Şimdi Ara

YAVRU KEDİLERİ ANNESİ TERKETTİ GALİBA NE YAPABİLİRİM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta falan önce kedinin biri sürekli apartmanın kapısında bekliyordu kapı açılır açılmazda içeriye dalıyordu heme. bir kaç gün sonra öğrendik ki apartmanın deposuna yavrulamış 2 gün önce yavrulardan birini apartmanın girişinde gördüm diğer yavrular ve anne yoktu ortada bende nasıl olsa almaya gelir dedim ve müdahele etmedim.ama dün yine bu yavruyu tek gördüm ve sürekli mi,yevlayıp duruyordu acı acı bende annesi bunu terketti sanırsam diye eve getirdim suyal sütü karıştırdım ılıttım biberonla içirmeye kalktım ama ne yazık ki doğru düzgün içemiyo hayvan ona annesinin dısında bakmak çok zor gerçekten.2 3 saat öncede apartmana girerken yavru kedi miyavlaması geliyordu asagıya depoya indim baktım 4 tane daha yavru var görebildiğim.bende evdeki kediyide diğer yavruların yanına götürdüm anneleri gelir de bakar diye.ama galiba annelerinin basına bir iş geldi 2 gündür falan hiç girip çıktıgını görmedim yavrular sürekl, çaresizce miyavlayıp duruyolar.
    ne yapabilirim dostlar sizden önerileri bekliyorum.bakabilsem gerçekten bakarım ama ne süt içiyolar ne birşey yiyorlar.anneleri gelmeyecek gibi.çok üzülüyorum bu hallerine ama elimdende hiç birşey gelmiyor

• nerde oturuyorsun hacım ? belki alırım ben beslerim 1 tanesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedik

nerde oturuyorsun hacım ? belki alırım ben beslerim 1 tanesini

ankaradayım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

quote:

nerde oturuyorsun hacım ? belki alırım ben beslerim 1 tanesini

ankaradayım dostum

Alıntıları Göster
    ben istanbuldayım :( neyse kardeş şırınga varya onlarla sütü çek kedinin ağzına zorla ( canını acıtmadan) yavas yavas ittir elinle içir o içer oyle oyle biberona dön

• quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

ben istanbuldayım :( neyse kardeş şırınga varya onlarla sütü çek kedinin ağzına zorla ( canını acıtmadan) yavas yavas ittir elinle içir o içer oyle oyle biberona dön

Alıntıları Göster
    Ne yap ne et ölmesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Ne yap ne et ölmesinler

Alıntıları Göster
    içlerinden 1 tanesini alabilirsin.Geri kalanlarıda veterine götürüp,aşılarını yaptırıp temizletip,petshop'ta satabilirsin
  • Yapmayı biliyon bakmayıda bilecen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi sahiplenicem fakat
    9 yıl önce açıldı
    Erkek kedi mi dişi kedi mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

onu da denedim ama başarılı olamadım ne yazık ki.agzına sokuyorum şırıngayı biraz sıkıyorum hemen kafasını çeviriyo çıkarıyo agzından.çok zor valla çokk tekine bakamıyoduk birde beş tane oldular umarım anneleri bir an önce döner:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

içlerinden 1 tanesini alabilirsin.Geri kalanlarıda veterine götürüp,aşılarını yaptırıp temizletip,petshop'ta satabilirsin

hacım iyi diyon güzel diyonda sokak kedisi tekir kedileri petshoplar ne yapsın bizim burda ücretsiz veriyor petshoplar bide alıp başlarına belamı alacaklar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

quote:

hacım iyi diyon güzel diyonda sokak kedisi tekir kedileri petshoplar ne yapsın bizim burda ücretsiz veriyor petshoplar bide alıp başlarına belamı alacaklar ?

Alıntıları Göster
    Üzücü bir durum.Annelerinin gelmediğinden emin olana kadar 1 hafta bakmaya çalış ondan sonra sahiplenmek istiyen birilerini bulursan onlarla görüş olmadı hayvan barınaklarına götür.Petshop taraftarı değilim hayvanlara işkence çektirmenin manası yok.

