Şimdi Ara

YDS Nasıl Geçti Dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla zar zor yetiştirdim çok saçma soru tipleri var, hazırlayanlar kastırmak için baya uğraşmış. Toefl'ın reading kısmı burada ki bazı paragraf sorularından kolaydır bence Anlam bütünlüğü sorularını görünce aklıma öss geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect my authority -- 7 Nisan 2013; 12:19:21 >

• Anlam bütünlüğü soruları basit geldi,anlamca eş cümeleler ve passage lar zordu.Aşırı başım ağrıyor şuan
  • Deneme sınavlarında 10 dakika erken bitirirken sınavı yetiştiremedim. Bir paragrafın yarısında kalıp sorularını atmak zorunda kaldım. Bana göre zor bir sınavdı. KPDS ayarında olmuş. Benim için ÜDS gibi bir sınav varken buna girmek zorunda kalmak kötü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drtroy -- 7 Nisan 2013; 12:53:40 >
  • diğer sınava nazaran baya zorlamışlardı.İlk 110 dakika çıkamama kuralını kim koymuşsa tebrik etmek lazım
  • Sınav zordu, yetiştirmedim. 8-10 soru salladım
  • sınav çok zordu
    İnşallah en son yaptığım kpds den daha yüksek alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 7 Nisan 2013; 14:06:44 >
  • 80 soru, 180 dk yerine 150 dk ve eskisinden daha zorlayıcı anlam bütünlüğü sağlayan cümle soruları, aşırı derecede caydırıcı, çeldirici soru tipleri. Aferin diyorum ben ÖSYM'ye. Zor olan sınavı iyice b*k ettiler.

12 soru yetiştiremedim. B derecesine bile ulaşabileceğimi sanmıyorum. A almak için o kadar uğraş, gereksizlerin saçma sapan değişiklikleri yüzünden Bye muhtaç ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınav hakikaten çok zordu süre azalınca daha kolay olur diye düşündüm ama tam tersi oldu.bir ing dili edb öğrenci olarak 70 alabileceğimden şüphem varken sırf zorunlu diye giren millet nasıl yapsın anlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

sınav hakikaten çok zordu süre azalınca daha kolay olur diye düşündüm ama tam tersi oldu.bir ing dili edb öğrenci olarak 70 alabileceğimden şüphem varken sırf zorunlu diye giren millet nasıl yapsın anlamıyorum...

puan sistemini yaptığın doğruya göre değilde , böyle standart sapmalı genelin yaptığı doğrulara göre ayarlarlarsa yüksek puan alabiliriz :D
  • Saçma sapan güvenlik önlemleri zırvalamaları yüzünden 80 adet soru gözümde birden 800 oldu. Soruların dağılımındaki saçmalık ve düzensizlik sizi zaman planlaması yapmaktan alıveriyor zaten. Zamanın azaltılmasını saymıyorum bile.
  • o değil de 3 yanlış 1 doğruyu götürme muhabbeti var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

o değil de 3 yanlış 1 doğruyu götürme muhabbeti var mı ?

yok
  • Açıkcası beklediğimden zor geldi sorular daha önce herhangi bir sınava girmemiştim KPDS gibi çünkü lüzum görmüyordum ancak çalışmak istediğim yer sahip olduğum ingilizce seviyesine benim söylediğim şekilde güvenmediği için mecburen girmek zorunda kaldım.

Ben özellikle grammer ağırlıklı sorular beklerken biraz ortaya karışık bol paragraflı soruları koymuşlar.50 . soruya kadar sıkıla sıkla geldikten sonra 70 . soruya atladım 50 ile 70. sorular arasında bol paragraflı paragrafı anlamaya yönelik sorular ve çeviriler mahvetti algımı sınavda.

Çelişkili çok fazla soru vardı şu Almanya'nın ikinci savaşı ve sanaysi ile ilgili paragraf ve onun soruları sınavda beni en çok uğraştıran sorulardı.Sanırım en son ona baktığım için olsa gerek.

• Şıklar aşırı derecede arada bırakıyordu, onlara kafa yorarken zaman yetmedi Hatta 2 tane Türkçe'ye çevirme sorusu vardı. Şıklarını şuraya yazıp aradaki farkları bulun desem bulamayabilirsiniz
  • abi bu ösymnin... İnsanlık 0.. yılda 4 şansı 2 ye indir ,180 dakikayı 150 ye indir, sınav sorularını da bi gömlek daha zorlaştır(sonbahar kpdsye göre) yapacağımız birşey yok hayırlısı..
  • çok zor sormuşlardı. hem süreyi kısaltıyorlar hem de soruları zorlaştırıyorlar. ösym
  • şimdiye kadar kpds ye 2 kere girdim çalışmadan.
    2 kerede kpss ye girdim. ingilizcesine çalışmadan
    bunada çalışmadan girdim
    nedense bana hepsi aynıymış gibi geldi.
  • sorular açıklanmadı daha değil mi ?
  • ^soruları ve cevapları sanırım yayınlanmamış, ufak bi arama yaptım ve bulamadım.

benim sınavım gayet iyi geçti.

ben soruları beğendim. zekice, akıllıca sorular vardı. boş çıtır çerez soru yoktu. çok ince nüansları yakalamak gerektiren durumlar vardı.
    tabi bunlar benim kendi fikirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzah

^soruları ve cevapları sanırım yayınlanmamış, ufak bi arama yaptım ve bulamadım.

benim sınavım gayet iyi geçti.

ben soruları beğendim. zekice, akıllıca sorular vardı. boş çıtır çerez soru yoktu. çok ince nüansları yakalamak gerektiren durumlar vardı.
    tabi bunlar benim kendi fikirm

bakalım kaç alacan merak ettim :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.