Şimdi Ara

Yeni Bir Sistem mi PS3 mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ikisinin arasında kalmıştım ama işimi gören bir pc olduğu için ps3 aldım.artık klavye ve fareyle oyun oynamak hiç içimden gelmiyo
  • pc ye 2.5 bin lira harcadım sadece internete girmek için kullanıyorum dostum
  • atari 2600 al. 150 oyun içinde yüklü geliyor. hepside exclusive oyunlar bu kadar exc. oyunu bütün platformları toplasan bulamazsın. river raid, space invaders, boks, karate, süperman, f1 yarış..

üstelik lcd tv yada mönitörle de uğraşmana gerek yok. tüplü tvye tak oyna..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

pc ye 2.5 bin lira harcadım sadece internete girmek için kullanıyorum dostum

sen napmışsın öyle ya
    O kadar parayı bilgisayara yatırıp oyun oynamazsan pc sana küser

• Pc'e ekran kartı aldım 1 yıl kdr oldu suan eskidi islemci eskidi çift çekirdek okdr para veriyosun 2 gun sonra daha üst modeli cıkıyor özellikle ekran kartında...Pc nin grafkleri daha iyi diyorsun ama 1.800 e toplıcagın bılg. suan bile kasarak calıstırır o ps3 den guzel grafıklı oyunları 1 sene sonra ztn unut en iyi kalitede oynamayı bence ps3 al 1-2 ayda 1 oyun al ztn 1 yılda 10 cıvarı oyunun olur elınde begenmediğin oyunları takaslarsın ..int icin flnda ucuz yollu bir bilgisayar alabilirsin..
  • Arkadaşlar abartmayalım ileriye dönük toplayacağı iyi bir bilgisayar öyle 1800-1900 TL den bile bahsetmiyorum. 3-4 sene parça değiştirmeden rahatça idare eder. Bu 3 sene sonunda değiştireceği tek parçada ekran kartı olur. Elinde bilgisayarın yoksa ve iki cihazada izin verilmiyorsa git güzel bir pc topla. Tabiki kaybın olacak ps3' e çıkan exc. leri oynayamayacaksın. Fakat bilgisayarın yoksa bilgisayar şart ayrıca anladığım kadarıyla oyuna para yetiştirememek gibi bir derdinde var o zaman pc tam sana göre. 1700-1800 TL bütçe ile toplayacağın pc kesinlikle oyun oynarken kasmaz.
    Bana sorarsan konsolun zevki ayrıdır derim ama senin yerinde olsam ve bir seçim yapmam gerekiyorsa tabiki pc' yi seçerim.
  • bır pc manyagıydım , bır sene once aldım ps3 u ve pc ye daha sonrasında hıc oyun kurmadım
  • Forever PS3.
  • PC'in sana yetmiyorsa PC almalısın çünkü sadece oyun için PS3 alınır ama senin elinde doru dürüst PC yoksa oyun dışı işlerde de bunu kullanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35
    Arkadaşlar abartmayalım ileriye dönük toplayacağı iyi bir bilgisayar öyle 1800-1900 TL den bile bahsetmiyorum. 3-4 sene parça değiştirmeden rahatça idare eder. Bu 3 sene sonunda değiştireceği tek parçada ekran kartı olur. Elinde bilgisayarın yoksa ve iki cihazada izin verilmiyorsa git güzel bir pc topla. Tabiki kaybın olacak ps3' e çıkan exc. leri oynayamayacaksın. Fakat bilgisayarın yoksa bilgisayar şart ayrıca anladığım kadarıyla oyuna para yetiştirememek gibi bir derdinde var o zaman pc tam sana göre. 1700-1800 TL bütçe ile toplayacağın pc kesinlikle oyun oynarken kasmaz.
    Bana sorarsan konsolun zevki ayrıdır derim ama senin yerinde olsam ve bir seçim yapmam gerekiyorsa tabiki pc' yi seçerim.

