Yüzbaşı
31 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 403 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

1080p çözünürlükte Xbox one s ve Xbox one x arasında grafik olarak fark varmı ? Fps durumları aynı mı ? Yoksa birinde 30 alırken diğerinde 60 alabiliyor muyuz ?

4k çözünürlük için konuşmuyorum. 1080p karşılaştırması olarak merak ediyorum bu durumu. 1080p monitör varken geçmeye değer mi ?

edit:

witcherda baya bir fark varmış.
Merhaba,

zyxel vmg3312 b10b model modemimi, access point olarak kullanmaktayım. Asıl internete bağlandığım modem ise Superonline fiber bağlantı sağlayan hg255s huawei modem. zyxel modeme evdeki 2 adet cihazı ethernet kablosuyla bağladığım zaman hiç bir problem yaşamıyorum. Fakat evdeki cep telefonlarından zyxel modeme wifi ile bağlanınca nadir olarak direk bağlanıyor ama genellikle wifi ağında oturum aç bildirimi geliyor. Oturum aç dediğim zaman ise intenete bağlanılamıyor sayfası çıkıyor. Daha sonra 5 dakka içinde sorun ortadan kalkıyor ve normale dönüyor.

Ağdaki tüm cihazların iplerini kontrol ediyorum. Çakışma durumu kesinlikle söz konusu olmuyor. Ağı incelediğimde herhangi bir problem gözükmüyor. İnternetten sorunu araştırdığım zaman, wifi cihazlarına ipleri statik olarak verin gibisinden çözümler gördüm. Fakat tüm wifi cihazlarına tek tek ip atamama rağmen değişen bir şey olmuyor. Hala ağda oturum açın diyor.

Bu zyxel modemimi access point olarak değilde normal modem olarak kullanırken hiç bir problemle karşılaşmamıştım. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir hiç bir fikrim yok
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanları: Bilgisayar
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Xbox Live GamerTag
Futurealcow
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.228
İkinci El Bölümü Mesajları: 98
Konularının görüntülenme sayısı: 16.037 (Bu ay: 901)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 172 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.