Şimdi Ara

Yazılım+ Downpipe Accent Blue 1.6 CRDI 0-215

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçta iki kişi+ full bagaj var. Çekim kalitesi düşük oldu. Edit: Araç 185 HP. Edit 2: Mobilden göremeyenler için başka siteye upload ettim.http://sendvid.com/7mrh6srk
    Not: arkadaşlar araç benim değil gördüm sizinle paylaşmak istedim, en kısa sürede detaylarını öğrenip sizinle paylaşacağım. Jantları 14 teneke tek bildiğim bu. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddemons -- 9 Haziran 2016; 10:37:02 >

• Maşallah araç ucacak az daha yükleseniz :)
  • Değişik bir deneme olmuş. Toplamda kaç beygir alınabiliyor bu haliyle ? Birde 210 dan sonra gelen uğultu sesi var o nedir.
  • Ssangyong korando sports pikapla ankara otobanda 5 kişi + bagaj ile 205-210 gibi bir hız görmüştüm ben de

Araç gayet iyi hızlanıyor, yüksek hızda gelen vınlama sesi de bana dogbox şanzımanları hatırlattı, çok hoşuma gidiyor onların sesi.
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    araç 185 HP . Ben de Blue kullanıyorum ama bu benim değil benimki stok
  • Hyundainin bu dizel motorları tam uçak. Bugün gördüm bi tane Era crdi. BMW e46 ula kapışıyordu ve hiç te arkada kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki frenlere ve suspansiyona el attınız mı hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 1.6 XT ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reddemons R kullanıcısına yanıt
    Araç duman atıyor mu? yada ne kadar atıyor?
  • Bu bildiğin gti olmuş
  • Youtube de 200 hp olanı görmüştüm efsane gidiyor bunun gibi

CRDi dayanıklı fakat bu işlemler ile ne kadar kaybı olur acaba

Video için çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık

• James Bond arabadan sis bombası atacağına dizel arabayı çipleseymiş keşke diye geçirmiştim bir tarihler içimden...

• Sol şeridim fatihine vak sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Peki frenlere ve suspansiyona el attınız mı hocam?

Genelleme yapmak istemem ama bu adamlar sol şeritte selektör atayım kafasında çoğu

süspansiyonların ve frenlerin de en az beygir kadar önemli olduğunu düşündüklerini düşünmüyorum . Ha şu da var bu adamlar Roll peşinde bir piste girip gazlamazlar o yüzden süspansiyon veya frenler virajlı yollar yoksa bir işe yaramaz .

136 dan 180 e çıkartılan arabanın motoru bir sonraki kullanıcısı için çok güzel tadımlık küfürler eşliğinde olur . Satacak kişi sonra niye kulağım çınlıyor demesin.

Fena gidiyor ona lafım yok tabi ama geleceğin 1.7 dizel corsası işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Haziran 2016; 3:19:33 >

• arkasına GTI KILLER yazılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Peki frenlere ve suspansiyona el attınız mı hocam?

Genelleme yapmak istemem ama bu adamlar sol şeritte selektör atayım kafasında çoğu

süspansiyonların ve frenlerin de en az beygir kadar önemli olduğunu düşündüklerini düşünmüyorum . Ha şu da var bu adamlar Roll peşinde bir piste girip gazlamazlar o yüzden süspansiyon veya frenler virajlı yollar yoksa bir işe yaramaz .

136 dan 180 e çıkartılan arabanın motoru bir sonraki kullanıcısı için çok güzel tadımlık küfürler eşliğinde olur . Satacak kişi sonra niye kulağım çınlıyor demesin.

Fena gidiyor ona lafım yok tabi ama geleceğin 1.7 dizel corsası işte

Doğru olan piste girmek ama açıkçası ülkemizdeki o ücretler ile kimse piste girip gazlamaz.

Edit: 1.6 Tdı pololardanda aynı işlemler ile saçma sapan güçler elde ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 9 Haziran 2016; 3:30:58 >

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    hocam araç benim değil detayları en kısa zamanda öğrenip sizinle paylaşacağım

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    yapma hocam 1.7 dti ile Crdi ile karşılaştırmışsın. 1.6 crdinin stok hali bile chipli dti motoru zorlar. zira 1.7 motora rağmen stok hali 75 hp. ayrıca kasa olarak da corsadan daha iyidir. Daha iyi tutunur.blue 1255 kilo herkes bir ton hafif der geçer

• Allah allah mobilden videoyu bi ben mi göremiyorum

• Aracın lastik ebadı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Allah allah mobilden videoyu bi ben mi göremiyorum

Bende göremiyorum mobilde. Fransiz kaldık olaya ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.