Şimdi Ara

Yavru köpeğim ağlıyor.[CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
28.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aylık bir akita inum var.Banyoda ve balkonda bakıyorum.Evin içine pek sokmamaya çalışıyorum.
    Normalde önceden yemeğini yer suyunu içip yatardı.Aç olduğunda , tuvaleti yada uykusu geldiğinde ağlardı fakat
    şimdi ihtiyaçlarını gördüğüm halde uyumuyor sakinleşmiyor.Evin içine girdiğinde susuyor.
    Banyoya yada balkona soktuğumda hiç susmadan ağlıyor.Gece beni hiç yatırmadı 1 saat arayla hep uyanıp ağlıyordu.

Bi tanıdığım radyo açıp baş ucuna koymamı söyledi uyur diye.

Bu ciddi bi sorun ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen.

• ciddi değil benim kangalım vardı 12 günlük ben yanından gidince ağlamaya başlardı sonra susardı
    kendi fotonu bastır maket falan yap yanına koy kısık seste oyunhavası aç bide
  • Ne kadar aldin? Ve adi Hachi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgi göster bu zamanlarında bende husky vardı ilk aldığım 3 gün uluma ağlama ne ararsan vardı ama bazen uyumadim onu uyuttum dibimde başında durdum sürekli igilendim 3 güne bitti

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına oyuncak biraz büyük bir köpek koy bazı köpeklerde cidden işe yarıyor

• Çıkar köpeğin suratına vur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Yanına oyuncak biraz büyük bir köpek koy bazı köpeklerde cidden işe yarıyor

denemek lazım fakat hiç bişeyden mutlu olmuyor gibime geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

ciddi değil benim kangalım vardı 12 günlük ben yanından gidince ağlamaya başlardı sonra susardı

ya ciddi çünkü evin içinde gezdiği süre içinde tuvalet eğitimi tam olmadığı için tuvaletini ediyor.Yanı sıra gece bizide uyutmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

ilgi göster bu zamanlarında bende husky vardı ilk aldığım 3 gün uluma ağlama ne ararsan vardı ama bazen uyumadim onu uyuttum dibimde başında durdum sürekli igilendim 3 güne bitti

bu köpekleri eğiten bi çiftlik sahibi tanıdığımla görüştüm çok fazla ilgiden ben olmadığım zamanlar sorunlar çıkartabileceğini söyledi.

quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Ne kadar aldin? Ve adi Hachi mi?

1000 tl ye aldım adı efe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasDenqqq -- 27 Ağustos 2012; 10:16:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MasDenqqq

quote:

ciddi değil benim kangalım vardı 12 günlük ben yanından gidince ağlamaya başlardı sonra susardı

ya ciddi çünkü evin içinde gezdiği süre içinde tuvalet eğitimi tam olmadığı için tuvaletini ediyor.Yanı sıra gece bizide uyutmuyor.

büyüyünce geçebilir ya
    bi arkadaş demiş yanına oyuncak köpek koy diye
    kangal da işe yaramadı ama bilmiyorum bunda yarar belki
  • ağlatma lan hayvanı zaten hassasım bu aralar kedilerimi göndermek zorunda kaldım
  • quote:

quote:

quote:

büyüyünce geçebilir ya
    bi arkadaş demiş yanına oyuncak köpek koy diye
    kangal da işe yaramadı ama bilmiyorum bunda yarar belki

Banyo ve balkonu neden sevmiyor ben onu anlamadım orda kalmak hiç istemiyor.

