Şimdi Ara

Yeni Bir Sistem mi PS3 mu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ViяTuË

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

pc ye 2.5 bin lira harcadım sadece internete girmek için kullanıyorum dostum

sen napmışsın öyle ya
    O kadar parayı bilgisayara yatırıp oyun oynamazsan pc sana küser

ps3 alana kadar en sağlam oyunların hepsini pc de oynuyodum. ps3 ü aldıktan sonra pc ye temiz bi format attım. hatta sistemi satıp minibook almayı bile düşündüm sonra vazgeçtim. çünkü artık ps3 vardı ve pcde oyun oynamanın bi anlamı yoktu. sistemim hala güncel ama gerek yok

sen bence o sistemi satıp bi laptop al orta halli 800 tl ye fln artan paraylada ps3 e harcarsın ekipman oyun falan yada başka aktivitelerde harcarsn

• oyunlar ps3 ve xbox a göre hazırlandığı ve su anki pcler coktan bu konsolları geçtiği için yeni pc alınır bkz 4 senelik 8800gt bütün oyunlara yetiyor eskiden oyunlar pc için yapılırdı ve 3-4 senede bi grafik devrimi olurdu şimki kar durumundan dolayı konsollar için yapılıyor ve cok gelişme olmuyor ayrıca yeni bi pc nin tadını hiç bişe veremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

oyunlar ps3 ve xbox a göre hazırlandığı ve su anki pcler coktan bu konsolları geçtiği için yeni pc alınır bkz 4 senelik 8800gt bütün oyunlara yetiyor eskiden oyunlar pc için yapılırdı ve 3-4 senede bi grafik devrimi olurdu şimki kar durumundan dolayı konsollar için yapılıyor ve cok gelişme olmuyor ayrıca yeni bi pc nin tadını hiç bişe veremez

Sana göre verir, bana göre vermez...
  • ekstra kablosuz joystick 100 lira uzandigin koltuk 1000tl dev ekran ile karsisinda 1500Tl arkadasinla kapisik ve onu yenmek paha bicilemez
    pc alirsin tek basina cakilip oynarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

1. mesaj
    quote:

Selam beyler aslinda ps3um var ama ne yazikki iki alete izin yok ps3u satip pc almayi dusunuyorum ikisi arasinda kalmamim sebebi

pc alirsam ps3deki ozel oyunlar akliki celiyor ve pcde donanim sorunu olmasi ilerde eskimesi kotu oluyor ps3de donanim sorunu olmuyor tum super oyunlarin ps3 cikmasi kotu oluyor

ps3 alirsam oyunlar orjinal olucak 3-4 oyun olucak ama online oynayip arada takas edersem idare edermi bilmiyorum sizin yorumlariniza bakmam lazim orjinal oyun sıkıntı oluyormu online oynamak sıkıyormu

2. mesaj
    quote:

Orijinalden alıntı: P4ul_

Cok karisiklik yapmisim gercekten
    aslinda alirsam derken ps3 kalirsa :D

3. mesaj
    quote:

Pc yi onboard yapip ps3 mu alsam o paraya Ama benim alcagim ozellikteki pc gene eskicek mi yoksa ucuz pclerdenmi bahsediyorsun onlarlami karsilastiriyorsun yoksa benim dedigim gibi bir pcde bunlara dahilmi
    Anlamadigim seyde pc bolumu pcyi savunuyor ps3 bolumu pcyi savunuyor
    bencede oyunda ps3 en iyisi ama kafam karisik bu sebeplerden

çoluk çocuğun oyuncağı oldu forum.

@steven spielberg
    Arkadasımızın dedıgıne inanmaya basladım.

Ben @P4ul_ Arkadasımızı anlamadım. Pc bolumunde pc savunuyor. Ps3 bolumunde ps3 savunuyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_41806162/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41829678

• sıkıldim artik bu islerden kararim neyse onu savunuyorum ne diyorsaniz deyin ya yardim edenler icin tesekkurler Birdaha konuya bakinca pcde yaptigim isleri savunmusum oyun bakimindan savunmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 5 Ağustos 2010; 1:58:53 >
  • Şöyle normal bir pc de gerekli ama . Starcraft 2 ve Diablo 3 oynamadan olmaz . Ayrıca Dragon Age gibi old school rpg ler konsolda oynanmıyor en iyisi pc de oynamak . Ama bu tarz oyunlarla aram yok diyorsan ps3 al gitsin
  • Dragon age cok ovuluyor oynamadim ama ps3te var ama oynamasi zordur ama onlar olmasa olur sorun degil ps3 ozel oyunlari yeter bana
  • quote:

