Şimdi Ara

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Illuminn

kızları em çocukları çöpe at,

• Sigara filan içme . Gir onların ortamına biraz karı kız götür geri çıkarsın tek takılırsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

asosyal olmanın faydaları lise 2 ye gdçtim daha öyle ortama girmedim

asosyal değilim kesinlikle kardeşim ama bu gidişle öyle olacağım çünkü izmirdeki yaşıtlarımın büyük bölümü böyle.geri kalanlarıda bana denk gelmiyor herhalde.

yanlış anlamada İZMİR de yaşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 19 Ağustos 2013; 12:00:02 >
  • Sende emecektin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

bu gün bir arkadaşımla onun tanıdıklarından oluşan bir grupla yarım saat kadar oturmak zorunda kaldık.fakat beş dakika geçmeden oradan ayrılmak istedim.çünkü kızlar benim biilmeidğim küfürleri ediyor,erkeklerse kızlara kardeşim deyip orasını burasını ellemeye çalışıyordu.15 yaşında olmalarına rağmen sigaranın birini bitirip öbürünü yakıyorlardı.bir erkek sevgilisinin kucağında otururken memesini ısrıdı yahu.hiç utanma arlanma kalmamış bunlarda.bir tanesi elini kızın göğsine soktu çaktırmadan.hayatımda öyle pis bir ortama girmemiştim.kızın biriyle yalnız kalınca hemen yan taraftaki bir çocuk eliyle cinsel münasebet işareti yaptı.indir lan elini kolunu terbiyesiz herif dedim ben de.ama herkes bunu normal karşılamıştı ben anlatınca.bu sene iyi bir anadolu lisesine gideceğim ama oradaki öğrenciler bunlar gibi olmaz inşallah.gerçi kayıt yaptırıken askılı tişörtünün üstünde jack daniels resmi olan,şapkasını ters çeviren tipler gördüm.e haliyle insan böyleleriyle konuşmak bile istemiyor sonra da asosyal deniyor benim gibilere.bu güne kadar arkadaşlarımın yüzüne güldüm ortama ayak uydurdum ama artık yeter.olmadığım bir insan gibi davranmayacağım ve istemediğim ortamlarda bulunmayacağım.anlatacak kimsem yoktu rahatladım yahu.

hayır evlat senin sorunun ILIK olman. Hayat boyledir. Hatta hayattaki en guzel sey. Bir kizim memesini isirabilmektir okumayi birak ve sevis

senin gibiler yüzünden bozmayacağım ağzımı değmezsin.

kardeş bir de senin Ailenden başka hayatta iyiliğini isteyen olmaz,kimseden etkilenme Ailenin sözünden çıkma o yaşlardan biz de geçtik,az çok anlıyorum piskolojini,kendin gibi ol,insanlar arkandan konuşabilir hiç takma.

• Bende senle yaşıtım böyle ortamlar her yerde var bizim buralarda da böyle şeylerden oldum olası nefret ederim bende 2-3 tane düzgün arkadas var benim gibi ben onlarla takılırım sen arkadas bul takıl diğerlerini takma onlar gercekten gocık tip oluyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soarus -- 19 Ağustos 2013; 11:59:02 >
  • Hangi okuldasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

/>

Ulan Güldürdün

Filmin Adı Bekleniyor...

• Kosa kosa topladigim malzameyle osbir patlatmaya gitm demiyor da, utandim kactim diyor.

• Hangover hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 19 Ağustos 2013; 12:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne İçirdiniz Lan Bana

quote:

quote:

seviyorum asosyalliği okulda kafana göre birini bul misal ben Dw izleyen birilerini aradım birini buldum böyle ilgi alanların varsa tam senin kafadan adam bulursun

ilgi alanına göre değil,ar namus bilen,efendi,düzgün insanlarla konuşacağım artık.sonuçta ilgi alanlarımız aynı olsa bile bahsettiğim şeylerden bihaber olan insanlar çok.tavsiye için teşekkürler.

gülüm ben 29 yaşındayım erken yaşta alkole ve sigaraya başladım ben namusuz mu oldum şimdi?

lafını bilde konuş biraz

Çocuk öyle bir şey dememiş ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WirLebenAutoss

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

/>

Ulan Güldürdün

Filmin Adı Bekleniyor...

the hangover seri filmi 1-2-3 var

• kendini bozma kardesim sen iyi birisin

• quote:

quote:

asosyal olmanın faydaları lise 2 ye gdçtim daha öyle ortama girmedim

asosyal değilim kesinlikle kardeşim ama bu gidişle öyle olacağım çünkü izmirdeki yaşıtlarımın büyük bölümü böyle.geri kalanlarıda bana denk gelmiyor herhalde.

Hangi okul ?

• Lisenin tadını çıkartın la sonra çok ararsınız. lise bitince dank ediyor, lise arkadaşın falan kalmıyor hepsi uzaklaşıyor iş güç derken.
  • Ben de 15 yaşındayım ve cidden çok kötü bir yaştayız,insanlar genelde onlar gibi zannediyor bizi bizim adımız çıkıyor yok liseli yok ergen diye
  • Arkadaşlar lütfen kendinizi kandırmayın. Benimde etrafım hep böyle o yüzden asosyal olacam, yok işte asosyal olmanın iyi yönü; bu tür işlere karışmamak gibi saçma sapan düşünceler içine girmeyin. Asosyal olmanın ZERRE KADAR İYİ YÖNÜ YOK. Bunu aklınızdan çıkarmayın. 1-2 hafta içerisinde ASOSYAL ve SOSYAL FOBİ üzerine bir konu açacağım. Bu tür sorunlardan nasıl kurtunulur diye. Eğer verdiğim tavsiyelere uyarsanız bu illetten kesinlikle ve kesinlikle kurtulacaksınız emin olun . Hepinize iyi forumlar.

• Forumu yobazlar basmış
  • Bencede küfür yanlış bir davranış ve artık miletin ağzına sanki tdk onaylamış gibi söylüyolar dövünce laf oluyor agrasif oluyoz:)
  • Bir gun ayni masaya oturalim ve sen eger 2 gram testisin varsa beni kufrettigin icin dovmeye calis. Bal bakalim kim ne sekIlde laf oluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.