Yazlık Lastik Tavsiyesi ?? (2. sayfa)

-
-
185/65/15 ise puntodur
-
Ben de %3'e kadar sıkıntı olmayacağını duydum. Ben direk 2016 Yaris'te 185/60/15 ebatta VP3 kullanıyorum. Bu ebatta alabileceğiniz en iyi lastiklerden biridir. Özellikle ıslak zeminde frenini çok beğendim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende b sınıfı araçta kullanacağım sizde kullanıyormussunuz sorun yoksa bende de bir problem olmaz sanırım. 2 gündür birsuru yazı yorum okudum. Yalnız yağışlı havalarda kimisi memnun kimisi memnun değil her telden bir ses ama ben VP3 aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 25 Kasım 2021; 23:35:8 >
2 gündür o kadar yorum yazı okudum ki VP3 için yağışlı havada kimisi memnun kimisi değil her telden ses geliyor. Genele baktığımda bende VP3 te karar kılıp aldım yarın gelir diye düşünüyorum.
Lastik alırken bu siteye bir göz at uygun fiyatlar ile satıyorlar. Eğer istanbul da oturuyorsun montajıda ücretsiz.
https://www.lastiksiparis.com/kategori/yaz-lastigi
-
zamanında ucuz diye aldığımız falken bile 1000 lira olmuş vay anasını .
-
övülen her markanın tam tersi yüzlerce yorumunu bulmak mümkün. ben size almayacağınız markaları yazayım gerisi zaten üç aşağı beş yukarı aynı .
1-mathador
2-sava
3-debica
4-petlas
5-kormoran
6-barum
7-dayton
bunları alırsanız ilk sene kullanırsınız sonra leğen lastiği gibi olur . genelde köye-bağa-tarlaya gidenler ucuz diye alıyordu zamanında .şimdi kaç par aoldular hiç haberim yok.
-
Fiyatı uygun lastik de iyi diye ben de 2 takım Falken almıştım. Memnun kaldim
Fiyatları baya uçmuş bida alır mıyım bilmem
Ucuz lastik diye birşey kalmamış. İthal olanlar bir yana Petlas bile 1000 TL ye dayanmış durumda...
Hata yaptık, geçen sene kaliteli 1 takım lastik alıp köşeye koyacaktık...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 temmuzunda 120 tl ye almıştım . hala kullanıyorum 3 seneye değiştiririm. o zamana bişeyler düzelir inşallah .
-
falken idare eder mi yoksa o da ilk seneden sonra leğen mi olur
-
yeni serisi var daha iyi eski seriyi neden alıyorsunuz ventus prime 4 bakın
-
o yazdığım çöplerle kıyas olmaz .falken iyidir. her türlü görevini yerine getirir . ama 200 tl fazla verip michelin alabileceksem onu alırım .
185 65 15 kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X