Şimdi Ara

Yazlık Lastik Tavsiyesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 185-65-15 ölçülerinde Yazlık lastik almayı düşünüyorum. Genelde şehir içi kullandığım aracıma fiyat/performans olarak ne önerirsiniz max limitim 550 TL

Güncelleme: 600 liraya Hankook Ventus prime 3 alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 26 Kasım 2021; 15:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat/performans falken ziex ecorun 310 en idealidir.

Benim sıralamam
    1)Falken ziex ecorun
    2) bridgestone ecopia
    3)Dunlop LM 705
    4) Pirelli p1 verde
    5)sava intensa
    6) debica presto uhp
    7)falken sn110
    8)petlas progreen/starmaxx naturen

Olurdu. Fiyat ucuzluğu baz alınırsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hepsine bakıp araştıracağım.

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Bu Lastik ölçülerin de, bütçenizi Lastik başına 100 TL daha artırabilirseniz alıp alabileceğiniz en iyi lastik Goodyear Efficentgrip Performance lastikleridir, yukarıda listesi verilen tüm lastiklerden 1 Gömlek daha üstün lastiktir.

• Adamın yazdığı lastiklere bakar mısın ya tofaşa doğana takılacak lastikler hepsi. Yukarıda da söylenmiş Efficient Grip Performance a da bakılabilir ama ben aynı ebatta Hankook Ventus Prime 3 aldım. Yukarıda söylenen lastiklere bakmayın bile. Ya efficient grip performance ya da ventus prime 3.

• kartalus kullanıcısına yanıt

Yukarıdaki listedeki lastikler pek iyi değildir lakin malumunuz kur fiyatları ve berbat ekonomimizden ötürü fiyatlar acayip yükselmiş. Yakin zamana kadar 450 lira civarı olan lastikler şuan 600-700 lira civarı olmuş.

• tefennili kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bakıp araştırayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazlık lastik
    3 ay önce açıldı
    Yazlık Lastik Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hankook Ventus Prime 3 f/p lastiktir. Benim bir akrabaya aldık geçen haftalarda internet üzerinden, 460 lira idi sanırım. Rot balans taktırma dışarda yaptırdı. 2000'e falan geldi. Bütçeniz pek aşmaz bu şekilde. Son fiyatlar nedir bilemiyorum tabi. Eski aracımı satmasam ben de bu lastiği alacaktım bu arada.

• kartalus kullanıcısına yanıt

En uygun yerde 605 TL soru sahibi max 500 lira diyor. Ki bunu diyen adam 400-450 liralık lastik bakıyordur.

@smyrna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 22 Kasım 2021; 15:21:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• up

• Falken ziex alabilirsin o fiyatlara. Biraz fazla yaktırır ama en azından fren performansından ödün vermemiş olursun. Bütçe artarsa ventus prime 3 daha da artarsa conti pc6 öneririm.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

falken ziexde genel şikayet balans tutmuyor diyorlar. ventus primeda 65 yanak arıyorum fakat 60 bulabildim

• Araç nedir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Araç nedir ?

ne önemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 24 Kasım 2021; 19:40:54 >
  • smyrna kullanıcısına yanıt

dün 578 e bulmuştum üretim tarihini sordum satıcıya sağolsun hem cevap vermiş hemde fiyatı 648 e çıkarmış. yoksa alıcaktım bugün.   

• Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

665 olmuş. madem dolar bazlı yükseliş var bugün dolar 1 liraya yakın düştü fakat bunlar fiyat artttırmış

• Şu anki aracımdaki ölçü 215/50/17, Dunlop LM705W aldım, önceki araçta ölçü 195/50/15, hep Ventus Prime3 kullandık.Ölçüler farklı olsa da genel anlamda size yardımcı olabilir.

Ventuslar iyi lastikler.Yol tutuş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım, ıslak-kuru performansı 7 yıl boyunca bir sıkıntı yaşatmadı, 1 tanesi 1 kere yarıldı yenisini aldık.Görece sert lastiktir, yuvarlanma sesi bir miktar yüksek, konforsuz denemez, konforlu bir lastik de denemez, orta.Yol tutuş öncelik ise kesinlikle tercih edilir.

Dunlop LM705W’i kör atış yaparak aldım, sanırım yeni bir lastik, çok fazla inceleme yoktu.Fiyatı uygun olsun diye tercih ettim.Önceliğim kısmen yumuşak ve yuvarlanma sesi daha az olan bir lastik seçmekti, 17 jant ve 50 yanakla malum konfor minimumda.Beklentilerimi karşıladı.Kuru zemin performansı iyi, henüz yağmurlu havada yüksek hızda frenleme ihtiyacı duymadım o kısma yorum yapamayacağım.Zaten 65 yanak alırsanız bu lastik de ses ve konfor açısından sizi üzmez.

Sonuç olarak her iki lastik de alınır, hankookların dayanıklılık problemi olmadığını kullanarak tecrübe ettim.Dunlopları da ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 3.0V6 kullanıcısına yanıt

dunlop un yol sesi nasıldı ?

• arkadaşlar ventüs prime 3 buldum fakat 65 yanak üretimi yok. bu nedenle 185-60-15 olanını sipariş ettim. bir sorun yaşarmıyım 65 yanaktan sonra

@kartalus

@smyrna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 25 Kasım 2021; 13:29:29 >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Ben orijinal ebat dışına çıkmayı tercih etmiyorum ama çoğu kişi %3'e kadar değişim yapılabileceğini sorun olmayacağını söylüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.