Binbaşı
06 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 1)
Gönderileri
3 yıldır kullandığım Sony ZX-600 kulaklığım halen çalışmasına rağmen fiziksel olarak çok fazla deforme olduğu için yeni bir kulaklık arıyorum. Ses kalitesi olarak çok memnundum, muadili olan ZX-660'ı denedim ama ne malzeme ne de ses kalitesi tatmin etti.
Hi-Fi kulaklıklar da çok kaba olduğu için IEM arıyorum ama önceden kullandığım cx200 ve cx300-II gibi kulaklıklar rock-metal-klasik gibi türlerde çok yetersiz ve çamur gibi ses veriyor, iem alıp da pişman olmaktan korkuyorum.

Şuan Shure Se215 uygun görünüyor. Sizce yeteri kadar temiz ses alabilir miyim yoksa diğer iem'ler gibi boğuk bir ses mi verir?

-Müzik çalarım Sony Nwz-A15
Malum 69 günümüz kaldı, herkesin hedefleri var. Herkesin derdi aşağı yukarı aynı aslında, hedeflediği nete ulaşamamak/bir türlü net arttıramamak.

Benim bu konuyu açma nedenim de bu aslında; şuan Fen B. Temel Lisesi öğrencisiyim, burada olduğumuz denemeler gerçekten çok zorlayıcı, 340'tan yüksek puan yapamadım (TM öğrencisiym) bugüne kadar ve bu puan hedeflediğimin (420+ ham puan) çok çok altında. Okulun sınavlarının zor olduğunu biliyorum ama bir yandan da bunu düşünmek kendimi aldatmak gibi geliyor bana, karekök denemelerinde vs 390-400 puan civarı yapıyorum ama bir türlü içim rahat değil.
Netlerim ortalama şu civarda;
Türkçe=30+ (Sene başında 35 civarı yaparken netlerim gitgide düşmeye başladı, paragraf konusunda sıkıntım yok ama dilbilgisi eksik sanki)
Sosyal= 35+
Matematik=20-25
Fen=Okul denemelerinde pek bakmıyorum fen sorularına, genelde 10 civarı yapıyorum bakarsam. Karekök denemelerinde 17-18 civarı geliyor ama arttırmam gerek bir şekilde.

Bu tarz yüzlerce konu olduğunu düşünebilirsiniz ama çoğu güncel değil ya da aradığım cevapları bulamadığım konular. O yüzden şu 69 günlük süreçte nasıl hızlı bir şekilde net arttıracağım konusundaki önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim.
Bu işle ilgilenenler önerilerde bulunursa çok sevinirim

Forumda Radiohead gibi önemli bir gruba ait bir konu olmadığını görünce açayım dedim

Radiohead, Oxfordshire'lı bir İngiliz alternatif rock grubudur. Grubun üyeleri Thom Yorke (baş vokal, ritim gitar, piyano ve elektronik ses işleme cihazları), Jonny Greenwood (baş gitarist, ve diğer enstrümanlar), Ed O'Brien (gitar, arka vokal), Colin Greenwood (bas gitar, synthesizer) ve Phil Selway'dır. (davul, perküsyon) Genellikle kendi dönemlerinin en yaratıcı grupları arasında gösterilirler. Bunun en büyük nedenleri de birkaç katmandan oluşan şarkıları ve bir albümlerinden diğerine müzik tarzlarındaki radikal değişikliklerdir. Albümlerini EMI gibi büyük bir plak şirketinden çıkarıyorlarsa da çoğunluk tarafından hem müzikal hem de politik bağımsızlıklarını korudukları düşünülmektedir. Albümleri dünya çapında 23 milyon satış rakamına ulaşmıştır.
1986'da okul arkadaşları arasında kurulan grubun ilk teklisi 1992 yılında piyasaya sürülen Creep'tir. Başlarda fazla ilgi görmeyen parça, grubun çıkış albümlü olan Pablo Honey (1993)'de de yayımlandıktan sonra dünya çapında bir hit haline geldi ve özellikle radyolardan fazlaca ilgi gördü. Radiohead kendi ülkelerinin dışında tek-hitlik mucize olarak görülmüş olsa da kendi ülkeleri İngiltere'de ikinci albümleri The Bends (1995)'i çıkararak büyük bir hayran kitlesi elde ettiler. Bu ilginin büyük bir kısmını Thom Yorke'un etkileyici vokalleri ile grubun yoğun gitar atmosferlerine borçluydular. Thom Yorke'un falseto yorumlamaları hayranlar ve eleştirmenler tarafından beğeni topladı. Radiohead'in üçüncü albümü OK Computer (1997), grubun çok daha büyük ilgi görmesini sağladı. Hem zengin müziği hem de modern yaşamdaki yabancılaşma temalarıyla OK Computer, müzik eleştirmenleri tarafından 1990'ların en belirgin eserleri arasında gösterildi.
Kid A (2000) ve Amnesiac (2001) yayınlandığında grup şöhretinin zirvesine ulaştı, fakat tarz değişiklikleri eleştirileri beraberinde getirdi. Grup, "Kid A" ve sonraki albümlerde deneysel elektronik müzik ve caza eğilim gösterdi. Altıncı albümleri Hail to the Thief (2003), gitar temelli rock müziği ve elektronik müziğin modern şarkı sözleriyle harmanlanmış halidir.

