Merhaba arkadaşlar, elimde Vakıf'ın ilk 3 kitabı var.
-Vakıf
-Vakıf ve İmparatorluk
-İkinci Vakıf
Eminim diğer kitapları okumak faydalı olacaktır, ancak genel konuyu anlamak içinilk 3 kitabın yeterli olacağı söylenmişti, üstünden biraz geçince emin de olamadım, sormak istedim.
Aydınlatırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Laptopu açtığımda klavye çalışmıyor ve mouse ile bir şey açmaya çalıştığımda en sağ altta ne varsa onun üzerine tıklamışsın gibi oluyor. Sanırım RAT virüsü. Full sürüm Bitdefender ile tam taratma yaptım ama bir şey yakalayamadı. Usb den format atayım dedim ama dediğim gibi hep en aşağı basmış gibi olduğu için hard diski seçip formatta atamadım. Ne yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar, Laptopu açtığımda klavye çalışmıyor ve mouse ile bir şey açmaya çalıştığımda en sağ altta ne varsa onun üzerine tıklamışsın gibi oluyor. Sanırım RAT virüsü. Full sürüm Bitdefender ile tam taratma yaptım ama bir şey yakalayamadı. Usb den format atayım dedim ama dediğim gibi hep en aşağı basmış gibi olduğu için hard diski seçip formatta atamadım. Ne yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba herkese, bugün laptopu kullanıyordum internetten bir devlet üniversitesinin sayfasına bakıyordum. Aniden açık olan sekmeler arasında geçiş olmaya başladı. Laptopu yeniden başlatınca da örneğin , veya j tuşuna basmışsın gibi ,,,,, gibi sonsuz devam ediyor. Ayrıca kendi kendine masaüstündeyken internet tarayıcısını açmaya çalışıyor veya ekrandaki bir kısayolu silmeye çalışıyor. Sanırım virüs girdi diye düşünüyorum. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
Blu Tv Xbox Konsol Üzerinden İzleme
Merhaba arkadaşlar, blu tv üyeliği aldım, ama xbox one da internet tarayıcısı üzerinden izlemeye çalıştığımda something went wrong diye hata veriyor. Xbox üzerinden nasıl izleyebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba herkese, iphone 5s telefonum şarj olmamaya başladı ve şarja taktığımda şarj işareti falan da çıkmıyor. Farklı bir şarj aleti ile de denedim. Açma ve home tuşuna aynı anda basıp denedim. Bir şey değişmedi. Ne yapabilirim tavsiyesi olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Fake İnstagram Hesabı Olan Varsa Bir Bakabilir mi ?
Herkese merhaba, instagramda bir stalk uygulaması var. Fake hesap lazım, kendim açayım dedim ama ne kadar denediysem de her seferinde telefona onay kodu göndermek istedi. Fake hesabı olan varsa pm den yazarsa çok makbule geçer gerçekten.
şimdiden teşekkürler.
Xbox One Oturum Açamıyorum
Arkadaşlar merhaba xbox one’a hard reset attıktan sonra oturum açma ekranı geldiğinde ve yeni ekle kısmında da yuvarlak dönüyor ama açılmıyor. Bu yüzden xboxu kullanamıyorum oturum açamadığımdan herhangi bir oyuna da giremiyorum.
Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
İçki Fiyatları Konusunda Bilgisi Olan Bakabilir mi?
Merhaba arkadaşlar ING mobil uygulaması ile 1 ay ücretsiz ssport plus kodu veriyormuş. Kullanmayacak olan varsa pm atarsa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.169
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 61.830 (Bu ay: 674)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic