çoğu siteye giremiyorum yandex,amazon ve coin siteleri hiçbi şekilde düzeltemedim.İlk defa böyle birşey geliyor başıma turk telekomdan geçiş yaptım ama çok pişmanım |
Bildirim
çoğu siteye giremiyorum yandex,amazon ve coin siteleri hiçbi şekilde düzeltemedim.İlk defa böyle birşey geliyor başıma turk telekomdan geçiş yaptım ama çok pişmanım |
|
Bulundugunuz yerden 100-200 metre uzaga gittiginizde de mi değişmiyor bulundugunuz yer köy degilse tabi. Köylerde Turk Telekomun oldugu Turkcell'in olmadığı mahalleler var. |
|
Benimde ilgimi cekmisti bu kapatayım mı bu ayarı? Birde turkcellde ekrana pop up geliyor şu 8-9 tl tamam iptal seçenekleri var bilginiz var mi hocam bunu kapatmaya. |
kapat bence boşuna neden internetine filtre uygulansın ki. ben o mesajlardan sim menüsünü komple kapatarak kurtuluyorum androidde. |
Yalnız turkcellde sanki internet hızlı mı gidiyor banamı öyle geliyor 3-4 hız testi yaptım 2 foruma girdim 1gb bitti bu ne iş anlamadım. |
hocam bildiirm gelmiyor forumda o yüzden göremedim.Evet bu merettenmiş bende şans eseri buldum düzeldi |
|
|