Kararim boyle online oynamak ve korsan oyunlari sevmedigimden ps3 ozel oyunlar vs sebebi ile muhendislik okucagimdan photoshop java c++ vs ogrencem icin mecbur 500 600 kasa toplucaklar ikna edicem ekran karti olmucak yeter diye dusunuyorum bu tur isler icin
    Su konuyu gercekten merak ettim pcsi iyi olupta ps3 aldiktan sonra pc de oynamayi biraktim dediniz bazi oyunlari ps3e almaya gerek yok ilerlemeli online moduu olmayan oyunlar ornek

Soyle bir sey var ben exc. olmayan oyunları pc ye alıyorum ps3 oyunları biraz pahalı oldugundan ,exc. ps3 e alıyorum.Dedigim gibi senın yerınde olsam ps3 alır sonrada seni idare edicek bir bilg alırdım.Yani sonucta nekadar 2 sene goturur fln bu sistem beni deselerde nasıl goturur o onemli.800x600 cozunurlukte goturur (: tabi.Ekran kartına verdiğim paralara oyun alsaydım ps3 e oyun sıkıntısı da olmazdı ben gec kaldım sen hata yapma :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

1. mesaj
    quote:

Selam beyler aslinda ps3um var ama ne yazikki iki alete izin yok ps3u satip pc almayi dusunuyorum ikisi arasinda kalmamim sebebi

pc alirsam ps3deki ozel oyunlar akliki celiyor ve pcde donanim sorunu olmasi ilerde eskimesi kotu oluyor ps3de donanim sorunu olmuyor tum super oyunlarin ps3 cikmasi kotu oluyor

ps3 alirsam oyunlar orjinal olucak 3-4 oyun olucak ama online oynayip arada takas edersem idare edermi bilmiyorum sizin yorumlariniza bakmam lazim orjinal oyun sıkıntı oluyormu online oynamak sıkıyormu

2. mesaj
    quote:

Cok karisiklik yapmisim gercekten
    aslinda alirsam derken ps3 kalirsa :D

3. mesaj
    quote:

Pc yi onboard yapip ps3 mu alsam o paraya Ama benim alcagim ozellikteki pc gene eskicek mi yoksa ucuz pclerdenmi bahsediyorsun onlarlami karsilastiriyorsun yoksa benim dedigim gibi bir pcde bunlara dahilmi
    Anlamadigim seyde pc bolumu pcyi savunuyor ps3 bolumu pcyi savunuyor
    bencede oyunda ps3 en iyisi ama kafam karisik bu sebeplerden

çoluk çocuğun oyuncağı oldu forum.

+1907 gerçek hayattada bukadar kararsız sa işi zor bu çocuğun

• Bazi laf hatalari oldu sebebi ise konuyu bastan okumayan biri olursa lafimi uzatmadan alirsam hesabi ile konustum
    bu yuzden 2 3 kisinin agzina dustum
    ne yapicagima karar verdim tesekkurler yardim eden yorum yapan herkeze
  • http://forum.donanimhaber.com/m_41832365/tm.htm

Bu konu buraya cuk oturmuş.

Şöyle söyleyeyim arkadaşım 2005 yılında komple sistem yaptım o zamanın parası ile 1500 - 2000 tllik sistem yaptım.

2 sene anca idare etti. 500 dolara 7800 gt aldım düşün. 1999-2005 arasıda hep kendi sistemimi yaptım. harcadığım para ile tek odalı bir ev alırdım.

En sonunda 2008 mayısda ps3 aldım. toplamda 1000 tl. verdim. ve inanılmaz zevki yaşadım. koltukda yayılarak oyun oynamanın tadına vardım.

kısaca ben derim ki ps3 al.