• nasıl alışırtırırsan öyle gider. bende evde besledim komsular sikayet etmesin diye agladıgında yanıma aldım yanımda yatırdım sonra hep yataga geldi kısın uzerimde uyudu essek kadar olunca da koye yolladım. simdi yine sımarık illa sabah 6da cıkıp gezecek tek basına da gezmiyor yanında birisi olacak paşanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

nasıl alışırtırırsan öyle gider. bende evde besledim komsular sikayet etmesin diye agladıgında yanıma aldım yanımda yatırdım sonra hep yataga geldi kısın uzerimde uyudu essek kadar olunca da koye yolladım. simdi yine sımarık illa sabah 6da cıkıp gezecek tek basına da gezmiyor yanında birisi olacak paşanın...

ne yapmamı önerirsin nasıl davranayım.Lütfen yardımcı ol çünkü çözüm üretemezsem mecburen başkasına vericem ve güvenilir onu en az benim kadar sevecek sonradan ortada bırakmayacak birini bulamam.
  • Gayet doğal 2 goldenım var tecrübe ile sabit yatarken tshortunu koyuyorsun sorun çözülüyor :) ve sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: buble-R

Gayet doğal 2 goldenım var tecrübe ile sabit yatarken tshortunu koyuyorsun sorun çözülüyor :) ve sonra

abi yatmıyorki ben atletimi koymuştum işte bi aralar.zaten t-shirt ün üstüne filan yatmıyor sıcak oluyor diye fayans da yatıyor :)

• Senin köpeğin asosyal olmuş sosyal fobi var köpekte biraz ortamlara aksın

• Kesilmez dostum belli bir süre böyle gider ağladığında kesinlikle yanına gitme bir zaman sonra olay çözülür.

Bana da radyo koy atlet koy falan diyolardı hiç biri işe yaramıyor. Çünkü köpek senin yanına gelmek istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accio

Senin köpeğin asosyal olmuş sosyal fobi var köpekte biraz ortamlara aksın

Aşıları henüz tam değil hastalık kapar diye dışarı çıkarmıyorum.Birde benden başka herkese saldırgan yetişsin diyede kimseye göstermemeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Kesilmez dostum belli bir süre böyle gider ağladığında kesinlikle yanına gitme bir zaman sonra olay çözülür.

Bana da radyo koy atlet koy falan diyolardı hiç biri işe yaramıyor. Çünkü köpek senin yanına gelmek istiyor.

sanırım haklısın ne zamana kadar bu böyle devam edicek bi bilgin varmı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

nasıl alışırtırırsan öyle gider. bende evde besledim komsular sikayet etmesin diye agladıgında yanıma aldım yanımda yatırdım sonra hep yataga geldi kısın uzerimde uyudu essek kadar olunca da koye yolladım. simdi yine sımarık illa sabah 6da cıkıp gezecek tek basına da gezmiyor yanında birisi olacak paşanın...

ne yapmamı önerirsin nasıl davranayım.Lütfen yardımcı ol çünkü çözüm üretemezsem mecburen başkasına vericem ve güvenilir onu en az benim kadar sevecek sonradan ortada bırakmayacak birini bulamam.

bahceli evin yoksa hic besleme bak kucukken idare ediliyor da buyuyunce cok zor. yarın o kopek buyuyecek evde durmaz dogasına aykırı o kopeklerin. benim oturdugum ev studyo tarzı 1+1 idi site içerisinde bakmak inan cok zor, köpegi eve bırakıp kız arkadasımla dısarı bile cıkamadık yalnız basına bırakıp 4 ay boyunca evde tıkıldık kaldık.. hayatımızı da etkiliyor, psikolojik olarak da cok alıstım bi müddet sonra kimseye de veremedim. şimdi sımartılmıs cocuk gibi kücükken gördüğü ilgiyi istiyor annem bakıyor memlekette o da cok alıstı bebegi gibi bakıyor ona ben bazen cok sımarınca elimi kaldırıyorum vurmak için "biz sana vuruyo muyuz vurma benim ogluma" diyor ..

yani en basından iyice dusunup karar vermek lazım daha sonra sen de vazgecemezsin. evde kopek beslemek hem guzel hem de hayatı zorlastıran, yasamı etkileyen bir olay.. bahce kopegi değil ki bagla dursun, onune yemek ver yesin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.