Şimdi Ara

Yeni Bir Sistem mi PS3 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler aslinda ps3um var ama ne yazikki iki alete izin yok ps3u satip pc almayi dusunuyorum ikisi arasinda kalmamim sebebi

pc alirsam ps3deki ozel oyunlar akliki celiyor ve pcde donanim sorunu olmasi ilerde eskimesi kotu oluyor ps3de donanim sorunu olmuyor tum super oyunlarin ps3 cikmasi kotu oluyor

ps3 alirsam oyunlar orjinal olucak 3-4 oyun olucak ama online oynayip arada takas edersem idare edermi bilmiyorum sizin yorumlariniza bakmam lazim orjinal oyun sıkıntı oluyormu online oynamak sıkıyormu
    bide ps3te pcdeki islerini yapamiyorsun film muzik internet hepsi dert
    tarayicisi yavas turkce karekter hatasi var pc kadar iyi degil sorunlu biraz filmlerde alt yazi okumuyor film olarak mp4 avi divx denedim mkv denemedim
    isin kotusu okul zamaninda online nerdeyse hic oynayamadim simdide modem yok ps3 veya pc secersem tam o zaman modem alincak simdi anca killzone ve god of war bitirdim bu yuzden nasil secim yapicam bilmiyorum
    Ps3 parasi ile 1700 1800 para olucak ona pc toplucam ps3 karar verirsem oynamadigim ozel oyunlarin bir kaci ve lcd tv alirim
    bildigim kadariyla pc nin grafikleri ps3ten daha iyi ve daha perfonmansliymis ilerde ne olcagini bilmiyorum o yuzden pc korkutucu geliyor 2 3 sene sonrada ps3ten perfonmansli ve iyi grafik vericekmi yuksek ayarlarda donma kasma olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 4 Ağustos 2010; 13:54:24 >

• elinde günlük işerini halledebileceğin bir pc varsa bence ps 3
  • Ne yazikki yok
    ps3de oyunlar orjinal oldugundan online oynamak sıkıyormu killzone mod mation bf bc2 cod mw2
    pcde xfire olmasi cok iyi her oyun online oynaniyorda ps3teki oyunlar falan o baska
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

elinde günlük işerini halledebileceğin bir pc varsa bence ps 3
    xbox 360 senin derdine çare dostum oyunlar da ucuz hem xD
  • Xboxtaki ozel oyunlar ilgimi cekmiyor onu hic karistirmayalin xbox isininamadim sevmiyorum
  • Forza Motorsport 3 ve Halo:Reach yeter bir tane de Xbox 360 olacaktı şimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4ul_

Xboxtaki ozel oyunlar ilgimi cekmiyor onu hic karistirmayalin xbox isininamadim sevmiyorum
    Pc birkaç yıl sonra yeni çıkacak olan oyunları açmamaya başlayacak sonra değiştirmek isteyeceksin.Ama ps3 te öyle bir sorun yok.Her oyunu grafik-kasma derdi olmadan oynuyorsun.Ama elimde pc yok diyorsun.Bence bir netbook al.Onunla internet işlerini görürsün ps3 ile oyun oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Xboxtaki ozel oyunlar ilgimi cekmiyor onu hic karistirmayalin xbox isininamadim sevmiyorum
    Ps3ü satsan ne kadar edecekki zaten. Yüksek bi PC toplamana yetmiycek. Ben olsam PS3 satmaz, gider 500-600 tl ye bi netbook alır ve PC işlerimi onda görürdüm. Online oyun içinde PS3 de 3-4 oyun olsa bile rahat götürür. Zaten COD7, GT5, LBP2, BC2 Vietnam, FIFA11 gelicek kışın. Bunlardan 2-3 tanesi online a yeterde artar bence.

Düzenleme: asdfg_1453 isimli arkadaş da ben yazarken benimle aynı şeyleri yazmış. Tesadüf işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontraktil -- 4 Ağustos 2010; 14:14:21 >
  • Dedigim gibi orjinal oyunlara nasil cozum bulabiliriz takas bile pahali :) belli olmaz belki oyun bile alirim ama yani 2 oyuna mahkum oldugum zamanlarda online oynarsam sıkılırmıyim siz nasil hallediyorsunuz
  • Kafam gercekten karisti
    pc bolumune actigimda pc yi savunuyorlardi :D napiyim acaba Ozel oyun falan var diyede alinirmi 1800e toplayacigim pc iyi gider diyorlar ama pc eskiyorda diyende oluyor 2 3 sene gitmezmi
    su LBP Anlamadim biraz oynadim nasil oyun ya :D cozemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 4 Ağustos 2010; 14:20:26 >
  • quote:

