< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamircik -- 27 Kasım 2021; 9:31:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çözüldü!!! 9520 ye mesaj gönderememe problemini çözdüm.

-
-
Sanki kendisi mi çözdü sanki
Sana sayilar rüyanda mi geldi dostum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptim ama degisen bisey olmadi hala suan isleminizi gerceklestiremiyoruz diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstad;
şikayetvarda birisi birkaç tane yazmış şunu denedim olmadı bunu denedim olmadı diye. Bende denedim. Bende oldu. Çalıştı. Bu konuda gerçekten çoğu kimse sıkıntı çekiyor. Online işlemlere girilemiyor. Denemesi bedava. İnşallah fsydalı herkese...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu problem bence komutsal bir sıkıntı. Kesin bir şeyler engellenmiş yada kısıtlanmıştır diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Resimdeki adımları yaparak da çözebilirsiniz.
Kaynak :https://www.teknofeed.com/9520-ye-mesaj-gitmiyor/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaç gündür uğraşıyorum olmuyordu.
Bu konu sayesinde oldu.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun. Bazı arkadaşlar inanmıyor ama sonuçta bazen işe yarayabilir. Benim yaradı. Sizin de yaradı. İnşallah başkalarınında işine yarar
Olmadı :(
-
Merhabalar.
6 aydır sorunum devam ediyor. En yukardaki sorunumu çözmedi maalesef. Türk telekom destekle aradığımda yeni cihazda deneyin diyorlar ama yeni cihaza taktım gene olmadı. Telefonum İphone. Çözülemezse mecburen vodafone data hattına geçeceğim.
-
Sizden Kaynaklı birşey değilse hattınız data hattı değilse
btk ya yazın çözerler
-
data hattı maalesef. telekom bayisine gidip 10 gb interneti 20 gb yapabiliyor muyuz? yapmıyor ise mecburen başka operatöre geçebilirim.
-
Kullanmadığım için bilgim yok .
Olmadı müşteri hizmetlerine danışın
-
Malesef bir işe yaramadı
Merhaba 9520 msj sorununu ayarlardan uygulama ya girip premium uygulamasını üst 3 cizgiye basıp msj ayarlarına her zaman izin veri işaretleyin .sorun tamamdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X