfs formatında ama orjinal leopard dvd sinden format atamıyorum bir türlü resimdeki gibi bir hata veriyor. menüden nereyi seçicem bir türlü bulamadım harddisk i formatlamak için ? yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

partition seçemiyorum nasıl seçicez ? birde harddiskin modelini yazan bölüm neden kırmızı ? bir sorun mu var acaba ?
arkadaslar merhaba ip4 umde ios5 cikmadan once betasini kullanmistim 7.surume kadar ve telefonun baska cihazlara intenet paylastirma muhAbbeti sorunsuz calisiyordu ayalarda wifi nin altindaki sekmeyi diyorum yani anliyicaginiz. her neyse telin home tusu bozuldu bende garantiye gonderdim genpanin merkezine etiler e goturmustum daha sonra cihazi teslim aldim ve ios5 full u kurmuslardi bu sefer internet paylastirma muhabbeti ayarlar da gozukmuyor ios 5.0.1 i bekliyim belki ozaman duzelir dedim smdi gene duzelmedi cildiricam ! acaba donanimsal bir sorunmudur bu yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar tesekkurler ;)
kuzenimin telefonuna jb yapıcam yalnız ilk defa ypıcam redsnow ile yapmayı düşünüyorum redsnow 0.9.6rc16 ve 3gs 4.3.3 ü indirdim peki önce jailbreak yapmam gerekiyor mu ? yoksa redwnow la birliktemi gelicek jailbreak yardımcı olursanız çok sevinirim. bunun dışında farklı bir unlock tavsiyesi olan varsa yazabilir mi lütfen teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Yiyecek-İçecek, Öğrenci
İlgi Alanları: Sosyal Medya, Online Oyunlar, Playstation 4
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
Ses Sistemi
Pioneer vsx d711k+JBL ATX 60
Tablet
Apple iPad 2
PSN ID
erdemaktas
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.306
İkinci El Bölümü Mesajları: 381
Konularının görüntülenme sayısı: 219.193 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.