Dedigim gibi orjinal oyunlara nasil cozum bulabiliriz takas bile pahali :) belli olmaz belki oyun bile alirim ama yani 2 oyuna mahkum oldugum zamanlarda online oynarsam sıkılırmıyim siz nasil hallediyorsunuz

Yurtdışından alabilirsin.

http://www.shopto.net/
  • quote:

Kafam gercekten karisti
    pc bolumune actigimda pc yi savunuyorlardi :D napiyim acaba Ozel oyun falan var diyede alinirmi 1800e toplayacigim pc iyi gider diyorlar ama pc eskiyorda diyende oluyor 2 3 sene gitmezmi
    PS3 cepte tamamdır günlük işler için netbook kullanablirsin orası da tamam Full HD bir LCD al 3D istersen bekle biraz daha takas işine gelirsek sevmediğin ya da oynamadığın oyunları elinden çıkar.Kendimden örnek vereyim,Heavy Rain almıştım,bitirdim GOW3 ile takas ettim Gow3'ü başka oyunla böyle böyle devam eder ama en zoru oyunların aynı anda çıktığı dönemlerdir.Sabırlı olman lazım :D

LBP'yi bence boşver dünya kadar oyun var LBP 2 daha detaylı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakbabi -- 4 Ağustos 2010; 14:22:43 >
  • o sitede sanki fiyatlar sahibinden.com ile ayni gibi euro uzerinden pahali gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 4 Ağustos 2010; 14:24:07 >
  • quote:

Kafam gercekten karisti

Kimisi çocuk oyunu falan diyor da alakası yok. Süper bi oyun heleki yanında oynayabilecek arkadaşların/kardeşlerin varsa süper oluyor. oyun mantığına uygun, eğlendiriyor. Oynamadıysan tavsiye ederim.
  • quote:

o sitede sanki fiyatlar sahibinden.com ile ayni gibi euro uzerinden pahali gibi
    3 kuruşun hesabına yapan biriyse ps3 sana yaramaz, en iyisi spot piyasadan bir xbox alman... hem takas hem orjinal oyun ile uğraşmazsın

pcye okadar para bu devirde verilmez mühendis tekniker çizim vs yapmıyorsan... topu topu internet, video, office programlarını kullanacaksın.. en ucuz undan orta halli pc işini görür
  • Isin kotusu bilgisayar muhendisligi okumayi dusundugumden pcde lazim ama onun icin yuksek bir pcye ihtiyac gibi
    xbox almayi dusunmuyorum
    orjinal oyunlardan tek korkum basa cikabilcekmiyim online oynarken idare edebilcekmiyim
  • ps3 ile e2250V-PN HDMI girisli monitor uyumlumu elimde kalan parayla bekleyip ekran kartsiz onboard pc toplarim herhalde 400 500 kalcak eklerim biraz daha toplarim
  • quote:

ps3 ile e2250V-PN HDMI girisli monitor uyumlumu elimde kalan parayla bekleyip ekran kartsiz onboard pc toplarim herhalde 400 500 kalcak eklerim biraz daha toplarim
    Ps3, iki yıl önce aldım, o zamandan beri pcde oyun oynamıyorum, hem ps3ü bi kere alıyosun sonra oyunların hepsi çalışıyo sorun olmuyo, oyun için tavsiye ederim
  • Hepinize tesekkurler kafam karisik hala dusunmek lazim biraz
    pc bolumune konu actigimda pc yi savunuyorlardi o sistemi al 2 3 sene rahat gider diyorlardi ondan kafam karisik :)
  • quote:

Hepinize tesekkurler kafam karisik hala dusunmek lazim biraz
    pc bolumune konu actigimda pc yi savunuyorlardi o sistemi al 2 3 sene rahat gider diyorlardi ondan kafam karisik :)
    Maksadın sadece oyun oynamaksa Xbox 360 alacaksın. Çok şükür, gayet iyi bir PC'ye ve PS3 ile X360'a sahibim. Ve rahat, ucuz ve çalışır mı çalışmaz mı sorunu olmadan oynayabildiğin tek platform şuanda X360. Çünkü PC sistem yüzünden kaybediyor, eğer çok çok iyi bir sistem almazsan 2 yıl içinde belki daha da kısa bir süre de o PC'den istediğin verimi alamayabiliyorsun, PS3 ise, orjinal oyunlar yüzünden sıkıntı yaratıyor. Hani değiştire değiştire oynarım diyorsan olabilir ama onun dışında PS3'de oyun oynamak gerçekten pahalı bir şey. Bu durumda geriye X360 kalıyor. Bir tane 400-450 civarında Arcade jasper makine alırsın, 40,50 liraya da 20 GB'lık HDD yerleştirir, rahat, ucuz ve sistem sorunu olmadan oynarsın. Şuanda senin durumuna en uygun çözüm bu gibi duruyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.