Binbaşı
04 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 116 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba, gectigimiz gunlerde dairemizin kapi otomatigi basmiyordi. Ariza asagidaki zildeymis fakat ben evdeki telefon arizali diye kurcaladim ve baglanti semasini karistirdim. Diafon calisiyor, zil eskisinden az cikiyor, kapi otomatigine basinca calistirmiyor. Kablo baglantisini renklere gore yaptim ama bir fazlalik var ve siyah renk kablo yok. Sari ve yesil bosta.

Nasil duzeltebilirim?
Android mobil uygulamasında favoriye eklediğim 54608 yanıtlı ana konuda son mesaja gitmek tam bir zulum. üstteki alt üst oklarına bassam da sürekli konunun ilk mesajı geliyor sonra uğraş dur. Web sürümündeki gibi "son mesaja git" butonu yapsanız ya nasıl makbule geçer.
Dis cephede balkondan ulasilmasi zor konumda olan boru uzerindeki izolasyon bantlari 2 sene icinde dagilmaya basladi. Yaz kis korumasiz konumda durdugu icin asinmasi dogal diye dusunuyorum. Benim yapabilecegim, ya da yapmam gerekli bir müdahale var midir? Yoksa tamamen soyulup dokulmesini, sungerin ortaya cikmasini, ilerde bir gun bir sey olursa o zaman halledilir diye bekleyim mi? Ya da kisaca bantlarin soyulup dokulmesi ne kadar onemli?
Gelen bildirimde hata var aynisindan 4 tane geliyor.

Cihaz: iPhone5,2 (10.3.2)
Sürüm: 2.0 (22050)
uzun bir süredir sabahları bilgisayarı açtığımda bu şekilde oluyor çizgiler 2-3 dakika sonra sanırım monitör ısınınca gidiyor. sebebi nedir sıkıntı kabloda mı yoksa iletkenlerde mi ?
avansiptal yazıp 7000 e gönderiyorum hatali mesaj gönderdiniz diyor. biraz araştırınca 7505den de iptal edildiği söyleniyor fakat oraya mesaj attığımda da mevcut durumda aboneliğiniz bulunmamaktadır yazıyor, fakat yine her ay yenileniyor. çözemedim bu işi, var mı güncel çözümü?
Anasayfamda her 5 paylasim arasina 1 reklam koymus artik önceleri bu kadar fazla yoktu. Bir ayariyla da oynamadim nedir anlamadim? Var mi benim gibi ?
telsiz işletim ücreti kesildiği için paket alamıyorum 2 lira gönderebilecek olanın banka hesabına 3 TL gönderebilirim.

düzeltme: avans lira ile ihtiyaç giderildi.
ios 8'in derdi bitmedi arkadaşlar şimdi de yeni fark ettiğim müzikler karışık bir vaziyette. şöyle ki listelemeyi sanatçılar olarak yaptığımda "albüm ismi bilinmeyenler" hepsi tarkan olarak görülüyor ..

tarkanın 2 şarkısı var hepi topu. şarkıyı dinlemek istediğimde doğru şarkı çalıyor ama listede farklı isimde.

aynı sorunu yaşayan var mı ve nasıl düzelir?

https://discussions.apple.com/thread/6541502 şurada da aynı sorunu yazmışlar silip tekrar yükleyince düzeliyor ama bir süre sonra yeniden karışıyor diye yazmışlr ama çözüm gibi durmuyor.
iphone 5 ios 7.1.2 yüklü telefonumda uzun bir süredir dikkatimi çeken problem şöyle. safarideyken msj gelince görüntüle dediğimde görüntüleyemiyorum illa ki safariden çıkmak gerekiyor. örnek olarak halkbank internet şubesindeyken telefona gelen kodu girmek için safariyi kapatıp mesajı açmak gerekiyor. bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen birileri var mıdır?

saygılar.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Seat
Takım
Galatasaray
TV
LG
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.979
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 14.727 (Bu ay: 279)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.748 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.