• sadece oyunsa ps3 kalsın, yok oyunun yanında internete falan da girerim dersen pc al
    ayrıca herkes kafasından birşeyler atmış yok 1800 tl ya alınan pc kasarmış

Ayrıca kendin toplamak pcyi arada bir öyle ekstra birşey takmak ayrı bir zevk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 5 Ağustos 2010; 12:35:14 >
  • Şuanda 3 senedir bi pc sahibiyim MDW2 Kasmadan Oynadım..? Shift Kasmadan Oynadım.. Eyer akıllıca davranıp iyi bi sistem kurarsan İYİ Bİ Sistem Ama seni 3 bilemedin 4 sene götürücektir sana garanti veriyorum Online oyun internet müzik ve daha büssürü özellik cabası bi süre sonra oyun oynamaktan sıkılıcaksındır...ps2 ilk çıktığı zamanlar almıştım ve 2 hafta sonra yuzune bile bakmadım emin ol.. ve 1 ay içerisinde sistemimi 780 liraya yenilicem.... bu sistem beni gene 3 sene götürücek ps3 verdiğin oyun paralarını sistemini yenilemek için harcaya bilirsin... Sonuçta Ps3 Te 1-2 bilemedin 3 seneye kalmıcak ps4 çıkıcak.. bunlarıda Göz önünde bulundur
  • Bence bu gamepadlere takılan klavyelerden aldın mı PC görevini yeterince görmüş olur. Browser var. Oyunlarda ''çalışır mı ?'' derdi yok. Blue-Ray var. Film-Müzik-Fotoğraf hepsi var. Bence PS3 sana yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salus

Şuanda 3 senedir bi pc sahibiyim MDW2 Kasmadan Oynadım..? Shift Kasmadan Oynadım.. Eyer akıllıca davranıp iyi bi sistem kurarsan İYİ Bİ Sistem Ama seni 3 bilemedin 4 sene götürücektir sana garanti veriyorum Online oyun internet müzik ve daha büssürü özellik cabası bi süre sonra oyun oynamaktan sıkılıcaksındır...ps2 ilk çıktığı zamanlar almıştım ve 2 hafta sonra yuzune bile bakmadım emin ol.. ve 1 ay içerisinde sistemimi 780 liraya yenilicem.... bu sistem beni gene 3 sene götürücek ps3 verdiğin oyun paralarını sistemini yenilemek için harcaya bilirsin... Sonuçta Ps3 Te 1-2 bilemedin 3 seneye kalmıcak ps4 çıkıcak.. bunlarıda Göz önünde bulundur

1-2 bilemedin 3 :D bence cok sallama bir yorum olmuş bu nerden cıkardın boyle bir seyi merk ettm saldırma hemen ?

• quote:

Şuanda 3 senedir bi pc sahibiyim MDW2 Kasmadan Oynadım..? Shift Kasmadan Oynadım.. Eyer akıllıca davranıp iyi bi sistem kurarsan İYİ Bİ Sistem Ama seni 3 bilemedin 4 sene götürücektir sana garanti veriyorum Online oyun internet müzik ve daha büssürü özellik cabası bi süre sonra oyun oynamaktan sıkılıcaksındır...ps2 ilk çıktığı zamanlar almıştım ve 2 hafta sonra yuzune bile bakmadım emin ol.. ve 1 ay içerisinde sistemimi 780 liraya yenilicem.... bu sistem beni gene 3 sene götürücek ps3 verdiğin oyun paralarını sistemini yenilemek için harcaya bilirsin... Sonuçta Ps3 Te 1-2 bilemedin 3 seneye kalmıcak ps4 çıkıcak.. bunlarıda Göz önünde bulundur

Benım de ps1 ve ps2 ım vardı ve yuzlerce oyun almısımdır cunku hepsı korsandı.bıtırdıgım oyun sayısı 3 u gecmez onlar da bugun efsane halıne gelen serılere donustuler.ama ps3 e gelınce ısler degısıyor cunku oyunlardan sıkılmak dıye bırsey yok hatta yenı bır takıntı oluyor oyunu bıtırdıgın halde yenıden acıyorsun oynamak ıcın (trophyler ıcın ya da eksık bıraktıgın seylerı toplamak ya da sadece yenıden oynamak ıcın). Ps3 te her oyun cok ozel cok kıymetlı oluyor cunku ps2 dekı gıbı oyunları tanesı 2 mılyona degıl daha yuksek meblalara ve gıcır gıcır jelatınınde kutusunda falan alıyorsun.Oynamadagı halde sırf koleksıyon yapmak ıcın ps3 oyunu alan tanıdıklarım var

Ayrıca ps4 1,2 bılemedın 3 seneye zor cıkar hala ps2 ye oyun cıkıyor.Önce ps2 devrı bıtecek arkasından ps3 ps2 gıbı yayılmıs olacak arkasından ps4 cıkacak kı cıktıgı anda kac kısı alabılır o da var? Ps3 cıkalı nedeyse 3 sene mı 4 sene mı ne oldu daha ps3 u olan ınsan sayısı parmakla gosterılecek kadar az. Urun cıktıgı anda fıyatı tavanda oluyor ve Sony Playstatıon u pazarlarken muthıs bır stratejıyle pazarladıgı ıcın ılk 1.5 sene falan fıyatı 1 kademe bıle asagı dusmuyor. Yanı ps4 un cıkmasına en az 4 sene var desek cıktıgı ılk 1.5 sene de zor alırız desek kafadan 5.5 sene daha ps3 hukumdarlıgını surdurur demek ıstıyorum.

