Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği okuyup KPSS ile yerleşen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Bilgisayar mühendisliği okuyorum, mevcut okuluma yatay geçiş ile geldim. Sayılmayan derslerimden ve buradaki önkoşul sistemi yüzünden adam akıllı ders alamıyorum. Min 1,5 sene daha var gibi mezuniyet için. Bu dönemde 3 ders alabildiğim için artık darlanmaya başladım evde. Kpss'ye asılıp yüksek bir puan alırsam bir yerde çalışmaya başlayabilir miyim? Yani bir yandan okul diğer yandan işi devlet kabul ediyor mu?




  • Diplomanı almadan mühendislik kadrolarına giremezsin. 2 yıllık diploman varsa kpss önlisansa girip o bölümle alınan kadrolara girebilirsin sadece.

  • kamisama- kullanıcısına yanıt

    Mezuniyete 2 yıldan az bir süre kaldığı zaman bir yere yerleşmek mümkün diye biliyorum.

  • 2guyS kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim diploma olmadan kadroya atanamadığın ama en kesin bilgi için memurlar.net'in forumunda konu açabilirsin. Buradan daha faydalı olacaktır.

  • Sınava girebilirsin. Atanman için elinde diploman olması lazım. Örneğin benim kuzen önlisanstan girdi. Son senesi. Diploması şu anlık olmadığı için başvuramıyo.
  • Neden bilgisayar mühendisi olup kamuda çalışmak istiyorsunuz ? Ne uzayıp ne kısalır hayatınız bir ömür aynı geçer fakat özelde çalışan bilgisayar mühendisi şarap gibidir. Deneyimi arttıkça hem maddi hem manevi zirveye oynar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: işletimci

    Neden bilgisayar mühendisi olup kamuda çalışmak istiyorsunuz ? Ne uzayıp ne kısalır hayatınız bir ömür aynı geçer fakat özelde çalışan bilgisayar mühendisi şarap gibidir. Deneyimi arttıkça hem maddi hem manevi zirveye oynar

    Konuyu açalı bayağı olmuştu, yeni gördüm yorumunuzu. Son kurduğum cümleye dikkat etmediniz sanırım. Okulum uzadığı için kpss'ye girip bir yandan çalışmayı planlıyordum.

  • sınava girebilirsin ancak diploma almadıgın için çok yüksek puan alsan bile bilgisayar müh. olarak atanamazsın. en son lise veya önlisans hangisinden mezunsan o kpss ye girip mezun olmadan atanabilirsin ancak bilgisayar müh. olarak atanamazsın. düz memur ya da okudugun ön lisans bölümünden atanırsın. Uzun zaman olmus ancak yeni gördüm. Elinde en son hangi diploman var ise o şartlarda tercih yapıp atanabilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.