Kafa karistirabilcek guzel bir yorum
    aramizda iyi bir pcye sahip olupta ps3 olan kisilerin yorumlari bana inandirici geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

pc ye 2.5 bin lira harcadım sadece internete girmek için kullanıyorum dostum

sen napmışsın öyle ya
    O kadar parayı bilgisayara yatırıp oyun oynamazsan pc sana küser

ps3 alana kadar en sağlam oyunların hepsini pc de oynuyodum. ps3 ü aldıktan sonra pc ye temiz bi format attım. hatta sistemi satıp minibook almayı bile düşündüm sonra vazgeçtim. çünkü artık ps3 vardı ve pcde oyun oynamanın bi anlamı yoktu. sistemim hala güncel ama gerek yok

• Pc bolumunde pc yi savunuyorlar anladigim kadariyla onlarda konsol savunan oluyor ama ps3u burdaki arklarin cogunda ps3de var pcde
    pcde korsan var ama single oynuyorsun online oynamak icin orjinal alicaksam ps3te aliyim
    tartismamiz oyunda ps3 tabi adi play ile basliyor :)
    orjinal pahali ama verilen para degiyor bence psn bi ayri
  • Hem PS3 hemde Xbox diyen arkadaşlara neden diye sorabilirmiyim. Mesela Ps3 ümüz var Xbox alsak ne katar bize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Hem PS3 hemde Xbox diyen arkadaşlara neden diye sorabilirmiyim. Mesela Ps3 ümüz var Xbox alsak ne katar bize...

Güzel exclusive oyunları var.(Gears Of War,Alan Wake,Forza...)Konsol exclusive olan oyunların bazılarında daha iyi grafik sunuyor.(Red Dead Redemption gibi)Eğer fw'li alınırsa konsol exc. oyunları ücretsiz sayılabilecek bir miktarla oynarsınız.
  • Aklima gelmisken bir cok arkadasimizin iyi bir pcsi var ama ps3 aldiktan sonra artik pcde oyun oynamayi biraktim diyor
    o zaman ps3te sevdiginiz online oyunu ve ozel oyunlari alin pcde normal oyunlari bitirin mesale ilerlemeli prototype tarzi oyunlari bitirin boyle yapmak daha mantikli degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Hem PS3 hemde Xbox diyen arkadaşlara neden diye sorabilirmiyim. Mesela Ps3 ümüz var Xbox alsak ne katar bize...

Güzel exclusive oyunları var.(Gears Of War,Alan Wake,Forza...)Konsol exclusive olan oyunların bazılarında daha iyi grafik sunuyor.(Red Dead Redemption gibi)Eğer fw'li alınırsa konsol exc. oyunları ücretsiz sayılabilecek bir miktarla oynarsınız.

Hayır ikisi birden fazla gibi geldi bana sonuçta aynı oyunlar ps3 te de var. O zaman fw li xbox alınmalı, neden ps3 alıyor insanlar. Ben yeni ps3 aldım, bu konsol konusunda yeniyim daha. Ama çevremde herkes ps3 alıyor, neden ücretsiz oyun oynamak varken en düşük 50 lira verip oyun almayı göze alıp ps3 alıyorlar o zaman veya alıyoruz. Benim alma sebebim, çevremde eş dost akraba da hep ps3 olması, onlarla oyun takası veya online oyun oynamak.
    Xbox hiç aklıma bile gelmedi mesela, sizce neye göre tercih yapılmalı konsol konusunda...

• Dostum bn 2.5 sene once pc aldım.ozman ıcın en saglamı bunlardı. sistemde
    e7200 islemci
    9600gt ekran kartı
    1066 2 gb ram
    p35 combo anakart aldm

overlock bıle yapmadım ama crysis crysis2 mw2 bc2 ac2 wolworine tomb raider serilerini Butun bu oyunları full detayda oynadım. Hala da 2 sene daha goturur diye dusunuyorum.
    Bunu yazdım cunku topladıgın saglam bı pc en az 3 4 sene raht edrsn. sen 1700 lu rakamlardan soz edıyorsun pc ıcın. Bu fıyata Ck ii bi pc toplarsn 4 5 sene raht edersn

Ama gelelım ps mi ps3 mu dersen Ps3 Derdım bn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 5 Ağustos 2010; 1:08:52 >
  • Kararim boyle online oynamak ve korsan oyunlari sevmedigimden ps3 ozel oyunlar vs sebebi ile muhendislik okucagimdan photoshop java c++ vs ogrencem icin mecbur 500 600 kasa toplucaklar ikna edicem ekran karti olmucak yeter diye dusunuyorum bu tur isler icin
    Su konuyu gercekten merak ettim pcsi iyi olupta ps3 aldiktan sonra pc de oynamayi biraktim dediniz bazi oyunlari ps3e almaya gerek yok ilerlemeli online moduu olmayan oyunlar ornek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 5 Ağustos 2010; 1:16:53 >
  • ya ps3 için pc de takılan 22" benq x2200 lcd mi söktüm 40 liraya 2.el crt 17" monitör aldım pc ye taktım sırf hd kalitesini duvara monte edip yaşamak için ps3 de.
  • Bana gorede pc ps3 tanidi vermez nekadar saglam olursa olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.