• quote:

quote:

petshopa da sordum zaten biz bakamayız dediler
  • quote:

quote:

satmasına gerek yok gitsin versin bir kuruma bakabilecek birine yazık olmasın hayvanları
  • quote:

quote:

quote:

satmasına gerek yok gitsin versin bir kuruma bakabilecek birine yazık olmasın hayvanları

tabiki yazık günah ölmesinler bunları en iyisi barınağa ver dicem ama bizim burdaki bi kaç barınağa gittim hiç iyi bakmıyorlar zavallılar aç susuz yatıyorlar sizin ordakileri bilemem yada bakma imkanın varsa bi kaçına bak diğerlerini akrabalarına ver derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Egot

Üzücü bir durum.Annelerinin gelmediğinden emin olana kadar 1 hafta bakmaya çalış ondan sonra sahiplenmek istiyen birilerini bulursan onlarla görüş olmadı hayvan barınaklarına götür.Petshop taraftarı değilim hayvanlara işkence çektirmenin manası yok.

bakmaya çalışıyorum ama çok zor gerçekten küçücükler daha içemiyolar bile verdiğim sütü annelerinin dışında çok zor bunların beslenilmesi.barınak mantıklı aslında ama orda da ilgilenirlermi yoksa bi köşeye bırakıp ölüme mi terk ederler emin değilim
  • quote:

quote:

bakmaya çalışıyorum ama çok zor gerçekten küçücükler daha içemiyolar bile verdiğim sütü annelerinin dışında çok zor bunların beslenilmesi.barınak mantıklı aslında ama orda da ilgilenirlermi yoksa bi köşeye bırakıp ölüme mi terk ederler emin değilim

Alıntıları Göster
    Tüm yorumları okumadım ama, KESELİNLİKLE SÜTÜ DİREK VERME SİNDİREMEZLER ! SÜTÜ AYNI ORANDA SU İLE KARIŞTIRIP VER

Barınaklara bırakma bakacaklarını sanmıyorum ( ama yinede bi araştır sen ),yokki ABD deki gibi veterinerler koskoca ülkede sen kediyi sıcak tut,sütü suyla karıştırıp ver.özen göster,sevgi göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 15 Eylül 2011; 1:47:25 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    En iyisi bu konu hakkında bir veterinerden yada internetten bilgi toplamak en azından beslenme açısından.Bilmiyorum barınak ta ne olur ama öbür türlü zaten ölürler en azından iyi bir yer bulmak lazım istersen araştırayım bu konu hakkıda bilgi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam durumun çok zor ama lütfen o hayvanlara sahip çık aç bırakma.. zamanında bende çok ama çok küçük kedi beslemiştim.. hayvan süt içmeyi bilmiyordu.. ama o zamanlar bir aseton vardı, biberonun küçüğü gibi şişesi vardı.. neyse öyle öyle kucağımda içiriyordum sütü.. ama sende şırıngayla halledebilirsin.. yazık hayvanlara

• quote:

En iyisi bu konu hakkında bir veterinerden yada internetten bilgi toplamak en azından beslenme açısından.Bilmiyorum barınak ta ne olur ama öbür türlü zaten ölürler en azından iyi bir yer bulmak lazım istersen araştırayım bu konu hakkıda bilgi

ilgin için teşekkür ederim dostum elimden geliği kadarıyla bakmaya çalışacam artık.bir iki gün daha annesinin gelmesini bekleyecem eğer gelmezse o zaman bir çözüm arayacağım artık
  • quote:

quote:

ilgin için teşekkür ederim dostum elimden geliği kadarıyla bakmaya çalışacam artık.bir iki gün daha annesinin gelmesini bekleyecem eğer gelmezse o zaman bir çözüm arayacağım artık

Alıntıları Göster
    Ayrıca o inek sütü anne sütü görevi görmiyebilir haliyle alması gereken vitaminleri alamaz belki bunun için bir ilaç veya vitamin vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

hocam durumun çok zor ama lütfen o hayvanlara sahip çık aç bırakma.. zamanında bende çok ama çok küçük kedi beslemiştim.. hayvan süt içmeyi bilmiyordu.. ama o zamanlar bir aseton vardı, biberonun küçüğü gibi şişesi vardı.. neyse öyle öyle kucağımda içiriyordum sütü.. ama sende şırıngayla halledebilirsin.. yazık hayvanlara

Alıntıları Göster
    Hocam ankaranın neresindesin ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.