Şimdi Ara

hocamız sınav kağıtlarını kaybetmiş ne yapıcaz:S yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazartesi tarih sınavı olmustuk ama dincinin dersinde yapıldı dincide pek akıllı değil herkez kopya cekti herkez 90+ alıyordu sınavdan salıda sınavlar bitti o yüzden gitmedi kimse okula bugun tarihci gelmiş ve sınav kağıtlarını kaybettiğini söylemiş cuma günü tekrar yapıcakmış bu nasıl iştir yapabilir mi böyle bir şey 90+ aldığım sınavı bastan yapacak gelcek birde en zorları sorucak hadi onu geçtim salı yazılılar bitiyor diye belki ben tatile gittim ? nasıl geri çağırıyor benim yasal olarak gitmeme hakkım varmı ne yapabilirim yoksa mecbur gitmek zorunda mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Bu mesaj silindi.
    okullar çiftlik öğretmenler çoban olduğu için bu ülkede zararlı olan sen olursun git gitmemezlik etme

(bütün hepsinden bahsetmiyorum ama gözlemime göre %99) 12 yıldır okuyoz artık eğitim sistemini çözdük
  • öğretmenin de bir sorumlulukları var. mesela sizi bir daha sınav yapmadı diyelim bu benim suçum dedi yapmadı herkese 90 verdi. sonra bi araştırma oldu yada müfettiş geldi yada bi şikayet diyelim. hocanın verdiği notları yazılı kağıtlarıyla ispat etmesi lazım. ki herkese aynı notu vermesi de araştırılmasına neden olabilir. sizi çağırması kurallara uygun değil ama kendisini de kurtarmalı. gitmelisin çünkü okul günleri okula gitmeme lüksün yok mazeretsiz. yazılıya girmezsen direk 0 alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Bu mesaj silindi.
    ama e okul'a girdim.orda sınav tarihleri falan hiçbirşey yazmıyor arkadaslarım bana ulaşamadı ben tatile gittim belki nasıl geri dönücem bu iş nasıl yapılabilir? yada rapormu alsam?çünkü biliyorum o adamı herkez 90+ aldı diye kaybetti numarası yapıyor cok zor sorucak acısını cıkartacak o yüzden girmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

öğretmenin de bir sorumlulukları var. mesela sizi bir daha sınav yapmadı diyelim bu benim suçum dedi yapmadı herkese 90 verdi. sonra bi araştırma oldu yada müfettiş geldi yada bi şikayet diyelim. hocanın verdiği notları yazılı kağıtlarıyla ispat etmesi lazım. ki herkese aynı notu vermesi de araştırılmasına neden olabilir. sizi çağırması kurallara uygun değil ama kendisini de kurtarmalı. gitmelisin çünkü okul günleri okula gitmeme lüksün yok mazeretsiz. yazılıya girmezsen direk 0 alırsın
    Kaybettiyse hakkında soruşturma açılabilir. Müdüre iletin konuyu olmadı milli eğitim bakanlığına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Kaybettiyse hakkında soruşturma açılabilir. Müdüre iletin konuyu olmadı milli eğitim bakanlığına.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 720p

soruşturma açılsa da kağıtlar bulunamazsa bir daha yapılmak zorunda kalınır
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

nerede yaşadığınızı unuttunuz galiba hindistan gibi b ülke burası insan hakkı diye bişey yok bu ülkede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

öğretmenin de bir sorumlulukları var. mesela sizi bir daha sınav yapmadı diyelim bu benim suçum dedi yapmadı herkese 90 verdi. sonra bi araştırma oldu yada müfettiş geldi yada bi şikayet diyelim. hocanın verdiği notları yazılı kağıtlarıyla ispat etmesi lazım. ki herkese aynı notu vermesi de araştırılmasına neden olabilir. sizi çağırması kurallara uygun değil ama kendisini de kurtarmalı. gitmelisin çünkü okul günleri okula gitmeme lüksün yok mazeretsiz. yazılıya girmezsen direk 0 alırsın
    Sınavların bitmesi resmi birşey değil, okul çıkıp yazılı olarak "Gençler sınavlar bitti, hadi artık açın k*çınızı yatın okula da gelmeseniz olur bak ne güzel internet cafeler var gidin dota oynayın" demedikçe sınavların falan bitmez. "Sınavlar bitti diye" okula gitmemeyi bahane olarak öne süremezsin. Ancak hasta olursun, rapor alırsın ve sınava daha sonra girersin. Bu "daha sonra" da sınavların e-okul sistemine son giriliş tarihinden önce olmak zorunda. Raporunu o tarihten sonraya mı ayarladın kıllık olsun diye? Hoca da sana kıllık yazar ve sınava girmediğin için e-okula 0 olarak girer sınavını.

