Şimdi Ara

Yavru köpeğim ağlıyor.[CİDDİ KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
28.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lethero

quote:

Orijinalden alıntı: MasDenqqq

quote:

nasıl alışırtırırsan öyle gider. bende evde besledim komsular sikayet etmesin diye agladıgında yanıma aldım yanımda yatırdım sonra hep yataga geldi kısın uzerimde uyudu essek kadar olunca da koye yolladım. simdi yine sımarık illa sabah 6da cıkıp gezecek tek basına da gezmiyor yanında birisi olacak paşanın...

ne yapmamı önerirsin nasıl davranayım.Lütfen yardımcı ol çünkü çözüm üretemezsem mecburen başkasına vericem ve güvenilir onu en az benim kadar sevecek sonradan ortada bırakmayacak birini bulamam.

bahceli evin yoksa hic besleme bak kucukken idare ediliyor da buyuyunce cok zor. yarın o kopek buyuyecek evde durmaz dogasına aykırı o kopeklerin. benim oturdugum ev studyo tarzı 1+1 idi site içerisinde bakmak inan cok zor, köpegi eve bırakıp kız arkadasımla dısarı bile cıkamadık yalnız basına bırakıp 4 ay boyunca evde tıkıldık kaldık.. hayatımızı da etkiliyor, psikolojik olarak da cok alıstım bi müddet sonra kimseye de veremedim. şimdi sımartılmıs cocuk gibi kücükken gördüğü ilgiyi istiyor annem bakıyor memlekette o da cok alıstı bebegi gibi bakıyor ona ben bazen cok sımarınca elimi kaldırıyorum vurmak için "biz sana vuruyo muyuz vurma benim ogluma" diyor ..

yani en basından iyice dusunup karar vermek lazım daha sonra sen de vazgecemezsin. evde kopek beslemek hem guzel hem de hayatı zorlastıran, yasamı etkileyen bir olay.. bahce kopegi değil ki bagla dursun, onune yemek ver yesin..

1000 tl verdim alırken.
    Köpeği çiftlikten almıştım sadece bu cins köpeklerle uğraşan bi çiftlikten.Aradım çiftlik bile tekrar almıyor oda bedava verdiğim halde.
    Bırak satmayı yeni yuva bile nasıl bulucam onu bilmiyorum.

• köpeklere fısıldayan adam vardı ona sorun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Accio

Senin köpeğin asosyal olmuş sosyal fobi var köpekte biraz ortamlara aksın

Aşıları henüz tam değil hastalık kapar diye dışarı çıkarmıyorum.Birde benden başka herkese saldırgan yetişsin diyede kimseye göstermemeye çalışıyorum.

Çok yanlış yapıyorsun onu sosyalleştirmen lazım zaten Akitalar korumacıdır sosyalleştir köpeği ama her önüne gelene sevdirme iyiyi kötüyü anlasın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl alışırtırırsan öyle gider. bende evde besledim komsular sikayet etmesin diye agladıgında yanıma aldım yanımda yatırdım sonra hep yataga geldi kısın uzerimde uyudu essek kadar olunca da koye yolladım. simdi yine sımarık illa sabah 6da cıkıp gezecek tek basına da gezmiyor yanında birisi olacak paşanın...

ne yapmamı önerirsin nasıl davranayım.Lütfen yardımcı ol çünkü çözüm üretemezsem mecburen başkasına vericem ve güvenilir onu en az benim kadar sevecek sonradan ortada bırakmayacak birini bulamam.

bahceli evin yoksa hic besleme bak kucukken idare ediliyor da buyuyunce cok zor. yarın o kopek buyuyecek evde durmaz dogasına aykırı o kopeklerin. benim oturdugum ev studyo tarzı 1+1 idi site içerisinde bakmak inan cok zor, köpegi eve bırakıp kız arkadasımla dısarı bile cıkamadık yalnız basına bırakıp 4 ay boyunca evde tıkıldık kaldık.. hayatımızı da etkiliyor, psikolojik olarak da cok alıstım bi müddet sonra kimseye de veremedim. şimdi sımartılmıs cocuk gibi kücükken gördüğü ilgiyi istiyor annem bakıyor memlekette o da cok alıstı bebegi gibi bakıyor ona ben bazen cok sımarınca elimi kaldırıyorum vurmak için "biz sana vuruyo muyuz vurma benim ogluma" diyor ..

yani en basından iyice dusunup karar vermek lazım daha sonra sen de vazgecemezsin. evde kopek beslemek hem guzel hem de hayatı zorlastıran, yasamı etkileyen bir olay.. bahce kopegi değil ki bagla dursun, onune yemek ver yesin..

1000 tl verdim alırken.
    Köpeği çiftlikten almıştım sadece bu cins köpeklerle uğraşan bi çiftlikten.Aradım çiftlik bile tekrar almıyor oda bedava verdiğim halde.
    Bırak satmayı yeni yuva bile nasıl bulucam onu bilmiyorum.

Bana verebilirsin

Not:Ciddiyim

• Hocam sahilde veya dışarı da gezdirmeye çalış . O orada bir eğlence bulur kendine , ya da parfüm sıkılı bir yumak ver kendisine , 2-3 gün sonra başka parfüm sıkarsın yine verirsin. Oyalarsın böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Hocam sahilde veya dışarı da gezdirmeye çalış . O orada bir eğlence bulur kendine , ya da parfüm sıkılı bir yumak ver kendisine , 2-3 gün sonra başka parfüm sıkarsın yine verirsin. Oyalarsın böyle.

Henüz yaşı küçük dışarı çıkınca hastalık kapabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Hocam sahilde veya dışarı da gezdirmeye çalış . O orada bir eğlence bulur kendine , ya da parfüm sıkılı bir yumak ver kendisine , 2-3 gün sonra başka parfüm sıkarsın yine verirsin. Oyalarsın böyle.

Henüz yaşı küçük dışarı çıkınca hastalık kapabilir.

Bana versene Köpeği
  • Dostum aşılarını yapmadan dışarı falan çıkarma köpeği. Aşılarına bir önce başla aksatma ağlama sorununu kesemezsin alışması lazım işi baştan sıkı tut alma yanına zamanla alışıcaktır yalnız kalmaya çok işine yarar ilerde.

Edit: eğer bakamazsan internetten satmaya çalış köpeği aldığın fiyatın biraz altından satabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleEyes37 -- 28 Ağustos 2012; 22:54:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.