STÜDYO ALBÜMLERİ

Pablo Honey (1993)
The Bends (1995)
OK Computer (1997)
Kid A (2000)
Amnesiac (2001)
Hail to the Thief (2003)
In Rainbows (2007)
The King of Limbs (2011)

-İMZAMIZ YAKINDA GELECEK VE GRUBU GÜNCELLEYECEĞİM-

KLİPLERDEN BAZILARI : (NORMALDE PARANOID ANDROID KOYARDIM FAKAT İÇERİKTEN DOLAYI BAN YEME İHTİMALİ YÜKSEK )

VE TABİKİ ÜNLÜ OLMALARINI SAĞLAYAN ŞARKI ''CREEP'' (AKUSTİK VERSİYONU DA AYRI BİR GÜZEL)

ÜYELER

1-Kefalci
2-WISDOM
3-ŞevketMarco
4-Mr.ED
5-Stairway to Hell
6-yunalir
7-Lord of Light
8-The Philosopher
9-Beşiktaş
10-Laz Kozalak
Üye olanlar bilir wattpad adında bir site var,insanlar hikayelerini yazıp yayımlıyor.
Ben de üyeyim ve hikayeler yazıyorum,okursanız gerçekten çok sevinirim (reklam yapmak doğru değil aslında ama ) Konuları ilgi çekici gelir umarım,bu profilim.Hikayelerimi buradan görebilirsiniz;
http://www.wattpad.com/user/-EleanorRigby-
Bugün karacaahmet mezarlığının orada 30 km hızla (öndeki araç da 30-40 ile seyrediyordu) gidiyordum,aramızda da 10-15 m mesafe var.Yan yoldan bir anda araba çıktı,öndeki araç ani fren yaptı,ben de fren yaptım ve yanından geçmeye çalışırken öndeki araç sola döndü ve ona çarpıp düştüm.Kask olmasa kesin beyin kanaması geçirmiştim.Neyse,bacağım yaralandı biraz.Çarptığım adam sağolsun beni önce hastaneye,sonra da eve götürdü.(asıl suçlu olan kaçtı) Bacağıma pansuman yapıldı,önemli bir şey yok.Akşam babam eve geldiğinde benim suçlu olduğumu söyledi.Artık hayatımın anlamı diyebileceğim bisikletin bana yasak olduğunu söyledi.Anlayacağınız bisiklet 1500 km sonunda artık haram bana...
Merhaba,notebook'um yeni,oyunlarım da orjinal.Her oyunda aynı şey oluyor;Oyunu açıyorum,tam oynamaya başlayacağım anda oyun donuyor ve makine hiçbir tepki vermiyor,kalıyor öyle.Sistemle alakası yok,gtx860m,i7 işlemci ve 8gb ram var makinede.Windows da 8.1.Napabilirim? Crysis 3,AC revelations,AC Black Flag,BF3,TDU2...Hepsini denedim.Hepsinde de aynı sonuçla karşılaştım.Nedenini de bilmiyorum ki.
Oyunu oynuyorum 5 dk sonra hiç tepki yok kalıyor öyle.Task manager'ı bile açamıyorum pc'yi kapatmak zorunda kalıyorum.Oyun orjinal,makinem acer aspire v nitro (gtx860m ve i7 işlemci yani oyunu kaldırıp-kaldırmaması gibi bir sorun yok).Win8'den dolayı olabilir diye düşünüyorum.Kafayı yiyeceğim hiçbir uyarı vermeden oyun donuyor öyle.Ne yapabilirim?
Yabancı dergilerde çok övülüyor,iç malzeme dandik olsa da araç gerçekten güçlü.Ayrıca şu an kırılmış olabilir fakat kırılmadıysa Nurburgring'de en hızlı tur yapan önden çekişli araç.Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu arada izlemeyene rekor videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=nP3OSLA2eHw#t=45 (DH tube bozuk gene)
Küçük bir kardeşim var,9'una girmedi daha.Sürekli konuşuyor,gereksiz sorular soruyor ben de sus diyorum.Tek başıma pc açtığım zaman yine bir sürü soru soruyor,oyun aç bana diyor vs.Yanımdan kovuyorum.Fakat sonra canım çok sıkılıyor,''neden böyle yaptım?'' diye üzülüyorum.
Pc oynamaktan başka eğlencesi de yok (küçükken legolarla oynardı şimdi onu da çok sık yapmıyor),ben onun yaşlarında tüm gün sokaktaydım,o ise ayda yılda bir apartmanın parkına iniyor o.Adamakıllı okul dışında arkadaşı da yok,yanda komşu çocuğu var sadece.Bu halini gördükçe üzülüyorum,ne yapabilirim?

edit:Şimdi uno oynayalım dedim,zıpladı sarıldı hemen. Ne kadar kızsam da seviyorum da.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bisiklet,müzik,astronomi,bilim
Forum İmzası:
''Hep ileriye giden insan ölüme giden insandır. Zaman zaman arkana dönüp bakmazsan yaşayamazsın.'' -Maksim Gorki
Hakkımda:
Success is somebody else's failure.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Türk Telekom
Steam
ID:+ALTAIRSAMA+
TV
Samsung
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Notebook
Acer
Fotoğraf Ekipmanları
Sony
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Kulaklık - Amfi
Sony
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.723
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 21.128 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.