Şimdi Ara

Yazılım+ Downpipe Accent Blue 1.6 CRDI 0-215 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bi siteye yükledim bakabilirsiniz, konuyu da editledim.http://sendvid.com/7mrh6srk
  • 200lerden sonra gelen uğultu korkunç, ölümün sesi dedim
  • kucuk lamborghini zaten bunlar adamlar kalıtelıa arac yapıyorlar tebrıkler hyundai . Ama suratı tasvip etmıyorum cok sakıncalı
  • bu konuyu nerde gormustunuz linkini atar mısın?
  • oha yanlış görmediysem 0-160 kmh'si 15 sn civarında..Benim ki 25 sn çok anormal geldi helal olsun
  • Ne lanet bir siteye yuklediniz hocam su videoyu ya reklamdan acilmiyor video.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

oha yanlış görmediysem 0-160 kmh'si 15 sn civarında..Benim ki 25 sn çok anormal geldi helal olsun

ben de baktım hocam 21 saniye diye bir sonuç çıkardım
  • baskı balata volan şanzıman senkromeç pert olmuştur. temiz diye alacak kişiye Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 10 Haziran 2016; 0:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

oha yanlış görmediysem 0-160 kmh'si 15 sn civarında..Benim ki 25 sn çok anormal geldi helal olsun

ben de baktım hocam 21 saniye diye bir sonuç çıkardım

Aman öyle olsun kendi aracımdan soğuttu bi an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14jant & lastik ile ne kadar yol tutuşu olur? 250 bassa ne yanlış anlamayın hyundai = 90dan sonra intihar.
  • araba ne gidiyor be vallahi süper olmuş ama araba bu haliyle 1 sene sonra bir sürü arıza verecektir ya şanzıman ya motor bırseylerı kucaklayacaktır arkadaş
    fuzılı masraf
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.