Şimdi Ara

Yeni Bir Sistem mi PS3 mu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam xbox 360 ı slim almak zorumda mısın? jasperlar taş gibi zaten
  • Wifi da yok ayritten para verip kalabalik etmesin takos gibi alet zaten slimlere lafim yok ama jasper de gene verir 3k 1-2 sene ben basindan kalkmam simdi cok isinir yani ugrasamam bide adaptor falan derken cok kablo vs bide xboxlive ban var banlancaksam pc aliyim daha iyi
    wifi niye lazim modem odada olcak 22 inch monitor oturma odasinda 32 inch var modem nerde odada nasil nete baglancan salonda 42 inch var her odaya kablomu cekcem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 7 Ağustos 2010; 14:33:00 >
  • Online oynayan arkadaslar hangi oyunu oynuyorsunuz ve ne zamandan beri oynuyorsunuz soylermisiniz
    eger bir oyun online oynarken 1-2 ay gitcekse sorun yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4ul_

Selam beyler aslinda ps3um var ama ne yazikki iki alete izin yok ps3u satip pc almayi dusunuyorum ikisi arasinda kalmamim sebebi

pc alirsam ps3deki ozel oyunlar akliki celiyor ve pcde donanim sorunu olmasi ilerde eskimesi kotu oluyor ps3de donanim sorunu olmuyor tum super oyunlarin ps3 cikmasi kotu oluyor

ps3 alirsam oyunlar orjinal olucak 3-4 oyun olucak ama online oynayip arada takas edersem idare edermi bilmiyorum sizin yorumlariniza bakmam lazim orjinal oyun sıkıntı oluyormu online oynamak sıkıyormu
    bide ps3te pcdeki islerini yapamiyorsun film muzik internet hepsi dert
    tarayicisi yavas turkce karekter hatasi var pc kadar iyi degil sorunlu biraz filmlerde alt yazi okumuyor film olarak mp4 avi divx denedim mkv denemedim
    isin kotusu okul zamaninda online nerdeyse hic oynayamadim simdide modem yok ps3 veya pc secersem tam o zaman modem alincak simdi anca killzone ve god of war bitirdim bu yuzden nasil secim yapicam bilmiyorum
    Ps3 parasi ile 1700 1800 para olucak ona pc toplucam ps3 karar verirsem oynamadigim ozel oyunlarin bir kaci ve lcd tv alirim
    bildigim kadariyla pc nin grafikleri ps3ten daha iyi ve daha perfonmansliymis ilerde ne olcagini bilmiyorum o yuzden pc korkutucu geliyor 2 3 sene sonrada ps3ten perfonmansli ve iyi grafik vericekmi yuksek ayarlarda donma kasma olmadan

modem bağlatmanı tavsiye ederim oyunların ömrü uzalıyor pc ise iki üç sene sonra elinde patlıyor ...Ama ben aksiyon savaş oyunlarını seviyorum maus klavye ye alışdım diyorsan o başka...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.