Şimdi Ara

Yazlık Lastik Tavsiyesi ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende cok baktım ama 65 yanak üretimi yok Ventus prime 3 te 65 yanaktan 60 düşünce değişim %-0.9 yazıyor hesapta. Yani sorun olmaz herhalde

Yazlık Lastik Tavsiyesi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 25 Kasım 2021; 14:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

185/65/15 ise puntodur

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Ben de %3'e kadar sıkıntı olmayacağını duydum. Ben direk 2016 Yaris'te 185/60/15 ebatta VP3 kullanıyorum. Bu ebatta alabileceğiniz en iyi lastiklerden biridir. Özellikle ıslak zeminde frenini çok beğendim ben.

• kartalus kullanıcısına yanıt

Bende b sınıfı araçta kullanacağım sizde kullanıyormussunuz sorun yoksa bende de bir problem olmaz sanırım. 2 gündür birsuru yazı yorum okudum. Yalnız yağışlı havalarda kimisi memnun kimisi memnun değil her telden bir ses ama ben VP3 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 25 Kasım 2021; 23:35:8 >
  • 2 gündür o kadar yorum yazı okudum ki VP3 için yağışlı havada kimisi memnun kimisi değil her telden ses geliyor. Genele baktığımda bende VP3 te karar kılıp aldım yarın gelir diye düşünüyorum.

• Lastik alırken bu siteye bir göz at uygun fiyatlar ile satıyorlar. Eğer istanbul da oturuyorsun montajıda ücretsiz.

https://www.lastiksiparis.com/kategori/yaz-lastigi

• zamanında ucuz diye aldığımız falken bile 1000 lira olmuş vay anasını .

• övülen her markanın tam tersi yüzlerce yorumunu bulmak mümkün. ben size almayacağınız markaları yazayım gerisi zaten üç aşağı beş yukarı aynı .

1-mathador

2-sava

3-debica

4-petlas

5-kormoran

6-barum

7-dayton

bunları alırsanız ilk sene kullanırsınız sonra leğen lastiği gibi olur . genelde köye-bağa-tarlaya gidenler ucuz diye alıyordu zamanında .şimdi kaç par aoldular hiç haberim yok.

• trak76 T kullanıcısına yanıt

Fiyatı uygun lastik de iyi diye ben de 2 takım Falken almıştım. Memnun kaldim

Fiyatları baya uçmuş bida alır mıyım bilmem

• Ucuz lastik diye birşey kalmamış. İthal olanlar bir yana Petlas bile 1000 TL ye dayanmış durumda...

Hata yaptık, geçen sene kaliteli 1 takım lastik alıp köşeye koyacaktık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • websosyal kullanıcısına yanıt

2017 temmuzunda 120 tl ye almıştım . hala kullanıyorum 3 seneye değiştiririm. o zamana bişeyler düzelir inşallah .

• trak76 T kullanıcısına yanıt

falken idare eder mi yoksa o da ilk seneden sonra leğen mi olur

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

yeni serisi var daha iyi eski seriyi neden alıyorsunuz ventus prime 4 bakın

• .Eray. kullanıcısına yanıt

o yazdığım çöplerle kıyas olmaz .falken iyidir. her türlü görevini yerine getirir . ama 200 tl fazla verip michelin alabileceksem onu alırım .

185 65 15 kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.