Şimdi Ara

Yeni:Avea MOBİL ÖDEME BAŞLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den sonra AVEA'da Mobil ödeme sistemini devreye soktu.
    Metin2 oyunu
    TTNET
    Yonja
    EXPO
    Sanalika
    Gamyun.net de AVEA MOBİL ÖDEME'yi kullanabilirsiniz.
    www.avea.com.tr üzerinden Mobil ödeme kabul eden firmalar güncellenmektedir
    Kaynak: BT DÜNYASI

• Bravo!
  • ohh bea sonunda
  • bu konuda en geriden Vodafone gidiyor nedense anlamak mümkün değil
  • demiştim avea yakında çıkarabilir diye bravo valla avea baya hamle yapacak gibi gsm dünyasında.
  • Sinema kampanyaları da bekliyoruz. Yahu bugün sinemaya gidecektim cebimde 2 adet telefon var biri avea biri vodafone hiçbir işime yaramadılar. Turkcell kör topal bir yerlerde adamın işine yarıyor. Ama turkcellde pahalı gardaşım.
  • harika!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Mobil Ödeme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar,

avea mobi ödeme kayseri pazarında da kullanılabiliyor.

ben az önce 1 kg sucuk aldım

kalın sağlıcakla arkadaşlar

• Nerdesin Vodafone?!
  • Hattımdaki fazla bakiyeyi bu şekilde nakit yerine kullanabildiğim için şahsen çok mutluyum.

Nesine.com'a anında bir sms ile para aktarabildim. Kayıt yok, aktivasyon yok; üstelik cep tel. numaramdan otomatik üye numaramı bile gördü. Acayip güzel birşeymiş..

Nesine.com dışında şimdilik başka geçerli bir yer yakalayamadım. Bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim, herkes için faydalı olur.
  • arkadaşlar aveamda kontör var sinema bilet almak istiyorum ama hangi site bulamadım. Birde başka hangi siteler mobil ödeme destekliyor avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora Kürkçü

quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

arkadaşlar aveamda kontör var sinema bilet almak istiyorum ama hangi site bulamadım. Birde başka hangi siteler mobil ödeme destekliyor avea

http://www.mybilet.com/

Uğraştım olmadı.
  • turkcelli taklit ediyor turkcell ne yapıyorsa kopyalıyor çok amele operatör bu avea
  • Var mıdır buralarda alışveriş yapanlar acaba
  • misli.com a ödeme yapmaya çalışıyorum. Mobil ödemeniz yapılamamıştır cevabı geliyor. Neden acaba
    ekleme: Önödemeli hatlar sanırım kontörlüler de oluyormuş. Allah belanı versin avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 26 Eylül 2011; 20:33:54 >
  • Tamda 2. hattımı Avea'ya taşıdığım zamana denk gelmiş, gerçi 4 gün oldu daha bilgi mesajı bile gelmedi ama...

Edit : Bunu yazdıktan hemen sonra mesaj geldi çarşamba taşınacak diye, tesadüfler üst üste geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ykaraca -- 26 Eylül 2011; 21:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Hattımdaki fazla bakiyeyi bu şekilde nakit yerine kullanabildiğim için şahsen çok mutluyum.

Nesine.com'a anında bir sms ile para aktarabildim. Kayıt yok, aktivasyon yok; üstelik cep tel. numaramdan otomatik üye numaramı bile gördü. Acayip güzel birşeymiş..

Nesine.com dışında şimdilik başka geçerli bir yer yakalayamadım. Bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim, herkes için faydalı olur.

Peki kazandığımız para miktarı nasıl elimize geçiyor? Banka hesabına mı yoksa telefon bakiyesine falan mı ekleniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Hattımdaki fazla bakiyeyi bu şekilde nakit yerine kullanabildiğim için şahsen çok mutluyum.

Peki kazandığımız para miktarı nasıl elimize geçiyor? Banka hesabına mı yoksa telefon bakiyesine falan mı ekleniyor?

Banka hesabınızı tanımlıyorsunuz Nesine için, banka hesabınıza yatıyor evet.. Telefon bakiyesine eklenmez, ikisi ayrı firmalar ve ayrı sistemler sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.