• quote:

quote:

1-2 bilemedin 3 :D bence cok sallama bir yorum olmuş bu nerden cıkardın boyle bir seyi merk ettm saldırma hemen ?
    Ben Eyer Full Oyun Oynucaksa ps3 alsın ama pişman olmasın ps3 aldığın zaman Full hd Bi Tv Lazım... benim anlatmak istediğim ps3'ten daha çok fonksüyonu olan Pc Ps3'le Karşılaştırılmaması

• quote:

Bugün; 2:38:26
    [previlla] Takip etmek istiyor musunuz?Evet Hayır
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41913331

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Benım de ps1 ve ps2 ım vardı ve yuzlerce oyun almısımdır cunku hepsı korsandı.bıtırdıgım oyun sayısı 3 u gecmez onlar da bugun efsane halıne gelen serılere donustuler.ama ps3 e gelınce ısler degısıyor cunku oyunlardan sıkılmak dıye bırsey yok hatta yenı bır takıntı oluyor oyunu bıtırdıgın halde yenıden acıyorsun oynamak ıcın (trophyler ıcın ya da eksık bıraktıgın seylerı toplamak ya da sadece yenıden oynamak ıcın). Ps3 te her oyun cok ozel cok kıymetlı oluyor cunku ps2 dekı gıbı oyunları tanesı 2 mılyona degıl daha yuksek meblalara ve gıcır gıcır jelatınınde kutusunda falan alıyorsun.Oynamadagı halde sırf koleksıyon yapmak ıcın ps3 oyunu alan tanıdıklarım var

Ayrıca ps4 1,2 bılemedın 3 seneye zor cıkar hala ps2 ye oyun cıkıyor.Önce ps2 devrı bıtecek arkasından ps3 ps2 gıbı yayılmıs olacak arkasından ps4 cıkacak kı cıktıgı anda kac kısı alabılır o da var? Ps3 cıkalı nedeyse 3 sene mı 4 sene mı ne oldu daha ps3 u olan ınsan sayısı parmakla gosterılecek kadar az. Urun cıktıgı anda fıyatı tavanda oluyor ve Sony Playstatıon u pazarlarken muthıs bır stratejıyle pazarladıgı ıcın ılk 1.5 sene falan fıyatı 1 kademe bıle asagı dusmuyor. Yanı ps4 un cıkmasına en az 4 sene var desek cıktıgı ılk 1.5 sene de zor alırız desek kafadan 5.5 sene daha ps3 hukumdarlıgını surdurur demek ıstıyorum.

evet Dediyin Gibi Olsun 5.5 Hükümdarlgını Sürdürsün.. Eyer Oyun Oynamak İstiyosa ps3 alsın Oyun İçin Yaratılmış Bi Konsol Ps3, Ps2 Zamanının En İyi Oyun konsoluydu Ps3'te Öyle Olucak Bazı Forumdan Arkadaşlar(sözüm meclizten dışarı) playstation'ın Gelişmiceni Ve Sanki Ps4 Çıkmıcakmış Gibi Yorum Yapıyolar Halbüki Bi Arkadaşımın Çok İyi Sistemi Var Ve Ps3 Kalitesine çok çok Yakın Bi Grafik Elde Ediyo..

• Pazartesi veya sali halledilcek hersey
    ps3 almaya korktum bizimkiler takas parasi vermez 40 yilin basinda bir verirler belki internet bile zor oduyorlar :D bize gelince yok para neyse
    bence elime gecen her parayi takasa verirsem ac kalirim 1 veya 2 ayda anca takas yaparim takas bile pahali cunku
    1 Oyun ile 2 ay idare edilirmi bilmiyorum
    tahminimce en fazla 2 hadi 3 hafta olsun bu yuzden beni asar gibime geliyor
    Xbox slimler guzeldi ama kirilmamis
    yol pcye acik artik :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.