Yani öğretmen kimseyi okula çağırmıyor. Zaten rezalet olurdu öğretmenin öğrencisini okula "çağırması". Sen oraya gitmekle yükümlüsün ve hocanın istediği zaman paşa paşa sınavını olacaksın.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kopya cektiginizi anlamistir ve bunun ustune sınav kagitlarini kaybettim numarasiyla sizi tekrar sinav yapicaktir buyuk ihtimal..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hoca kaybetmemiş sınavda copy-paste yaptığınızı anlamış.Garanti çektiğiniz çocuk yanlış yapmıştır tüm sınıfta aynı yanlışı görmüştür içinden demiştir görüşücez ulan el mi yaman bey mi yaman o sinirle gelip size cuma tekrar yapıcaz demiştir sizde üstüne oturmuşunuz anladığım kadarıyla
  • quote:

quote:

soruşturma açılsa da kağıtlar bulunamazsa bir daha yapılmak zorunda kalınır

Alıntıları Göster
    benim demek istediğim kesin tatile gidenler oldu hocalrada söylemiştik salıdan sonra gelmiyeceğimizi sen bugun gelip nasıl dersin yarın sınav yapıcam diye?yani biz neden çekiyoruz bunun acısını?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zummet

Sınavların bitmesi resmi birşey değil, okul çıkıp yazılı olarak "Gençler sınavlar bitti, hadi artık açın k*çınızı yatın okula da gelmeseniz olur bak ne güzel internet cafeler var gidin dota oynayın" demedikçe sınavların falan bitmez. "Sınavlar bitti diye" okula gitmemeyi bahane olarak öne süremezsin. Ancak hasta olursun, rapor alırsın ve sınava daha sonra girersin. Bu "daha sonra" da sınavların e-okul sistemine son giriliş tarihinden önce olmak zorunda. Raporunu o tarihten sonraya mı ayarladın kıllık olsun diye? Hoca da sana kıllık yazar ve sınava girmediğin için e-okula 0 olarak girer sınavını.

Yani öğretmen kimseyi okula çağırmıyor. Zaten rezalet olurdu öğretmenin öğrencisini okula "çağırması". Sen oraya gitmekle yükümlüsün ve hocanın istediği zaman paşa paşa sınavını olacaksın.

Alıntıları Göster
    lisedeki kuralları bilmiyorum ama üniversitede okurken okulda şöyle bir kural vardı. eğer sınav yoklama kagıdında imzan varsa ve hoca kagıdı kaybetmişse 100 alıyordun. bir kere başıma gelmişti. hoca çok aç çıktı. 100 vermemek için pazarlığa başladı. ugraşmamak için 95 e razı oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

lisedeki kuralları bilmiyorum ama üniversitede okurken okulda şöyle bir kural vardı. eğer sınav yoklama kagıdında imzan varsa ve hoca kagıdı kaybetmişse 100 alıyordun. bir kere başıma gelmişti. hoca çok aç çıktı. 100 vermemek için pazarlığa başladı. ugraşmamak için 95 e razı oldum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CyanBloodbane

Kopya cektiginizi anlamistir ve bunun ustune sınav kagitlarini kaybettim numarasiyla sizi tekrar sinav yapicaktir buyuk ihtimal..

bence kesin böyle zaten!

peki bugunden rapor alsam bugun tarihiyle o zaman olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alikum

biz o gün okulda var yazıldık sonucta bizimde böyle bir şansızmız yokmuudur?

• sen gitmezsin belki sana 90 verir sözlüden de 10 verir 50 ye düşer ortalaman tabiki doğru bişey değil ama git derim sorun olur yoksa daha zamanda kalmadı senin haberin olmadan gerçekleşir herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

sen gitmezsin belki sana 90 verir sözlüden de 10 verir 50 ye düşer ortalaman tabiki doğru bişey değil ama git derim sorun olur yoksa daha zamanda kalmadı senin haberin olmadan gerçekleşir herşey
    quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

sen gitmezsin belki sana 90 verir sözlüden de 10 verir 50 ye düşer ortalaman tabiki doğru bişey değil ama git derim sorun olur yoksa daha zamanda kalmadı senin haberin olmadan gerçekleşir herşey

rapor almıyım giriyim yani ama cok zor sorucak biliyorum düşük aldıracak herkeze! ş.refsiz adam

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

İt iti ısırmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan47

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    adam sınıfa gelmişş şimdi açıklama yapmış gerçekten kaybetmiş o yüzden yapacakmış aynı sınavı yapıcakmış dediğiniz gibi ilerde müfettiş falan gelir de belge gösteremez diye yapacakmış inş yalan söyleyip ters köşeye yatırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan47

adam sınıfa gelmişş şimdi açıklama yapmış gerçekten kaybetmiş o yüzden yapacakmış aynı sınavı yapıcakmış dediğiniz gibi ilerde müfettiş falan gelir de belge gösteremez diye yapacakmış inş yalan söyleyip ters köşeye yatırmaz.

Alıntıları Göster
    kaybettiyse hocanız yandı, bizim hocada kaybetmişti çok acayip yusufa bağlamıştı, resmi evrak olduğu için kötü bi durum, söyleyin kolay sorsun yoksa yakarlar o hocayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guenwar

kaybettiyse hocanız yandı, bizim hocada kaybetmişti çok acayip yusufa bağlamıştı, resmi evrak olduğu için kötü bi durum, söyleyin kolay sorsun yoksa yakarlar o hocayı

Alıntıları Göster
    Kardeş sınav kağıtlarını kaybedip soruşturma açılan hayatımda ben hiç öğretmen görmedim. Ama ünideyken bir arkadaş sınavda haksızlık var diye dilekçe verdi dekanlığa sonra vize kağıtları karşılaştırıldı gerçekten de haksızlık varmış. Çocuk o yazılıda 30 puan eksik almış. Sonra hoca savunma verdi gözümden kaçmış diye sonuçta öğretmen hiçbir ceza almadığı gibi çocuk hocanın diğer bütün derslerinden kalmıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.