Şimdi Ara

YDS Nasıl Geçti Dostlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Newresim

abi bu ösymnin... İnsanlık 0.. yılda 4 şansı 2 ye indir ,180 dakikayı 150 ye indir, sınav sorularını da bi gömlek daha zorlaştır(sonbahar kpdsye göre) yapacağımız birşey yok hayırlısı..

Sorularda eskisi gibi cevaplardan eleme yapmak neredeyse hiç yoktu. Hadi bunu geçtim çeldirici cevaplar çok zordu. OSYM oldu olacak yanlışlarda doğruyu götürsün tam olsun! Ayrıca sınavın en kolay soruları olan kısmı(Söylenmiş olabilecek söz gurubu) niye kaldırıyorlar hala anlayabilmiş değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_87 -- 7 Nisan 2013; 23:24:44 >
  • 30 dakika kısalma, çok etki etmeyecek gibi görünse de saat 11.30 olunca bi stres bastı şahsen. eski sınavlara göre bi seviye daha zorlayıcı gibi geldi bana.
  • Sanırım herkesin beklentisi, iki sınav birleştirildiği için, yapılacak ilk YDS'de toplu bir temizlik yapılacağıydı. Çevremdeki pek çok kişide (bende dahil olmak üzere) bu beklenti ile sınava girdi. Çalışmadan ve hazırlanmadan girenler için değişen bir şey yok ama, 6 aydır bu sınava hazırlananlar için kötü bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Çeviri sorularında bile karar vermek zor oldu. Afro Amerikalı jazz severler için baya düşündüm. ÖSYM bir kaç sınav sonra sistemi TOEFL mantığına döndürürse kimse şaşırmasın.
  • Sınav gereksiz zordu ve İngilizce bilgisini ölçmek için kullanılabilecek bir sınav değildi bence... En son 2010 KPDS'den 94 almıştım, bu sefer en az 10-15 soruda iki şık arasında kaldım. Paragraflar çok ağırdı. En rahat yapılan bölümlerden olan çeviri sorularında bile sıkıntılı sorular vardı. Anlam bütünlüğü deseniz keza öyle... Benim 2 sene daha zamanım var, kendimi denemek için girmiştim ama uzun süre çalışıp emek harcayan arkadaşlara yazık etmişler!
  • soruları bari açıklasalar oda yok ösym
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

soruları bari açıklasalar oda yok ösym

Sorma ya bu nasıl bir sorumsuzluktur,ne yaptığımı unutacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect my authority

quote:

yakında sonuçları açıklayacaklar herhalde direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

quote:

aynen

• quote:

quote:

aynen öyle oluyo saçmalık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen

Geç açıklanması muhtemelen bizlerin ne yaptığını unutmamız dolayısıyla sorulara bir eleştiri getirmemizi engellemektir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: engineer97s

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen

Geç açıklanması muhtemelen bizlerin ne yaptığını unutmamız dolayısıyla sorulara bir eleştiri getirmemizi engellemektir diye düşünüyorum.

olabilir valla, ösym'den son zamanlardaki olaylardan sonra herşeyi beklerim

• sınav bana göre de zordu ama sanki çok da zor gelmedi en basitinden 5 parçanın 4 ü rahatlıkla anlaşılabilen parçalardı grammerde cümle tamamlama soruları kaliteliydi ki zaten 10 sorunun hepsinde rahatlıkla 3 şık eledim kalan şıklar arasında da seçim yapmak fazla zor olmadı, diğer yandan vocabulary fazla zor gelmedi sanki bana 6 da 4 doğru bekliyorum çevirilerle diyaloglar ve paragraf tamamlama soruları sınavın en zor sorularıydı... Velhasılı en iyi ihtimalle 50 doğru en kötü ihtimalle 35 doğru bekliyorum yani 45-65 aralığında bir puan inşallah daha düşük gelmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş hiç bir yerde kesin bir cevap alamadık despite mı as a result of mu cevap bir kısım despite bir kısmı as a result of diyor

• 2 milyona yakın kişinin girdiği ygs yi 1 haftada açıklayan ösym 330 bin civarında kişinin girdiği yds yi ne kadar zamanda açıklayacak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

2 milyona yakın kişinin girdiği ygs yi 1 haftada açıklayan ösym 330 bin civarında kişinin girdiği yds yi ne kadar zamanda açıklayacak bakalım

bence bu cumaya kadar açıklanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

2 milyona yakın kişinin girdiği ygs yi 1 haftada açıklayan ösym 330 bin civarında kişinin girdiği yds yi ne kadar zamanda açıklayacak bakalım

abi onu bırak ygs de 160 soru bunda 80 ygs de 2 milyon kişi bunda 300 bin (dediğin gibi) ben sınav çıkışı direk açıklarlar diye bekliyordum şahsen
  • Sınav zor falan değildi, geçmiş sınavlara bakınca aynı zorluk, bir fark yok.
  • Yahu sınav olalı 3-4 gün geçti, hala cevap anahtarı ortalıkta yok. Nedir bu kardeşim, emeğiniz emanetimizdir yazıp, demagoji yapmasını iyi biliyorsunuz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 10 Nisan 2013; 19:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Yahu sınav olalı 3-4 gün geçti, hala cevap anahtarı ortalıkta yok. Nedir bu kardeşim, emeğiniz emanetimizdir yazıp, demagoji yapmasını iyi biliyorsunuz ama.

+1907
  • soru ve cevaplar

Soru ve cevaplar açıklanmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.